Elif: Ο Μουχσίν, ο άντρας που βρήκε την Ελίφ, τη ρωτάει το όνομα της!

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Elif: Ο Μουχσίν, ο άντρας που βρήκε την Ελίφ, τη ρωτάει το όνομα της!

Ο Μουχσίν, ο άντρας που βρήκε την Ελίφ, τη ρωτάει το όνομα της αλλά όταν δεν παίρνει απάντηση συνειδητοποιεί πως το κοριτσάκι έχει χάσει τη μνήμη του.

Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για τον Σενόλ και του ζητάει να μην την πάει ξανά σε αυτόν. Ο Μουχσίν την παίρνει μαζί του στο σπίτι του. Η γυναίκα του, Νουρτέν, θυμώνει όταν βλέπει την Ελίφ και αρνείται να τη φιλοξενήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μουχσίν θέλει να βρει ένα όνομα στο κορίτσι και αποφασίζει να τη φωνάζει Αϊσεγκιούλ, όπως έλεγαν και την κόρη του, που πέθανε. Η Νουρτέν του λέει πως η κόρη τους έχει πεθάνει και πρέπει επιτέλους να το αποδεχθεί και τελικά δέχεται να μείνει η Ελίφ εκεί για το βράδυ. Σχεδιάζουν να την πάνε στην αστυνομία την επόμενη μέρα. Ο Μουχσίν όμως το επόμενο πρωί πρέπει να πάει για δουλεία και η Νουρτέν του λέει πως μπορεί να πάει τη μικρή στην αστυνομία αργότερα. Η Νουρτέν βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές στο σπίτι. Ο Χαλίτ φοβάται πως κάτι τρομερό έχει συμβεί στην Ελίφ. Ρωτάει τον φίλο του Ταχσίν αν την είδε αλλά και εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Όταν ο Σενόλ δεν μπορεί να βρει την Ελίφ, ζητάει από τον Χαλίτ να πουλήσει περισσότερα χαρτομάντηλα για να του φέρει περισσότερα χρήματα.

Η κατάσταση της Μελέκ είναι άσχημη και της δίνουν συνέχεια ηρεμιστικά. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει σχετικά τον Σελίμ και εκείνος πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι μαζί τους. Η Μελέκ βλέπει στον ύπνο της πως η Ελίφ είναι ζωντανή και είναι μαζί με ένα ζευγάρι. Μιλάει για το όνειρό της στη Ζεϊνέπ και εκείνη προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Κενάν τοποθετεί παντού αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ και επικοινωνεί την εξαφάνισή της. Μετά την κηδεία, ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και μιλάει με την Τουλάι. Λίγο αργότερα έρχονται ο Μουράτ με τη Φεριντέ και ο νεαρός λέει στον πατέρα του πως η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση. Ο Μουράτ και η Φεριντέ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το εστιατόριο της Μελέκ.

Η Μελαχάτ ενημερώνει τη Φεριντέ πως έσπασε το πόδι της και πως χρειάζεται τη βοήθειά της. Η αδιάφορη συμπεριφορά της Αρζού σε όσα τρομερά έχουν συμβεί, ενοχλεί την Κιράζ. Όταν όμως είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, η Αρζού φροντίζει να δείχνει λυπημένη. Ο Σελίμ όμως την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Νετζντέτ και να γελάει λέγοντας πως ο Κενάν ψάχνει ακόμη για την Ελίφ. Η Τουγτσέ ρωτάει την Αρζού πότε θα επιστρέψει η Ελίφ και εκείνη της απαντάει πως η Ελίφ έφυγε για πάντα. Όταν η Τουγτσέ επιμένει πως θέλει να δει τη φίλη της, η Αρζού θυμώνει. Ο Γκιοκχάν, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, στον οποίο ο Βεϊσέλ χρωστούσε χρήματα, πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ. Ο Ερκούτ τον υποδέχεται και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Γκιοκχάν λέει στον Νετζντέτ πως άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά όταν ο Βεϊσέλ πλήρωσε ξαφνικά το χρέος του και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι, που πρέπει να γνωρίζει για τον υπάλληλό του. Ο Νετζντέτ τον ευχαριστεί για τις πληροφορίες, που του έδωσε και ταυτόχρονα διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Βεϊσέλ…

TAGS