Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ βλέπει ζωντανή την Elif!

Η μεγάλη ανατροπή στην σειρά πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ βλέπει ζωντανή την Elif!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Η Μελέκ αντικρίζει μπροστά της την Ελίφ και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της! Η μοναχοκόρη της, την οποία θεωρούσε νεκρή, στέκεται μπροστά της ολοζώντανη και τρέχει να την αγκαλιάσει. Ομως η Νουρτέν έχει άλλα σχέδια και εξαφανίζεται ξανά με τη μικρή.


Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Αϊσεγκιούλ, που είναι στην πραγματικότητα η Ελίφ. Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ και τον ρωτάει να μάθει πού έχει εξαφανιστεί δύο μέρες.

Εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για τον Οσμάν και η Τουλάι που δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεσή της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι και η μικρή σπάει ένα βάζο με αποτέλεσμα να κόψει το χέρι της. Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει, και αναγκάζεται μαζί με τη μικρή να πάνε στο φαρμακείο. Στο μεταξύ, η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση της Μελαχάτ και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί, τη στιγμή που η Μελέκ την περιμένει στο παγκάκι του πάρκου. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της την Ελίφ με τη Νουρτέν και φωνάζει το όνομά της: «Ελίφ! Παιδί μου! Κόρη μου», ουρλιάζει και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ, ενώ η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με τη μικρή. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει, ωστόσο είναι μπερδεμένη, αφού νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού! Γιατί λοιπόν μια άλλη γυναίκα φώναζε την Ελίφ «κόρη μου»; Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν και την Ελίφ γιατί γύρισαν νωρίς και η Νουρτέν δικαιολογείται πως η Ελίφ έκοψε το χέρι της. Η Τουλάι βρίσκει τη Μελέκ στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως έχουν απαγάγει την κόρη της: «Πήραν την κόρη μου! Βοήθεια! Βρείτε το παιδί μου». Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

«Δεν μπόρεσα να σώσω το παιδί μου! Μου την πήραν μέσα από τα χέρια», λέει και ξαναλέει, ενώ ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου». Την επόμενη μέρα, η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για το περιστατικό με τη Μελέκ και μετά εκείνος ρωτάει σχετικά τη Νουρτέν. Εκείνη του απαντάει πως πρόκειται για μια τρελή και μετά μαλώνει την Ελίφ επειδή του μίλησε για το περιστατικό! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται και όλα ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του star...

TAGS