Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Σελίμ πυροβολεί τον Νετζντέτ και μπαίνει στη φυλακή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλη την σοκαριστική εξέλιξη!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Σελίμ πυροβολεί τον Νετζντέτ και μπαίνει στη φυλακή!

Όλο το ρεπορτάζ από την αγαπημένη σειρά Ελίφ στο Star, μόνο στο Tv24 και στο Youweekly.gr!

Ο Σελίμ πυροβολεί κατά λάθος τον Νετζντέτ και στη συνέχεια πηγαίνει στην αστυνομία να παραδοθεί, την ίδια ώρα που η Ζεϊνέπ μαθαίνει πως είναι έγκυος. Η Αρζού ξέρει πως η Γκοντζά προστάτευσε τον Σελίμ και έτσι την αναγκάζει με την απειλή όπλου να υπογράψει το διαζύγιο με τον πατέρα της. Διαβάστε παρακάτω...


Η Αρζού είναι πολύ χαρούμενη επειδή η Ζεϊνέπ έφυγε από το σπίτι, αλλά η Τουγκτσέ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι φεύγουν και λέει στον Κενάν πως της λείπει πολύ η Ελίφ.

Ο Σελίμ ενημερώνεται από την αστυνομία πως το ατύχημα του Μελίχ πράγματι οφείλεται σε δολιοφθορά με στόχο τη δολοφονία του και εξοργισμένος πηγαίνει στον Νετζντέτ και τον κατηγορεί. «Εσύ σκότωσες την ανιψιά μου! Είσαι δολοφόνος», του φωνάζει και ο Νετζντέτ βγάζει το όπλο του. Καθώς παλεύουν, το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Νετζντέτ πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα. Η Γκοντζά είναι μάρτυρας στο περιστατικό και λέει στον Σελίμ να φύγει και πως θα τα φροντίσει όλα εκείνη. Καλεί ασθενοφόρο και ενημερώνει τον Ερκούτ. Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι κρίσιμη, αλλά η Γκοντζά δεν λέει στον Ερκούτ την αλήθεια για το ποιος είναι ο ένοχος. Ωστόσο εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβει.

Από την άλλη, η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ την κατηγόρησε και συναντάει την Γκιουλνούρ. Καθώς μιλάνε, η Ζεϊνέπ αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία και μαζί με τη φίλη της πάνε σε γιατρό. Η Ελίφ έχει πυρετό και ο Χαμίτ με τον Μουχσίν δεν φεύγουν στιγμή από κοντά της. Οταν επιστρέφει στο σπίτι η Νουρτέν και βλέπει τα παιδιά γίνεται έξαλλη. Ο Μουχσίν τα βάζει μαζί της όταν καταλαβαίνει ότι ενοχλεί την Ελίφ. Ο Μουχσίν λέει στη Νουρτέν πως θα φροντίσει εκείνος την Ελίφ και εκείνη της επιτρέπει να μείνει μέχρι να γίνει καλά. Για να πληρώσει το χρέος του στον Νετζντέτ, ο Βεϊσέλ πουλάει ένα από τα σπίτια του Μελίχ.

Ο Κενάν είναι απελπισμένος επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και εκφράζει τη λύπη του στον Σελίμ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί στη ζωή του αδελφού του. Κάποια στιγμή κατηγορεί ξανά τη Μελέκ για όσα έγιναν: «Εξαιτίας της δεν γνώρισα την κόρη μου, δεν μεγάλωσε μαζί μου! Μου τη στέρησε και τώρα την έχασα ξανά! Δεν πρόκειται να τη συγχωρέσω ποτέ! Αλλά και εσάς δεν πρόκειται να σας συγχωρέσω που ξέρατε την αλήθεια και την κρύβατε». Ο Σελίμ ξεσπάει: «Φτάνει πια! Εκείνη τη μέρα που η Μελέκ μας μάζεψε όλους στο σπίτι ήθελε να μας ανακοινώσει ότι η Ελίφ είναι κόρη σου, αλλά ο Νετζντέτ έκλεψε τη μικρή και την απείλησε να μην πει τίποτα! Γι’ αυτό αποφασίσαμε όλοι να σου κρύψουμε την αλήθεια». Ο Κενάν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει και λέει πως θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ, αλλά ο Σελίμ του απαντάει πως δεν μπορεί και φεύγει. Ο Σελίμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται. Συλλαμβάνεται και θα δικαστεί, αλλά ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Νετζντέτ είναι ζωντανός.


