Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη για πρώτη φορά υπερασπίζεται την Κάτια στον Δημήτρη!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη για πρώτη φορά υπερασπίζεται την Κάτια στον Δημήτρη!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Η Έλλη για πρώτη φορά υπερασπίζεται την Κάτια στον Δημήτρη, ενώ η Μαρίνα «συμμαχεί» μαζί του και προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον της Κάτιας ακόμη περισσότερο. Ο Κωστής πηγαίνει ξανά στην εταιρεία και χαίρεται επειδή θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται δίπλα στη Μαρίνα. Ο Φώτης μαθαίνει ότι τον ψάχνει η αστυνομία. Με τη βοήθεια της Μάρθας κρύβεται στο εξοχικό της για να αποφύγει τη σύλληψη. Όταν επιστρέφει στην Αθήνα, έχει μια έντονη συνάντηση με την Κάτια. Ο Δημήτρης προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη Σοφία, χρησιμοποιώντας την πρόσληψη του Κωστή στην εταιρεία, εκείνη όμως δεν δείχνει να συγκινείται. Η Ρένα γνωρίζει μέσω του Σταύρου τη μικρή Ελπίδα, ενώ καυγαδίζει με τον Αντρέα, όταν μαθαίνει ότι εξαιτίας του παραλίγο να συλληφθεί ο Φώτης. Τον κατηγορεί ότι ενεργεί για λογαριασμό της Κάτιας και η σύγκρουσή τους κορυφώνεται.

Η υπόθεση και το τέλος της σειράς που συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό

Στη δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια, αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια, η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει. Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης), κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα…

Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας (Ταμίλα Κουλίεβα), θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Με άλλο όνομα και εμφάνιση, επιστρέφει στη ζωή της Κάτιας και όλων εκείνων που την πλήγωσαν για να τους καταστρέψει.

Οι δύο γυναίκες, η Μαρίνα και η Κάτια, θα βρεθούν αντιμέτωπες η μία με την άλλη και το μίσος τους θα τις οδηγήσει στα πιο επικίνδυνα και σκληρά μονοπάτια.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι το αόρατο χέρι της μοίρας που τις έδεσε μαζί, κρύβει μια συγκλονιστική αλήθεια.