Γυναίκα χωρίς όνομα: «Ξέρω πού είναι το παιδί σου»! Η Κάτια αποκαλύπτει το μυστικό! (Αποκλειστικό)

Σούπερ αποκλειστικό! Ραγδαίες εξελίξεις!

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Ξέρω πού είναι το παιδί σου»! Η Κάτια αποκαλύπτει το μυστικό! (Αποκλειστικό)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Η Μαρίνα απάγει την Ελλη και χρησιμοποιεί τον Κωστή προκειμένου να εκβιάσει την Κάτια με σκοπό να της πει πού είναι η κόρη της Ελπίδα. Διαβάστε παρακάτω....


Η Ελλη εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένη. Η Μαρίνα πείθει τον Κωστή ότι πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία, προκειμένου η Κάτια να εξαναγκαστεί σε αποκαλύψεις για την τύχη του δικού τους χαμένου παιδιού.

*Αποκλειστικό ρεπορτάζ από το TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Κι ενώ ο κλοιός της αστυνομίας σφίγγει γύρω από τους πιθανούς υπόπτους που σχετίζονται με την Ελλη και την εξαφάνισή της, οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της Μαρίνας συγκλονίζουν, αλλά και προβληματίζουν τη Μάρθα που αναρωτιέται για το αν θα πρέπει να μιλήσει για όσα έμαθε. Το ενδιαφέρον του Μιχάλη για την ανιψιά του, τον φέρνει για άλλη μια φορά κοντά στη Μαρίνα, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει αποφασίσει να χωρίσει με την Αννα, ξέροντας μέσα του ότι δεν πρόκειται ποτέ να την αγαπήσει όσο εκείνη.

Εν τω μεταξύ, ο Κωστής βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο χωρίς να γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή. Λέει στην Κάτια πως ο ίδιος έχει απαγάγει την Ελλη με σκοπό να του ομολογήσει πού είναι η Ελπίδα. Η Κάτια υποψιάζεται πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Μαρίνα και βάζει τον Αντρέα να την παρακολουθεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελλη προσπαθεί να δραπετεύσει.

Η Κάτια, σε αγωνία για την τύχη της Ελλης, επιμένει πως την απαγωγή την έχουν οργανώσει ο Κωστής με τη Μαρίνα και ενημερώνει τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις κακές σχέσεις που διατηρούσε ο Κωστής με την Ελλη. Δεν μένει όμως εκεί. Βάζει κάποιους να χτυπήσουν και να απειλήσουν τον Κωστή. Λίγο αργότερα οι δυο τους έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση για Ελπίδα και Ελλη.


Μαρίνα, Μάρθα και Φώτης οι εγκέφαλοι της απαγωγής

Η Ελλη προσπαθεί να το σκάσει από την αποθήκη χωρίς επιτυχία και παράλληλα αρρωσταίνει, ανεβάζει πυρετό. Η Κάτια από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τον Κωστή, βάζοντας στο παιχνίδι της και την Αλίκη. Ο αστυνόμος του παίρνει κατάθεση και προσπαθεί να καταλάβει αν οι υποψίες της Κάτιας είναι βάσιμες. Καθώς ο κλοιός στενεύει, η Μαρίνα, η Μάρθα και ο Φώτης καταστρώνουν σχέδιο για να αφήσουν ελεύθερη την Ελλη, χωρίς αυτή να τους καταλάβει. Τα περιθώρια για τον Κωστή στενεύουν, καθώς η Αλίκη καταθέτει στοιχεία εναντίον του και πλέον θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του. Η κατάσταση της υγείας της Ελλης χειροτερεύει και η Μάρθα με τον Φώτη προσπαθούν να πείσουν τη Μαρίνα να εγκαταλείψουν το σχέδιό τους με τον Κωστή και να ελευθερώσουν την κοπέλα, διαφορετικά θα μπουν φυλακή. Ο αστυνόμος ψάχνοντας την όλη υπόθεση, φέρνει κάποιες ειδήσεις που τρομοκρατούν την Αλίκη. Δεν είναι η μόνη όμως που θορυβείται αφού και η Κάτια έχει κι εκείνη λόγους να ανησυχεί. Ετσι, προκειμένου οι έρευνες να σταματήσουν εκεί, αναγκάζεται να υποκύψει, ίσως για πρώτη φορά. Μπορεί να νιώθει ηττημένη αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Παίρνει την απόφαση να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το πού βρίσκεται η Ελπίδα.