Η Κιράζ μαθαίνει την αλήθεια

Στο νοσοκομείο η αστυνομία ανακρίνει την Γκοντζά, όμως εκείνη δεν αποκαλύπτει πως ο Σελίμ πυροβόλησε τον Νετζντέτ, αλλά ισχυρίζεται ότι τον βρήκε τραυματισμένο. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η κατάσταση του Νετζντέτ παραμένει κρίσιμη. Ο Ερκούτ ενημερώνει την Αρζού για τον τραυματισμό του πατέρα της και εκείνη σπεύδει στο νοσοκομείο. «Εσύ το έκανες έτσι; Αυτό ήταν το σχέδιό σου εξ αρχής για να του πάρεις την περιουσία», κατηγορεί η Αρζού στην Γκοντζά, αλλά εκείνη το αρνείται, ενώ ο Ερκούτ παρεμβαίνει για να τις χωρίσει. Η Ζεϊνέπ κάνει εξετάσεις και τα αποτελέσματα δείχνουν πως είναι έγκυος. Εκείνη ξαφνιάζεται και χωρίς να ξέρει ότι ο Σελίμ είναι στην αστυνομία, ανησυχεί πώς θα του πει τα νέα ενώ του έχει ζητήσει διαζύγιο. Λίγο αργότερα μαθαίνει ότι ο Σελίμ πυροβόλησε τον Νετζντέτ. Η Μελέκ είναι μαζί με τον Βεϊσελ και την Τουλάι και ακόμα περιμένει την Ελίφ να επιστρέψει. Η Τουλάι τη φροντίζει και λυπάται πολύ για την κατάστασή της.

Ενώ ο Μουχσίν λείπει, η Νουρτέν βάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι. Η μικρή λιποθυμάει και ο Μουχσίν γίνεται έξαλλος όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Ζεϊνέπ κατηγορεί τον εαυτό της για τις ατυχίες του Σελίμ, ενώ η Γκιουλνούρ πείθει τη Ζεϊνέπ να πάει στο κτήμα πριν καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ζεϊνέπ εξηγεί στην οικογένεια τα γεγονότα και όλοι σοκάρονται, ιδιαίτερα η Αλιγέ: «Οχι, ο γιος μου δεν είναι δολοφόνος! Δεν μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο», λέει συνέχεια. Η Γκιουλνούρ είναι αναγκασμένη να φύγει για σπουδές στην Αγγλία αφού όλα είναι κανονισμένα, αλλά το μυαλό της και η καρδιά της είναι κοντά στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ και της μιλάει για την εγκυμοσύνη της αλλά και τη σύλληψη του Σελίμ. Η Μελέκ όμως είναι στον δικό της κόσμο. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ στο κρατητήριο και είναι λυπημένος επειδή ο αδελφός του κράτησε ένα τέτοιο μυστικό. Η Γκοντζά και η Αρζού είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνουν τα νέα για τη σύλληψη του Σελίμ: «Ο δράστης ομολόγησε πως πυροβόλησε τον Νετζντέτ! Πρόκειται για τον Σελίμ Εμιρόγλου». Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν το ακούει, η Γκοντζά λυπάται. Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και ξεσπάει στην Αλιγέ και τον Κενάν για τον Σελίμ. Η Αρζού δεν επιτρέπει στον Σερντάρ να δει την Τουγκτσέ, αλλά η Κιράζ που κρυφακούει μαθαίνει την αλήθεια για την Τουγκτσέ. Η Αρζού τη βλέπει και προσπαθεί να μάθει αν έχει ακούσει κάτι από τη συνομιλία της με τον Σερντάρ. Η Κιράζ λέει στον Σαντίκ τι άκουσε και θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την Αλιγιέ. Ο Σαντίκ όμως την εμποδίσει.

