Τατουάζ: H Άννα παραμένει στα χέρια των απαγωγέων!

Τι θα δούμε σήμερα;

Τατουάζ: H Άννα παραμένει στα χέρια των απαγωγέων!

H Άννα παραμένει στα χέρια των απαγωγέων. Ο Νικόλας δίνει το νερό που θα έπινε ο Σωκράτης για εξέταση, καθώς υποψιάζεται...

ότι κάποιος πήγε να τον δηλητηριάσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Η Δανάη ενημερώνει τον Πέτρο για την κίνηση του Παύλου να παραδοθεί!

Η Άννα είναι τρομοκρατημένη γιατί οι απαγωγείς απειλούν να την βιάσουν! Η Αθηνά «ανοίγει την καρδιά της» στον Σέκερη και του μιλά για το άσχημο παρελθόν της. Σε μια ερωτική στιγμή, η Χριστίνα προτείνει στον Ορφέα να συγκατοικήσουν. Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Μαργκώ προσπαθούν να βρουν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς για να αφήσουν την Άννα ελεύθερη. Παράλληλα όμως, η Άννα ακούει τους απαγωγείς να λένε πως μόλις πάρουν τα λεφτά, θα την «ξεφορτωθούν»! Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος μιλά με τον απαγωγέα στο τηλέφωνο και ακούει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Κάτι συνταρακτικό συμβαίνει στο σπίτι των απαγωγέων και η αστυνομία αναγκάζεται να δράσει! Η αγωνία για την τύχη της Άννας συνεχίζεται και παρόλο που η αστυνομία γίνεται μάρτυρας ενός βίαιου περιστατικού εις βάρος της, δεν επεμβαίνει σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση.

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας προφυλακίζεται μετά την καταγγελία της Ρενάτας!

Όλες οι προσπάθειες του Τόνυ να πλησιάσει την Τατιάνα πέφτουν στο κενό κι αυτό σταδιακά αλλάζει τα συναισθήματά του για εκείνη. Ο Αλέξανδρος ρισκάρει κι απαιτεί επικοινωνία με την Άννα προκειμένου να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα, αλλά αυτό που θα αντικρίσει θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα για εκείνον. Η ανάλυση του νερού θορυβεί τον Νικόλα και προειδοποιεί τον Σωκράτη γι’ αυτό. Λίγες ώρες πριν το τέλος της απαγωγής, κι ενώ η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο κίνδυνο, η Μαργκώ αρνείται να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα..