Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μαρίνα γίνεται ιερόδουλη για το παιδί της!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μαρίνα γίνεται ιερόδουλη για το παιδί της!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Το επικίνδυνο παιχνίδι που έχει ξεκινήσει η Μαρίνα προκειμένου να μάθει ό,τι μπορεί για την Ελπίδα, είναι αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα, αλλά η Κάτια θα μάθει τα παράτολμα σχέδιά της...

Οι επιλογές της Μαρίνας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, τη φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι οποίοι όμως δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητά της. Ετσι προχωρά στο παράτολμο σχέδιο της αποπλάνησης του ανθρώπου που μεσολάβησε για την υιοθεσία, προκειμένου να βρει το παιδί της.

Πολύτιμη αρωγός και φύλακας άγγελός της σ’ αυτή την προσπάθεια είναι όπως πάντα η Ρένα, που της παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για το πώς θα μπορέσει να σταθεί και να κινηθεί στον κόσμο της νύχτας. Η Μαρίνα συνεχίζει να δουλεύει στο μπαρ για να πλησιάσει τον Γιάννη και να του αποσπάσει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες. Ομως οι κινήσεις της δεν περνούν απαρατήρητες από όλους. Ο Αντρέας, μετά από προτροπή της Κάτιας, αρχίζει να την παρακολουθεί και τη βλέπει να μπαίνει μόνη της στο μπαρ. Εν τω μεταξύ, ο Κωστής εξομολογείται στη Λίλιαν ότι έχει μια κόρη από τον πρώτο του έρωτα που τη λένε Ελπίδα και δεν ξέρει πού βρίσκεται. Και η Μάρθα όμως έχει σοβαρές υποψίες ότι ο Φώτης και η Κάτια έχουν παρελθόν. Ο Φώτης αναγκάζεται να παραδεχτεί τη σχέση που είχε παλιά με την Κάτια και η Μάρθα καταλαβαίνει πως η Μαρίνα είναι κόρη του Φώτη.

Η Κάτια και πάλι εμπόδιο στη Μαρίνα
Η Μαρίνα προσπαθεί να κάνει τον Γιάννη να της μιλήσει για τις παράνομες υιοθεσίες. Αποφασισμένη να μάθει για την Ελπίδα, μπαίνει κρυφά στο σπίτι του, όταν εκείνος επιστρέφει αναπάντεχα. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει μαζί του το επικίνδυνο παιχνίδι προκειμένου να μάθει ό,τι περισσότερο μπορεί, ενώ παράλληλα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει να του στήσουν παγίδα. Ομως η Κάτια, με τη σειρά της, αναθέτει στον Αντρέα να παγιδεύσει το κινητό της, θέλοντας να μάθει τις κινήσεις της. Και όντως είναι η πρώτη που θα τις ανακαλύψει. Ετσι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει οτιδήποτε. Εν τω μεταξύ, μια αλλαγή στο πρόγραμμα του Σταύρου θα τον φέρει πίσω στο σπίτι του, την ώρα που η Λίλιαν είναι εκεί με τον Κωστή και την Ελπίδα. Ο Κωστής φεύγοντας βλέπει το όνομα στο κουδούνι της Λίλιαν...