Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις! Ο Σελίμ σοκάρει την Ζεϊνέπ - «Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;»!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς!

Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις! Ο Σελίμ σοκάρει την Ζεϊνέπ - «Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;»!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Η Τουλάι βλέπει τον Βεϊσέλ να βάζει τη Μελέκ να υπογράψει κάποια έγγραφα και τον ρωτάει σχετικά. Ο Βεϊσέλ της λέει πως τα έγγραφα αφορούν τη δουλειά στο εστιατόριο. Η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς εξαντλημένη και τα βράδια βλέπει εφιάλτες. Η Αλιγέ ανησυχεί πολύ για εκείνη. Η Φεραγιέ και η Πελίν επισκέπτονται το κτήμα για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την καταδίκη του Σελίμ. Η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ γιατί φοβάται πως η περιουσία θα μοιραστεί. Ο Σερντάρ εξακολουθεί να πιέζει την Αρζού για να δει την Τουγκτσέ και περιμένει την Αρζού έξω από το κτήμα. Εκεί συναντάει την Πελίν και τη Φεραγιέ, η οποία του λέει πως κάποια στιγμή θέλει να μιλήσουν. Αργότερα πάει να τον βρει η Αρζού. «Θέλω να πάρω την κόρη μου! Για πόσο καιρό νομίζεις πως θα δέχομαι να φωνάζει κάποιον άλλον μπαμπά;», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Βαρέθηκα να ακούω συνέχεια τα ίδια! Δεν πρόκειται να την πάρεις ποτέ». Εκείνος την αρπάζει: «Μην παίζεις μαζί μου, θα το μετανιώσεις». Ο Κενάν πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και του λέει πως θα αποδείξει ότι αυτοτραυματίστηκε και ότι ο Σελίμ δεν είχε καμία σχέση, ενώ βγάζει το όπλο του και του λέει: «Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σκοτώσω μια και έξω! Θα σε σκοτώνω κάθε μέρα από εδώ και στο εξής». Ο Κενάν πηγαίνει στον δικηγόρο του και τον συμβουλεύει να θεωρήσουν την υπόθεση του Σελίμ και το ατύχημα του Μελίχ δύο ξεχωριστές περιπτώσεις ώστε να τις αντιμετωπίσουν καλύτερα. Ενας από τους άντρες του Νετζντέτ λέει στον Ερκούτ να εξαφανιστεί για λίγο καιρό αλλά εκείνος αρνείται. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν. Οταν τον βλέπει του επιτίθεται: «Σε μισώ! Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό στον Σελίμ, τι σου έκανε;», του φωνάζει και εκείνος της απαντάει: «Το έκανα για εσένα, για το καλό σου, επειδή σε αγαπάω». Τότε η κοπέλα θυμώνει ακόμα περισσότερο: «Για ποια αγάπη μιλάς; Αν πραγματικά με αγαπάς, τότε βγάλτον από εκεί». Ο Ερκούτ δέχεται, όμως με έναν όρο: «Θα χωρίσεις αν θέλεις να τον βγάλω από τη φυλακή». Καθώς η Ζεϊνέπ μιλάει με τον Ερκούτ, ένας άντρας του Νετζντέτ τραβάει φωτογραφίες. Ο Μουχσίν βρίσκει τα λεφτά και τα κοσμήματα που η Νουρτέν πήρε από την Αρζού και συνειδητοποιεί πως η Νουρτέν και η Σεχέρ κάτι ετοιμάζουν ξανά, έτσι τα κρύβει κάπου αλλού. Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη με την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει τον Σελίμ και του λέει πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και φεύγει. Μετά από αυτό ο Ερκούτ χάνει κάθε ελπίδα να είναι μαζί της.

