Elif - Εξέλιξη σοκ για τον Σελίμ! «Η Ζεϊνέπ σε απατάει με τον Ερκούτ»!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Elif - Εξέλιξη σοκ για τον Σελίμ! «Η Ζεϊνέπ σε απατάει με τον Ερκούτ»!

Ο Νετζντέτ, μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε, τώρα βάζει στο στόχαστρό του τον γάμο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ, αφού αφήνει υπόνοιες για παράνομη σχέση της κοπέλας με τον Ερκούτ!


Η αδιάφορη συμπεριφορά της Αρζού σε όσα τρομερά έχουν συμβεί ενοχλεί την Κιράζ. Οταν όμως εκείνη είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, φροντίζει να δείχνει λυπημένη. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σελίμ όμως την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Νετζντέτ και να γελάει λέγοντά του: «Ο Κενάν συνεχίζει να ψάχνει την Ελίφ! Νομίζει πως θα τη βρει». Ο Γκιοκχάν, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ στον οποίο ο Βεϊσέλ χρωστούσε χρήματα, πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και του λέει πως ο Βεϊσέλ πλήρωσε ξαφνικά το χρέος του και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει για τον υπάλληλό του. Ο Νετζντέτ τον ευχαριστεί για τις πληροφορίες που του έδωσε και ταυτόχρονα διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Βεϊσέλ. Ο Σελίμ αποφασίζει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ για τις υποψίες που έχει:

*Από το TVΣίριαλ και την Γιάννα Παπανικολάου

«Είμαι σίγουρος ότι η Αρζού και ο Νετζντέτ έχουν σχέση με το δυστύχημα! Τους άκουσα να μιλάνε στο τηλέφωνο και χαιρόντουσαν με όσα γίνονται. Είναι περίεργη η συμπεριφορά τους και θα το ψάξω». Η Ζεϊνέπ ξέρει πως ο Ερκούτ δουλεύει για τον Νετζντέτ και πιστεύει πως ίσως ξέρει κάτι γι’ αυτή την υπόθεση και έτσι αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Νετζντέτ μόνη της και να μιλήσει με τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει μπροστά του.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Θεοδωρίδου - Πέτρος Ιακωβίδης - Stan: Το Youweekly.gr στο backstage της φωτογράφισής τους!

«Θέλω να μιλήσουμε για κάτι πολύ σημαντικό και είσαι ο μόνος που μπορεί να με βοηθήσει. Φαντάζομαι άκουσες για το δυστύχημα... Ξέρεις αν ο Νετζντέτ έχει κάποια σχέση με αυτό;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος της λέει πως δεν γνωρίζει. Η Ζεϊνέπ επιμένει: «Είναι σημαντικό να μάθουμε! Ο Μελίχ πέθανε, η Ελίφ δεν ξέρουμε αν ζει, ο Κενάν ψάχνει την κόρη του και η Μελέκ είναι με χάπια». Ο Ερκουτ επιμένει να λέει πως δεν ξέρει και η Ζεϊνέπ φεύγει θυμωμένη καθώς πιστεύει πως της λέει ψέματα. Ο Νετζντέτ τους βλέπει μαζί. Ο Σελίμ, από την άλλη, είναι σίγουρος πως στο ατύχημα του Μελίχ είναι μπλεγμένος ο Νετζντέτ και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος μαζί του χωρίς να ενημερώσει τη Ζεϊνέπ. «Σας άκουσα που μιλούσατε με την Αρζού στο τηλέφωνο, ξέρω ότι εσύ προκάλεσες το δυστύχημα», του λέει και τότε ο Νετζντέτ του απαντάει:

«Μετά τη γυναίκα σου, έρχεσαι εσύ; Ηταν εδώ χθες... Την είδα να μιλάει με τον Ερκούτ στην πίσω αυλή πολύ κοντά... Σαν ερωτευμένοι... Φαινόταν η χημεία μεταξύ τους... Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα την ίδια να σου το πει... Η Ζεϊνέπ σε απατάει με τον Ερκούτ». Ο Σελίμ φεύγει έξαλλος και μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν δεν μπορεί να εντοπίσει τη Ζεϊνέπ. Οταν τελικά εκείνη απαντάει στις κλήσεις του, της ζητάει να συναντηθούν αμέσως για να μιλήσουν.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Γιατί είναι η παρουσιάστρια λίρα 100 για τον ΑΝΤ1;

Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ συναντάει ξανά τον Ερκούτ ελπίζοντας να πάρει πληροφορίες, αλλά εκείνος της μιλάει για τον έρωτά του για εκείνη. Οταν ο Σελίμ της λέει πως ξέρει ότι συναντάει τον Ερκούτ, η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται. Παράλληλα της λέει πως ο Νετζντέτ θεώρησε πως είχε μεγάλη οικειότητα με τον Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αισθάνεται θιγμένη από τον υπαινιγμό του και φεύγει από το σπίτι.