Στην υγειά μας ρε παιδιά: Δυναμική επιστροφή για τον Παπαδόπουλο απόψε! Οι καλεσμένοι που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Eπέστρεψε ξανά και θα σαρώσει!

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Δυναμική επιστροφή για τον Παπαδόπουλο απόψε! Οι καλεσμένοι που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Στην Πάολα και τους φίλους της είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22.00 στον ΣΚΑΪ.

Παρόντες στο στούντιο, δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς συνθέτες, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αλέκος Χρυσοβέργης. H Πάολα τραγουδά μεγάλες επιτυχίες τους. Διαβάστε παρακάτω...

Η μοναδική Κατερίνα Στανίση αλλά και ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύουν μαζί της διαχρονικά τραγούδια.

Η Σοφία Βόσσου με δύο συγκλονιστικά ντουέτα με την Πάολα συγκινούν με τις ερμηνείες τους.

Τα δύο αδέρφια από τον Πόντο ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, με την πολυμελή ορχήστρα τους και την ποντιακή λύρα ξεσηκώνουν τους καλεσμένους.

Ιδιαίτερη στιγμή η σύμπραξη του Χάρη Βαρθακούρη με την Πάολα που τραγουδούν Γιάννη Πάριο και όχι μόνο.

Τέλος, η Αρετή Κετιμέ δίνει το δικό της μουσικό στίγμα.

Την παρέα συμπληρώνουν: Λάουρα Νάργες, Μπάγια Αντωνοπούλου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μίλτος Καρατζάς, Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαργιόλα, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Αναδιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Ιωάννου, Αντελίνα Τελώνη, Γιώργος Κατσινόπουλος, Τόνυ Μαυρίδης, Χριστίνα Στεφανίδη και Ιωάννα Σιαμπάνη.

Απίστευτη ανατροπή με τον Παπαδόπουλο! Τι του έταξαν από τον ΣΚΑΙ και ευχήθηκε... «Στην υγειά μας»!

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον ΣΚΑΙ!


Βλέπετε, το «Στην υγειά μας» μετά από σχεδόν 10 χρόνια μεταφέρθηκε ξαφνικά από το Σαββατόβραδο το... βράδυ της Παρασκευής λόγω Survivor!


Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ωστόσο δεν τσουλάει για κανέναν λόγο και ο Παπαδόπουλος είναι αν μη τι άλλο αδικημένος από το κανάλι αφού και καταποντίστηκε η εκπομπή του και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα το πρόγραμμα που αντικατέστησε την εκπομπή.


Γιατί βέβαια, αν ο Παπαδόπουλος είχε μεταφερθεί και το Survivor χτυπούσε 50άρια τότε εντάξει, δεν θα είχε λόγο ο Σπύρος αλλά τώρα είναι και.... -ρατάς και δαρμένος που λέει και ο λαός! Έτσι λοιπόν, ο Σπύρος είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις να αποχωρήσει από το κανάλι αφού δεν ήταν ικανοποιημένος από την πορεία του «Στην υγειά μας» και θεωρούσε ότι για την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης ευθυνόταν η αλλαγή της μέρας! «Η συνήθεια είναι το ήμισυ του παντός και το κοινό δεν μπορεί μετά από σχεδόν μια 10ετία να μην βάζει το Σαββατόβραδό του ΣΚΑΙ», ειπώθηκε σε σύσκεψη και οι υπεύθυνοι μαζεύτηκαν αρκετά!


Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του σταθμού έταξαν στον Παπαδόπουλο γη και ύδωρ! Από.... αύξηση στην αμοιβή του και στο budget της εκπομπής, μέχρι και αλλαγή μέρας του Survivor! Αν δούμε ότι δεν τσουλάει, σου λέει, γιατί να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να χάσουμε το σίγουρο χαρτί μας; Κάπως έτσι λοιπόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πείστηκε και τελικά παραμένει στον ΣΚΑΙ!

Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια που έκαναν σκέψεις να προσεγγίσουν τον παρουσιαστή; Ο ΣΚΑΙ τους ευχήθηκε «Καληνύχτα» και.... «Στην υγειά μας»!