Η Ελίφ δεύτερη φορά στο κτήμα
Ο Μουχσίν λέει στη Νουρτέν πως ο σπιτονοικοκύρης τους ζητάει το ενοίκιο και όταν εκείνη πάει να πάρει χρήματα, δεν τα βρίσκει εκεί που τα είχε κρύψει. Δεν ξέρει πως ο Μουχσίν είναι αυτός που τα πήρε και κατηγορεί τη Σεχέρ. Οταν η Νουρτέν της λέει πως τα χρήματα χάθηκαν, η Σεχέρ πιστεύει πως είναι ένα σχέδιο της Νουρτέν για να κρατήσει όλα τα λεφτά για τον εαυτό της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ πού βρήκε η Νουρτέν τα λεφτά και η μικρή του λέει: «Τα πήρε η θεία Νουρτέν από ένα μεγάλο σπίτι που πήγαμε». Ο Μουχσίν της ζητάει να τον πάει σε εκείνο το μέρος. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και του λέει πως κάνει ό,τι μπορεί για να τον βγάλει από τη φυλακή, ενώ τον πείθει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ: «Δώσε της μια ευκαιρία να ακούσεις τι έχει να σου πει». Η Αλιγέ μιλάει και εκείνη με τη νύφη της και την πείθει να αποκαλύψει στον Σελίμ πως θα γίνει πατέρας. Καθώς η Φεριντέ και ο Μουράτ διαβάζει, έρχεται ο Βεϊσέλ και ο νεαρός κρύβει τα βιβλία του, αφού ο πατέρας του δεν ξέρει ότι σπουδάζει. Η φήμη πως το πλυντήριο αυτοκινήτων πουλήθηκε και το γεγονός πως ο Βεϊσέλ έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει κάποια χαρτιά, κάνουν την Τουλάι να τον υποψιάζεται και ανακαλύπτει πως εκείνος πούλησε την επιχείρησή του και ένα σπίτι. Η Ελίφ οδηγεί τον Μουχσίν στο κτήμα και η Σεχέρ μένει άφωνη όταν τους βλέπει μπροστά της: «Τι κάνετε εσείς εδώ πέρα;», τον ρωτάει και εκείνος της λέει: «Ηρθα να επιστρέψω τα χρήματα που κλέψατε με τη Νουρτέν». Η Σεχέρ του λέει πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και καταφέρνει να τους διώξει πριν τους δει κανείς. Η Νουρτέν καλεί την Αρζού και της ζητάει λεφτά για να μη φέρει πίσω την Ελίφ. Η Αρζού καλεί κάποιον και του λέει πως θέλει να εξαφανίσει μια γυναίκα και ένα κοριτσάκι. Ο Μουχσίν και η Ελίφ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να βοηθήσουν με τα χρήματα τον Χαμίτ, χωρίς να τον εκμεταλλευθεί ο Σενόλ. Ο Βεϊσέλ βλέπει τη Μελέκ να πλέκει μωρουδιακά και εκείνη του λέει πως είναι για το μωρό της Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται από τα νέα και τα βάζει με την Τουλάι που το κράτησε μυστικό από εκείνον. Εκείνη βρίσκει την ευκαιρία και του μιλάει για την πώληση της επιχείρησης και του σπιτιού της Μελέκ...


Ο Νετζντέτ δείχνει την «απιστία» της Ζεϊνέπ στον Σελίμ
Ο Νετζντέτ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή κρατώντας στα χέρια του τις νέες φωτογραφίες του Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ αντιδράει: «Φύγε από μπροστά μου, εξαφανίσου», του φωνάζει. Ο Νετζντέτ γίνεται ακόμα πιο εριστικός: «Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ακόμα και η γυναίκα σου σε παράτησε... Δεν πρόκειται να βγεις ποτέ από εδώ μέσα, οπότε και εκείνη οφείλει να φτιάξει τη ζωή της». Μετά τις φωτογραφίες που του έδειξε ο Νετζντέτ, ο Σελίμ είναι πλέον σίγουρος ότι η Ζεϊνέπ τον απατάει. Χωρίς να έχει ιδέα για τις φωτογραφίες, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή και είναι πολύ ενθουσιασμένη επειδή θα του πει πως θα γίνει πατέρας. «Ηθελες να μου μιλήσεις. Λέγε τι θέλεις», τη ρωτάει και εκείνη με χαμόγελο του ανακοινώνει: «Θα γίνεις πατέρας! Είμαι έγκυος». Ομως ο Σελίμ της δείχνει τις φωτογραφίες και τη ρωτάει: «Είσαι σίγουρη ότι εγώ είμαι ο πατέρας ή μήπως είναι ο Ερκούτ;». Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη και αρνείται πως έχει σχέση με τον Ερκούτ, όμως ο Σελίμ της λέει πως δεν την εμπιστεύεται πια. Οταν εκείνη επιστρέφει σπίτι κλαίγοντας, η Αλιγέ παραξενεύεται. Η Ζεϊνέπ, κλαίγοντας ασταμάτητα, της λέει μόνο πως ο Σελίμ πλέον δεν την εμπιστεύεται.

