Έλα στη θέση μου: Η Φαίη διεκδικεί τη θέση της αντιπροέδρου στη Sofo!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη διεκδικεί τη θέση της αντιπροέδρου στη Sofo!

Τι θα δούμε στο 'Ελα στη θέση μου;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24 παρακάτω....

H Φαίη διεκδικεί τη θέση της αντιπροέδρου στη Sofo, ενώ ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι η Ρενάτα πλήρωσε για την εγγύησή του. Ο Βλάσης παραδέχεται στην Μίκα ότι πέρασε όλη τη νύχτα στο σπίτι του Αντρέα και η Σύλβια κάνει σκουπίδι την Βάνα για το ψέμα που της είπε περί εγκυμοσύνης.

Ο Δαμιανός ψάχνει τρόπους να απομακρύνει την Φαίη από τον Αντρέα, ενώ ο Αχιλλέας προτείνει στην Σύλβια να τον ορίσει διαχειριστή των μετοχών της. Θα καταφέρει η Φαίη να αποσπάσει την υπογραφή της Ρενάτας; Πώς θα απαντήσει η Ισμήνη στην πρόταση γάμου του Μίμη; Και τέλος, ήρθε το οριστικό φινάλε στον γάμο του Βλάση με την Μίκα;

Η σειρά που σαρώνει εδώ και χρόνια στον Alpha

Έλα στη θέση μου είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς παραγωγής 2016–2018, η οποία βασίζεται στην κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre» και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία οι Γιάννης Βασιλειάδης και Σπύρος Ρασιδάκης, ενώ στον δεύτερο κύκλο στη σκηνοθετική ομάδα είχε προστεθεί και ο Βασίλης Τσελεμέγκος. Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι το «Μη μασήσεις» απο τους Mr. Bachata & Los Mafiosos ft. Kelly Rabiosa.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2016, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2017 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη έναν κύκλο, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Η δεύτερη σεζόν σημείωσε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, όντας αντιμέτωπη με τα δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών. Συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου 2018 η σειρά σημείωσε 29% τηλεθέαση με 30,4% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54, έχοντας πολύ μεγάλη διαφορά από όλα τα δελτία ειδήσεων και σημειώνοντας το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης από όλες τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας. Στις 25 Απριλίου 2018 η σειρά έφτασε στο 31,1% στο κοινό 18-54 και 39,4% σε επιμέρους κοινό, με μερίδιο τηλεθέασης σχεδόν 29%, στις 23 Μαΐου 2018 η σειρά έκανε τηλεθέαση 30,8% ενώ στις 5 Ιουνίου τα νούμερα της σειράς εκτοξεύτηκαν στο 32,6% σε μερίδιο τηλεθέασης. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018. Μάλιστα, ακόμα και φέτος κρατιέται αρκετά ψηλά στην τηλεθέαση, σημειώνοντας απίστευτα ποσοστά!