Elif: Η Αλιγιέ μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως είναι έγκυος!

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif;

Elif:  Η Αλιγιέ μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως είναι έγκυος!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Η Ζεϊνέπ δεν τρώει και η Αλιγιέ με τον Κενάν ανησυχούν πολύ για την υγεία της. Η Ζεϊνέπ νιώθει έντονους πόνους, βγαίνει από το δωμάτιο της να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει στις σκάλες. Η Αλιγιέ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η κοπέλα είναι έγκυος. Νιώθει μεγάλη χαρά και όταν συνειδητοποιεί πως ο Σελίμ δεν το γνωρίζει, πιέζει τη Ζεϊνέπ να της πει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ της λέει όλη την αλήθεια και η Αλιγιέ της λέει πως αν και η κατάσταση είναι δύσκολη, θα λυθεί.

elif-oi-exelixeis-zeinep

Της δηλώνει πως είναι με το μέρος της και θα την υποστηρίξει. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη ανακούφιση. Η έκπληξη του Μουράτ προκαλεί μεγάλη χαρά στη Ζεϊνέπ. Ο Μουράτ ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του και της κάνει δώρο ένα κολιέ. Μετά το πρωινό, η Φεριντέ ζητάει από τον Μουράτ να πάνε μαζί στα μαγαζιά για να αγοράσει ένα παλτό για ένα κοριτσάκι, την Αϊσεγκιούλ, που στην πραγματικότητα είναι η Ελίφ. Μετά την πρόσκληση του Νετζντέτ, η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του και εκείνος της πετάει στο πρόσωπο τα χαρτιά διαζυγίου, που ανάγκασε την Γκόντζα να υπογράψει. Της λέει πως πιστεύει στην αγάπη της γυναίκας του και την προειδοποιεί να την αφήσει ήσυχη. Η Αρζού γίνεται έξαλλη και όταν επιστρέφει στο κτήμα, η Γκόντζα της τηλεφωνεί για να κάνει πλάκα μαζί της για την αποτυχία της.

Η Αρζού ουρλιάζει στο τηλέφωνο και η Σεχέρ την ακούει. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ. Ο Σελίμ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή βοήθησε τη Ζεϊνέπ να τον δει. Ο Κενάν θυμώνει και εκείνος με τον Σελίμ επειδή αμφιβάλλει για τη Ζεϊνέπ αλλά ο Σελίμ δεν ακούει κουβέντα. Φεύγοντας από τη φυλακή, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία όπου τον ενημερώνουν πως το δήθεν τροχαίο ατύχημα του Μελίχ ήταν στην πραγματικότητα δολοφονία. Ο Κενάν ενημερώνει αμέσως τον δικηγόρο του Σελίμ. Η Σεχέρ δυσκολεύεται με τις δουλειές στο κτήμα και φοβάται μη χάσει τη δουλειά της…

TAGS