Η επιστροφή: Η αλήθεια για τον Λευτέρη βγαίνει στο φως!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις!

Η επιστροφή: Η αλήθεια για τον Λευτέρη βγαίνει στο φως!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η αλήθεια για τον Λευτέρη βγαίνει στο φως και πλέον καταζητείται από την αστυνομία. Ωστόσο, εκείνος έχει ακόμα έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του και θα τον χρησιμοποιήσει για να ξεφύγει. Στο μεταξύ, γίνεται γνωστό πως ο Νίκος είναι παιδί του Πέτρου και τώρα η Ελενα είναι αντιμέτωπη με την οργή των παιδιών της. Διαβάστε παρακάτω...


Ο Λευτέρης καταφέρνει να πείσει τον Ζερβό πως ο Ορέστης είναι εκείνος που σκότωσε τον Στάθη και ο αστυνόμος γεμάτος οργή ζητάει εκδίκηση από τον άλλοτε συνεργό του. «Θα σε σκοτώσω, ρε αλήτη! Θα σε σκοτώσω όπως σκότωσες τον γιο μου, έτσι θα πεθάνεις κι εσύ! Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου», του φωνάζει απειλώντας τον με όπλο, ενώ ο Ορέστης προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι ο δολοφόνος του παιδιού του: «Εχεις τρελαθεί; Δεν έκανα τίποτα, δεν σκότωσα εγώ τον Στάθη! Μιχάλη, ηρέμησε. Δεν ξέρω πώς μπόρεσες να σκεφτείς τέτοιο πράγμα, αλλά δεν το έκανα εγώ, σου το ορκίζομαι». «Είχες κάθε λόγο να βγάλεις τον γιο μου από τη μέση! Είχε ανακαλύψει τις κομπίνες μας και τα όσα έκανες, φοβήθηκες ότι θα σε έκλεινε στη φυλακή μια για πάντα... Θα σε σκοτώσω, δεν θα γλιτώσεις», επιμένει ο Ζερβός.

«Μιχάλη, σε παρακαλώ πίστεψέ με! Δεν σκότωσα εγώ τον Στάθη! Αλήθεια σου λέω, το ορκίζομαι στα παιδιά μου», του λέει ο Ορέστης και για την ώρα ο αστυνόμος πείθεται, ωστόσο θα συνεχίσει να έχει τα μάτια του πάνω στον επιχειρηματία. Στο μεταξύ, η Βίκυ συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος για τον θάνατο του Στάθη και αυτό θα την κάνει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Από την άλλη, ο Λευτέρης ξέρει πως το μυστικό του κινδυνεύει από τη γυναίκα του και δεν την αφήνει λεπτό μόνη της, ακόμα και όταν την καλούν για κατάθεση στην αστυνομία.

Η Βίκυ αρχίζει να «μασάει» τα λόγια της, ενώ το δολοφονικό βλέμμα του Λευτέρη κινεί τις υποψίες του εισαγγελέα που αρχίζει να έχει σκέψεις σχετικά με τον ρόλο που μπορεί να έχει παίξει στη δολοφονία του Στάθη. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Κορωναίων ο Χάρης ασφυκτιά ξέροντας πως κρύβουν τον Παύλο: «Πόσο θα συνεχίσεις να είσαι εδώ μέσα; Δεν γουστάρω ρε να ζω στο ίδιο σπίτι μαζί σου, είσαι απατεώνας που κορόιδεψε την οικογένειά μου! Από την αρχή σε είχα καταλάβει... Εχεις διορία λίγων ημερών μέχρι να εξαφανιστείς, αλλιώς θα σε καταδώσω εγώ ο ίδιος», τον απειλεί, ενώ η Δανάη προσπαθεί να ηρεμήσει τον αδελφό της: «Τι λόγια είναι αυτά; Δεν σε αναγνωρίζω πια». Η σχέση Χάρη και Δανάης βρίσκεται ξανά στον πάγο! Έρχονται ταραχές και θα τις δείτε όλες στο TV24!