Ζεϊνέπ & Ελίφ σε διπλανά κρεβάτια

Ο Ερκούτ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ, αλλά εκείνη τον διώχνει: «Με τι μούτρα εμφανίζεσαι μπροστά μου; Φύγε, άσε με», του λέει αλλά χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμά. Η Ελίφ συνέρχεται αλλά ακόμα έχει υψηλό πυρετό και την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρει και ο Ερκούτ τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ και η Ζεϊνέπ βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο αναμονής και η μικρή έχει κάποιες αναμνήσεις από τη Ζεϊνέπ, η οποία όμως είναι λιπόθυμη. Ο Ερκούτ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι έγκυος. Οταν η κοπέλα συνέρχεται και βλέπει τον Ερκούτ, σηκώνεται από το κρεβάτι θυμωμένη για να φύγει. Δεν βλέπει όμως την Ελίφ γιατί ανάμεσα τους είναι τραβηγμένη η κουρτίνα. Η Ζεϊνέπ φεύγοντας ακούει τον Μουχσίν να λέει πως δεν έχει χρήματα για το νοσοκομείο και πληρώνει εκείνη τα έξοδα. Η Κιράζ είναι έτοιμη να πει στην Αλιγέ ότι η Τουγκτσέ είναι κόρη του Σερντάρ αλλά εκείνη τη στιγμή τηλεφωνεί ο Σελίμ από τη φυλακή. Ο Μουχσίν επιστρέφει με την Ελίφ στο σπίτι, η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και τους διώχνει. Στη συνέχεια όμως βλέπει μια αγγελία στην εφημερίδα σχετικά με την Ελίφ και την αμοιβή που δίνεται για την ανεύρεσή της και αμέσως βγαίνει στους δρόμους για να τους βρει. Στο μεταξύ, η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία και το σκάει από τον Μουχσίν και περιφέρεται άρρωστη στους δρόμους. Η Μελέκ ψάχνει παντού την κόρη της κρατώντας στα χέρια το κασκόλ που της έπλεξε...

Η Αρζού απειλεί με όπλο την Γκοντζά

Ο Βεϊσέλ πάει στο σπίτι του Νετζντέτ να δώσει τα χρήματα και εκεί συναντάει την Γκοντζά. Καθώς μιλάνε για τον πυροβολισμό, η Γκοντζά λέει στον Βεϊσέλ πως δεν είπε ότι ο Σελίμ το έκανε. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η Αρζού και ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μουράτ χαίρεται πως επιτέλους τον άφησαν ελεύθερο. «Ξέρω την αλήθεια και όταν συνέλθει ο πατέρας μου θα μάθει κι εκείνος την αλήθεια, να ξέρει τι φίδι είσαι», της λέει η Αρζού, ενώ της ξεκαθαρίζει πως σύντομα θα την ξεφορτωθεί. Πριν φύγει, η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο του Ερκούτ για να μιλήσουν και εκεί βρίσκει το μαντίλι της Ζεϊνέπ και το παίρνει μαζί της. Ο δικηγόρος λέει στον Κενάν πως τα πράγματα είναι άσχημα για τον Σελίμ. Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να σκοτώσει τον Σερντάρ αλλά εκείνος τη διώχνει και της λέει πως δεν είναι εκτελεστής. Η Γκοντζά πανικοβάλλεται επειδή η Αρζού ξέρει ότι δεν παρέδωσε στις Αρχές τον Σελίμ και αποφασίζει να φύγει παίρνοντας μαζί και τα χρήματα που έφερε ο Βεϊσέλ. Ομως η Αρζού την απειλεί με όπλο λέγοντάς της πως δεν μπορεί να το σκάσει και την αναγκάζει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Αρζού παίρνει τα χαρτιά και ζητάει από τον Ερκούτ να προσέχει την Γκοντζά και εκείνη για αντάλλαγμα θα του φέρει κοντά του τη Ζεϊνέπ, εκμεταλλευόμενη την απουσία του Σελίμ.

TAGS