Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The 2night show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα συζητηθούν!

Τι θα δούμε απόψε;

The 2night show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα συζητηθούν!
TV24 20.02.2019 18:13

Για ακόμη ένα βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται ονόματα των οποίων οι ιστορίες τους έχουν συζητηθεί.

Τι θα δούμε απόψε; Διαβάστε παρακάτω...

Απόψε, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ο Γρηγόρης καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Κώστα Λαχανά, τον ιδρυτή του θεραπευτικού κέντρου απεξάρτησης, «Αυτογνωσία», με έδρα τη Θεσσαλονίκη ο οποίος εξηγεί τι τον οδήγησε να ιδρύσει - από κοινού με τη σύζυγό του Εύα - το συγκεκριμένο κέντρο που προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη σε εξαρτημένα άτομα. Μαζί του στο πλατό έρχεται και ο πάτερ Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός ως «παπά-ΠΑΟΚ», ο οποίος συνεργάζεται με την «Αυτογνωσία» προσφέροντας πλούσιο κοινωνικό έργο. Μιλάει για το θάνατο που τον συγκλόνισε σε νεαρή ηλικία και τον οδήγησε στο δρόμο του Θεού.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουντεράκου. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για την μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονέων της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της.

Στο «The 2Night Show» έρχεται και ο Γιώργος Αγγελάκης, ο οποίος συγκίνησε με την ιστορία του, μέσα από τη συμμετοχή του «Μaster Chef 3». Μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγειρική, μετά το πρόβλημα υγείας και το χαμό της πολυαγαπημένης του συζύγου.

Share