Master Chef spoiler από την Ελίζαμπεθ: Αποκάλυψε ποια παίκτρια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Tης ξέφυγε!

Master Chef spoiler από την Ελίζαμπεθ: Αποκάλυψε ποια παίκτρια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το MasterChef έκανε το πρωί της Πέμπτης στη Φωλιά των Κου Κου η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου.

Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, με τα όσα είπε, φάνηκε μάλιστα να επιβεβαιώνει και το spoiler των τελευταίων ημερών. Διαβάστε παρακάτω...

«Με έβλεπαν τα παιδιά λίγο απόμακρη. Ήμουν η μαμά, επειδή τα περισσότερα παιδιά ήταν 20-30. Είχα κολλήσει πάρα πολύ με τον Άλεξ. Πιστεύω πως τον αδίκησε το επεισόδιο. Μιλάμε κάθε δεύτερη ημέρα και είναι υπέρηχος», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια έριξε τη... βόμβα: «Την Άλκηστη δεν τη γνώρισα πάρα πολύ καλά, επειδή ήταν στον κάτω όροφο και εγώ στον πάνω. Ήμασταν χώρια. Είναι πολύ έντονος χαρακτήρας και το βγάζει αυτό. Κρατούσα μια απόσταση. Όχι επειδή δεν μου άρεσε. Έχουμε βγει με την Άλκηστη κάνα-δυο φορές έπειτα». Οπότε η Άλκηστις έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όσο για τον επικό τσακωμό του Παντελή και του Χαράλαμπου ανέφερε: «Εγώ και η Ιωάννα ήμασταν ακριβώς μπροστά στο επεισόδιο Παντελή-Χαράλαμπου. Οπότε ακούγαμε και βλέπαμε ακριβώς τι γινόταν. Ήταν τόσο έντονο που φοβόμουν μη μας έρθει κάποιο τηγάνι στο κεφάλι. Ήταν της στιγμής αυτό. Στο σπίτι υπάρχουν εντάσεις. Είναι φυσιολογικό».

Master Chef: Επικός Κουτσόπουλος - Τρολάρει το «εν κουλί»!

Το κουλί του Παντελή... τρέλανε τον Χαράλαμπο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως ένα μεγάλο τρολ δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

«Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Δεν είναι κουλί αυτό», φώναζε ο Χαράλαμπος στον Παντελή κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας τους στο Master Chef.

Aυτή η ατάκα έγινε viral και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε την ευκαιρία για να τρολάρει. Ο κριτής του Master Chef πόσταρε στα social media μία φωτογραφία... σατανική.

Δείτε τη φωτογραφία

Ο-Κουτσόπουλος-τρολάρει-το-εν-κουλί