Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Ο Μανώλης, ο μεγάλος της αδελφός, βάζει την Βούλα σε καινούριους μπελάδες!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Ο Μανώλης, ο μεγάλος της αδελφός, βάζει την Βούλα σε καινούριους μπελάδες!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα στον Alpha και στα επόμενα επεισόδια!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

Με αφορμή έναν νέο «φιλοξενούμενο» στον ξενώνα, η Βέλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Άγγελο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να υιοθετήσουν... ένα σκυλί.

Η Ξένια όταν βλέπει τον Γιωργάκη που κάνει μαθήματα τένις ξεσηκώνει τον Μπάμπη να κάνουν κι αυτοί. Κι όταν ο Μπάμπης ψήνεται…

Ο Μανώλης, ο μεγάλος της αδελφός, βάζει την Βούλα σε καινούριους μπελάδες… Και ο Μηνάς, αναγκάζεται να βγει «αντάρτης στο βουνό»…

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε μια έφοδο και αποφασίζει να κάνει μαθήματα αυτοάμυνας.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους Έλληνες τηλεθεατές

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι μια ελληνοκυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2018. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas De Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και προβάλλεται από τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Από το 2013-2016, στην Κύπρο η σειρά προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους.

Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκύρτης, Σάρα Γανωτή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη και το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.