Αποκλειστικό! Πότε κάνει πρεμιέρα η Βανδή στο Open! Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της!

Μόνο στο Youweekly.gr!

Αποκλειστικό! Πότε κάνει πρεμιέρα η Βανδή στο Open! Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της!

Το όνομά της έχει ανακοινωθεί για το X Factor, όπου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια, αλλά η Δέσποινα Βανδή θα έχει διπλό ρόλο στο Open!

Όπως έχει γίνει από καιρό γνωστό, η τραγουδίστρια μέσα από ένα διαφορετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα μέσα από την εκπομπή με τίτλο My Greece. Διαβάστε παρακάτω....

Πρόκειται για μια εκπομπή γαστρονομικού και ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος, ενώ στο πλευρό της θα είναι ο αναγνωρισμένος σεφ Βαγγέλης Δρίσκας που έχουμε δει πολλές φορές με παρόμοιες εκπομπές στην τηλεόραση! Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ξανακάνει κάποια ταξιδιωτική εκπομπή!

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε χτες και εμείς στο Youweekly.gr έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την πρεμιέρα! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η εκπομπή My Greece θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3/3 στις 20.00! Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και αν μη τι άλλο αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα! Δείτε το τρέιλερ:

To Who is Who της Δέσποινας που λατρεύει το τραγούδι αλλά και η τηλεόραση

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας.Όταν ήταν 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Καβάλα, από όπου είναι η οικογενειακή της καταγωγή, αφότου μετεγκαταστάθηκε εκεί η οικογένειά της η οποία προερχόταν από τον Πόντο. Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή», για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ανάμεσα σε άλλους συνεργάστηκε και με τον Αντώνη Ρέμο την εποχή που οι μόνοι που τους γνώριζαν ήταν το κοινό της συμπρωτεύουσας.

Προσωπική ζωή
Έχει παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).