Κίνηση ματ του ΣΚΑΙ! Φέρνει στην Ελλάδα το κορυφαίο πρόγραμμα της Αμερικής!

Θα τσακίσει τον ανταγωνισμό!

Κίνηση ματ του ΣΚΑΙ! Φέρνει στην Ελλάδα το κορυφαίο πρόγραμμα της Αμερικής!

Από τις αρχές Μαρτίου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει τα δύο παγκοσμίως κορυφαία αθλητικά shows του WWE, Raw® και SmackDown®. Τα shows θα είναι δίωρης διάρκειας και θα έχουν ελληνικό σχολιασμό. Επίσης θα είναι διαθέσιμα και μέσα από την πλατφόρμα video on demand του site skaitv.gr.

Το WWE είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς αθλητικής ψυχαγωγίας στον κόσμο με αφοσιωμένους οπαδούς κάθε ηλικίας. Ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό αυτά τα δύο κορυφαία προγράμματα και προσβλέπει σε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια WWE. Διαβάστε παρακάτω...

«Ο ΣΚΑÏ μοιράζεται το όραμα και το πάθος μας στο να προσελκύουμε και να ψυχαγωγούμε τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Michelle Wilson, WWE Co-President. «Αυτή η συνεργασία για την τηλεοπτική μετάδοση των Raw® και SmackDown® στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τον κορυφαίο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ελλάδας, μας δίνει την ευκαιρία να παρέχουμε ψυχαγωγία με δράση και οικογενειακό χαρακτήρα στους φίλους μας σε όλη τη χώρα».

Σχετικά με το WWE

Η WWE, εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο (NYSE: WWE), είναι ένας οργανισμός μέσων ενημέρωσης και αναγνωρισμένος ηγέτης στην παγκόσμια ψυχαγωγία. Η εταιρεία δημιουργεί και παρέχει ψυχαγωγικά αθλητικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο, 52 εβδομάδες τον χρόνο. Το WWE προσφέρει οικογενειακή διασκέδαση με τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ελεύθερη τηλεόραση, σε συνδρομητικές υπηρεσίες, στα ψηφιακά μέσα και στις πλατφόρμες. Το πρόγραμμα του WWE, φιλικό προς την οικογένεια, μεταδίδεται σε περισσότερα από 800 εκατομμύρια σπίτια παγκοσμίως σε 25 γλώσσες. Το WWE Network, το πρώτο premium over the top δίκτυο, προσφέρει 24ωρο πρόγραμμα 7 ημέρες την εβδομάδα (περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις pay-per-view, μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα και μια τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο κατά παραγγελία) και διατίθεται σήμερα σε περισσότερες από 180 χώρες. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Stamford Conn., και γραφεία σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Μεξικό, Μουμπάι, Σανγκάη, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι, Μόναχο και Τόκιο.

Πρόσθετες πληροφορίες για το WWE (NYSE: WWE) στα wwe.com και corporate.wwe.com.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παγκόσμιες δραστηριότητες, στη διεύθυνση http://www.wwe.com/worldwide

TAGS