Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού μένει στον δρόμο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με την εξέλιξη!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού μένει στον δρόμο!

Η αδιαφορία και τα ψέματα της Αρζού φτάνουν στα όρια τον Κενάν, ο οποίος την πετάει έξω από το σπίτι.

Εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της, αλλά και εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την Γκοντζά, η οποία επίσης τη διώχνει! Η αδίστακτη γυναίκα μένει μόνη, χωρίς κανέναν άνθρωπο στο πλευρό της... Διαβάστε παρακάτω...


Κι ενώ η Αρζού ασχολείται με το πώς να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Ελίφ, η Τουγκτσέ την περιμένει μέσα στο κρύο να πάει να την πάρει από ένα παιδικό πάρτι. Καθώς η ώρα περνάει, η μητέρα του παιδιού που κάνει το πάρτι τηλεφωνεί στον Κενάν και τον ενημερώνει πως η Αρζού δεν εμφανίστηκε. Εκείνος εκνευρισμένος πάει να πάρει την κόρη του και ψάχνει παντού την Αρζού, χωρίς να μπορεί να τη βρει.

*Από το TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου

Οταν η μικρή επιστρέφει σπίτι, λέει πως ο Σαντίκ και η Κιράζ επέστρεψαν στο χωριό τους και είναι πολύ λυπημένη γι’ αυτό. Παράλληλα ανεβάζει πυρετό και αρρωσταίνει επειδή περίμενε για ώρα τη μητέρα της στο κρύο. Οταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι, η Αλιγέ την κατηγορεί: «Εξαιτίας σου η Τουγκτσέ ανέβασε πυρετό γιατί σε περίμενα στο κρύο! Είσαι ανεύθυνη». Αργότερα ο Κενάν επιστρέφει και λέει στην Αλιγέ: «Την έψαξα παντού και δεν τη βρήκα! Πού να έχει πάει πάλι;». Η μητέρα του τον ενημερώνει πως η Αρζού είναι στο δωμάτιό της. Ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις και εκείνη του λέει πως το αυτοκίνητο της χάλασε, βγήκε να ζητήσει βοήθεια και τη λήστεψαν. Ο Κενάν δεν πιστεύει λέξη: «Λες ψέματα, για άλλη μία φορά λες ψέματα! Μπούχτισα πια με τα ψέματά σου, φτάνει! Ως εδώ!

Είμαι σίγουρος ότι εσύ ευθύνεσαι και για τη φυγή του Σαντίκ και της Κιράζ». Και συνεχίζει: «Μένεις σ’ αυτό το σπίτι για να μη στερηθεί η Τουγκτσέ τη μητέρα της, αλλά είσαι ανίκανη! Δεν είσαι ποτέ κοντά της και την παρατάς. Δεν νοιάζεσαι για το παιδί σου και η Τουγκτσέ δεν έχει ανάγκη από μια τέτοια μητέρα! Δεν υπάρχει λόγος να μένεις άλλο εδώ μέσα, σήκω και φύγε τώρα», της λέει και την πετάει έξω με τις κλωτσιές. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της.

Την ίδια ώρα, η Γκοντζά κάνει ετοιμασίες για την επιστροφή του Νετζντέτ που έχει πάρει εξιτήριο και ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αρζού και καταλαβαίνει πως ο Κενάν την έδιωξε. Η Γκοντζά θέλει και εκείνη να τη διώξει αλλά η Αρζού της απαντάει πως δεν μπορεί να πετάξει από το σπίτι του πατέρα της. Η Αρζού λέει στην Γκοντζά πως θα πει στον Νετζντέτ ότι δεν μίλησε στις Αρχές για τον Σελίμ. «Αλήθεια θα πεις τέτοιο πράγμα; Αν το πεις αυτό στον πατέρα σου δεν θα σε πιστέψει, αν όμως πω εγώ στον Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί, έχεις σκεφτεί τι θα γίνει;» και η Γκοντζά την πετάει έξω από το σπίτι. Ο Ερκούτ βρίσκει την Αρζού να κλαίει και την πηγαίνει στο δωμάτιό του να μιλήσουν.

Η Αρζού του λέει πως η Γκοντζά την έδιωξε από το σπίτι και εκείνος τη συμβουλεύει να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους και να αποδεχθεί την κατάστασή της αλλά εκείνη αρνείται: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή, σε παρακαλώ βοήθησέ με να τους τιμωρήσω». Η Τουγκτσέ συνεχίζει να είναι πολύ άρρωστη και η απουσία της Αρζού χειροτερεύει την κατάστασή της.

TAGS