Η Γκοντζά διώχνει τη Ζεϊνέπ
Ο Μουχσίν πηγαίνει τυχαία στο εστιατόριο της Μελέκ και κανονίζει με τον Βεϊσέλ να ταΐζει τα άπορα παιδιά και ο Βεϊσέλ δέχεται όταν βλέπει πως έχει πολλά λεφτά. Η Ελίφ και ο Χαμίτ χαίρονται όταν μαθαίνουν τι κανόνισε ο Μουχσίν. Την επόμενη μέρα ο Χαμίτ πηγαίνει με τους φίλους του να φάνε στο εστιατόριο αλλά ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και τους διώχνει. Η Νουρτέν ζητάει εξηγήσεις από τον Μουχσίν για τα λεφτά και τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα ξόδεψε. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στην Αρζού και κανονίζει να συναντηθούν σε ένα πολυσύχναστο μέρος. Εκείνη της δίνει χρήματα: «Πού είναι η Ελίφ;», τη ρωτάει και η Νουρτέν της απαντάει: «Ετσι εύκολα νομίζεις θα εξαφανίσεις το παιδί; Αυτή είναι η πρώτη δόση! Την επόμενη φορά με τη δεύτερη δόση θα πάρεις και το παιδί», της λέει και φεύγει. Η Αρζού είναι έξαλλη και κρυφά ακολουθεί τη Νουρτέν αλλά εκείνη αντιλαμβάνεται την παρουσία της και καταφέρνει να ξεφύγει. Ο Ερκούτ σκέφτεται πως η Ζεϊνέπ δεν θα του πει ποτέ το «ναι» και μιλάει στον Νετζντέτ, ο οποίος του λέει πως έδειξε στον Σελίμ τις φωτογραφίες του με τη Ζεϊνέπ και γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνει τις ελπίδες του. Η Αλιγέ λέει στον Κενάν πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ τσακώθηκαν ξανά και ανησυχεί γιατί η κοπέλα είναι έγκυος και πρέπει να προσέχει τον εαυτό της. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και τον ρωτάει γιατί συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο και όταν εκείνος του εξηγεί, ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ζεϊνέπ απατάει τον Σελίμ. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει έκτρωση και πηγαίνει στον γιατρό, αλλά το μετανιώνει την τελευταία στιγμή! Η Μελέκ συνεχίζει να πλέκει πουλόβερ για την «Αϊσεγκιούλ» που είναι στην πραγματικότητα η Ελίφ. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και μιλάει με την Γκοντζά: «Ο Σελίμ δεν ήθελε να σκοτώσει τον Νετζντέτ! Σε παρακαλώ βοήθησέ με να βγάλουμε τον Σελίμ από τη φυλακή! Ο Νετζντέτ είναι άντρας σου και ίσως να μπορέσεις να του μιλήσεις και να τον πείσεις...». Οταν η Ζεϊνέπ της λέει πως είναι έγκυος, η Γκοντζά ξαφνιάζεται αλλά της λέει πως δεν θα έκανε κάτι εναντίον του δικού της άντρα και τη διώχνει.

Ο Βεϊσέλ παίρνει τον νόμο στα χέρια του
Η Γκοντζά λέει στον Νετζντέτ πως θέλει να κάνουν ένα παιδί. Ο Σερντάρ έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και απαιτεί να δει την Τουγκτσέ αλλά εκείνη του λέει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Η Αλιγέ είναι απαρηγόρητη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τον Βεϊσέλ και αφού εκείνος της εύχεται για το μωρό που περιμένει, μετά μαθαίνει για την ψεύτικη κατάθεση του Ερκούτ, που καταδίκασε τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ ορκίζεται να τον κάνει να πληρώσει, αλλά η Ζεϊνεπ του λέει πως είναι μάταιο να μιλήσει με τον Ερκούτ. Του λέει πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που προκάλεσε το ατύχημα με το αυτοκίνητο του Μελίχ και πως αυτό είναι που πρέπει να αποδείξουν. Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως πίσω από αυτή τη δουλειά κρύβεται ο Οσμάν, άνθρωπος του Νετζντέτ και έτσι πάει να τον βρει. Αφού τον απάγει, τον βασανίζει μέχρι που εκείνος ομολογεί την ενοχή του. Θέλει να τον πάει στο αστυνομικό τμήμα να δώσει κατάθεση και ενημερώνει τη Ζεϊνέπ. Ομως, στη διαδρομή κάποιος πυροβολεί θανάσιμα τον Οσμάν. Η Νουρτέν αποφασίζει να κρύψει τα χρήματα που πήρε από την Αρζού στο σπίτι της Φεριντέ και της Μελαχάτ ώστε να μην τα βρει ξανά ο Μουχσίν. Η Σεχέρ περιμένει μαζί με την Τουγκτσέ το σχολικό λεωφορείο να φτάσει και η μικρή της ζητάει να φύγει γιατί δεν θέλει να τη δουν οι φίλες της, αφού είναι υπηρέτρια και όχι η νταντά της. Οταν ο Σερντάρ βλέπει τη μικρή, βρίσκει ευκαιρία και την παίρνει μαζί του.

TAGS