Elif: Ο Σενόλ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έχει σκάσει!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο!

Elif: Ο Σενόλ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έχει σκάσει!

Η Ελίφ κρύβει μια μερίδα από το ψωμί της για να το δώσει τον Χαλίτ, που είναι τιμωρημένος. Ο Σενόλ όμως τους βλέπει και τους παίρνει το φαγητό. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη.

Ο Χαλίτ της λέει πως αν δουλέψει σκληρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αλλά σε διαφορετική περίπτωση ο Σενόλ θα τη χτυπάει συνέχεια. Διαβάστε παρακάτω...

Το επόμενο πρωί Η Ελίφ κρύβει μια μερίδα από το ψωμί της για να το δώσει τον Χαλίτ, που είναι τιμωρημένος. Ο Σενόλ όμως τους βλέπει και τους παίρνει το φαγητό. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Ο Χαλίτ της λέει πως αν δουλέψει σκληρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αλλά σε διαφορετική περίπτωση ο Σενόλ θα τη χτυπάει συνέχεια.

Το επόμενο πρωί ο Σενόλ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ το έχει σκάσει. Η Ελίφ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα αλλά επειδή φοβάται τον Σενόλ φεύγει. Η Ελίφ συναντάει τον Χαλίτ, εκείνος υπόσχεται να μην τη μαρτυρήσει και κλέβει φαγητό για να το μοιραστούν αφού και οι δυο πεινάνε. Καθώς χωρίζονται η Ελίφ συναντάει έναν άντρα, που τη λυπάται και την ταϊζει. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ δίνουν ηρεμιστικά στη Μελέκ για να κοιμηθεί. Όταν ξυπνάει όμως η Μελέκ εξακολουθεί να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ αποφασίζουν να την πάνε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια μαζί με τον Κενάν φροντίζουν τις λεπτομέρειες για τις κηδείες του Μελίχ και του Εφρούζ. Η Αλιγιέ νιώθει συντετριμμένη. Δεν μπορεί να φάει ή να πιει οτιδήποτε.

Η Κιράζ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η κατάσταση της Μελέκ χειροτερεύει. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ελίφ είναι νεκρή και ο Σελίμ στέκεται στο πλευρό του. Ο Κενάν εξακολουθεί να κατηγορεί τη Μελέκ για όλα. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Αρζού παρακολουθεί τα πάντα σιωπηλά και με μεγάλη χαρά… . Η Ελίφ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα αλλά επειδή φοβάται τον Σενόλ φεύγει. Η Ελίφ συναντάει τον Χαλίτ, εκείνος υπόσχεται να μην τη μαρτυρήσει και κλέβει φαγητό για να το μοιραστούν αφού και οι δυο πεινάνε. Καθώς χωρίζονται η Ελίφ συναντάει έναν άντρα, που τη λυπάται και την ταϊζει. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ δίνουν ηρεμιστικά στη Μελέκ για να κοιμηθεί.

Όταν ξυπνάει όμως η Μελέκ εξακολουθεί να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ αποφασίζουν να την πάνε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια μαζί με τον Κενάν φροντίζουν τις λεπτομέρειες για τις κηδείες του Μελίχ και του Εφρούζ. Η Αλιγιέ νιώθει συντετριμμένη. Δεν μπορεί να φάει ή να πιει οτιδήποτε. Η Κιράζ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η κατάσταση της Μελέκ χειροτερεύει. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ελίφ είναι νεκρή και ο Σελίμ στέκεται στο πλευρό του. Ο Κενάν εξακολουθεί να κατηγορεί τη Μελέκ για όλα. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Αρζού παρακολουθεί τα πάντα σιωπηλά και με μεγάλη χαρά…

TAGS