Η επιστροφή: Ο Πέτρος πιάνει την Αθηνά στα πράσα με τον Ορέστη!

Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο! Μόνο εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Η επιστροφή: Ο Πέτρος πιάνει την Αθηνά στα πράσα με τον Ορέστη!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Επεισόδιο: 93

Ο Ζερβός και ο Παύλος αρνούνται να δώσουν στον Ορέστη την βοήθεια που τους ζητάει. Η προκλητική συνέντευξη του Ορέστη στην οποία δηλώνει ότι ο Νίκος είναι δικός του γιος, καταφέρνει να εξοργίσει τους πάντες. Ο θυμός τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερος όταν μαθαίνουν από τον Νικήτα ότι ο Ορέστης ζήτησε πίσω τις μετοχές του και θέλει να επιστρέψει στην Ντέλκουμ.

Ο Χάρης ωστόσο παραμένει αναποφάσιστος για το αν πρέπει να προδώσει τον πατέρα του ή όχι. Η Δανάη βλέπει τη μητέρα της να τσακώνεται άσχημα με τον Παύλο ο οποίος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Στο μεταξύ ο Πέτρος πιάνει την Αθηνά να μιλάει με τον Ορέστη, ενώ ο Χάρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του. Θα μοιραστεί επιτέλους τα όσα έμαθε για τον Ορέστη; Σε ποιον θα εμπιστευτεί τις ενοχοποιητικές για τον Ορέστη πληροφορίες;

Η επιστροφή: Η Δανάη και ο Παύλος αποφασίζουν να χωρίσουν!

Η Δανάη και ο Παύλος αποφασίζουν να χωρίσουν. Μάταια ο Νικήτας προσπαθεί να τους συγκρατήσει να μη διαλύσουν τη σχέση τους. Η Έλενα συνεχίζει να είναι καχύποπτη απέναντι στην Αθηνά, ενώ ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από την Βίκυ για τη σχέση της με το Γιάνναρη.

Ο Νίκος και η Λίλα μετανιώνουν για το φιλί που τους προέκυψε από το πουθενά, και ξεκαθαρίζουν μεταξύ τους ότι σχέση τους είναι μόνο φιλική. Ο Χρήστος και η Βίκυ βιώνουν την απόλυτη αγωνία μετά την απόπειρα της Άννας και προσπαθούν να βρουν τρόπους να τη βοηθήσουν. Ο Ορέστης δίνει μία συνέντευξη στην οποία δηλώνει ότι ο Μάνος είναι δικό του παιδί, ενώ παράλληλα προσεγγίζει το Ζερβό και τον Παύλο με μια αναπάντεχη πρόταση.

Η επιστροφή - Εξέλιξη σοκ! Η Έλενα τρελαίνεται! Τι την οδηγεί στην ψυχασθένεια;

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Ελενα δέχεται και δεύτερη δολοφονική επίθεση, αλλά και απειλές κατά της ζωής της με αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχική της υγεία! Το TV24 σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τις δραματικές στιγμές που ζει η άτυχη γυναίκα.

*Από την Γιάννα Παπανικολάου


Από την αρχή της σειράς το μεγάλο θύμα είναι η ίδια η Ελενα, η οποία αρχικά χάνει το παιδί της και στη συνέχεια εμφανίζεται ένας ξένος και υποδύεται τον χαμένο της γιο. Παράλληλα, είχε έναν σύζυγο που έκανε διάφορες παρανομίες πίσω από την πλάτη της, ενώ ο άντρας της κολλητής της ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε στήσει την απαγωγή του πραγματικού της παιδιού! Και μέσα σε όλα αυτά εμφανίζεται και ο Νίκος, που ήταν και ο πραγματικός Μάνος Κορωναίος! Με αυτά που συμβαίνουν και τις συγκεκριμένες εξελίξεις, η Ελενα ένιωσε απίστευτη ψυχολογική πίεση! Το μεγάλο βήμα για να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει μια για πάντα το παρελθόν πίσω της ήταν ο γάμος της με τον Πέτρο, ο οποίος πάντα ήταν δίπλα της και την αγαπούσε! Ομως ακόμα και η ωραιότερη μέρα της ζωής της, ο γάμος της με τον Πέτρο, μετατράπηκε σε εφιάλτη καθώς ο μικρός Φώτης βρήκε φρικτό θάνατο!

i-epistrofi

Κι εκεί που όλοι αναζητούν τον ένοχο, ο Ορέστης επιστρέφει ολοζώντανος μπροστά σε όλους και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του. Ο νέος αστυνομικός, ο Γιάνναρης, μεταξύ άλλων της αποκαλύπτει πως ο πραγματικός στόχος την ημέρα του γάμου της ήταν η ίδια! Η Ελενα παθαίνει μεγάλο σοκ και ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να θέλει να τη σκοτώσει! Παράλληλα, ο Νικήτας της αποκαλύπτει πως εκείνος ήταν που είχε βοηθήσει τον Ορέστη να διαφύγει στο εξωτερικό και η ρήξη ανάμεσα σε κόρη και πατέρα είναι μεγάλη!

Η Βίκυ καταφέρνει να βρει τον Λευτέρη αλλά η πολύωρη απουσία του ενισχύει τις υποψίες της σχετικά με την εμπλοκή του στο έγκλημα του γάμου. Η Ελενα συντετριμμένη ακόμα από τη στάση του πατέρα της, δέχεται ένα φρικιαστικό απειλητικό μήνυμα μέσα στο μαγαζί της που την αναστατώνει! Την ίδια αγωνία και φόβο ζει και η οικογένειά της όταν το μαθαίνει! Ο Γιάνναρης συνεχίζει μέσω της ψυχολόγου να ερευνά αν η Αννα είναι η πιθανή δολοφόνος του Φώτη, ενώ η υγεία του Λευτέρη δείχνει να κλονίζεται. Η Ελενα θα δεχτεί μια δεύτερη δολοφονική επίθεση... Ολα αυτά που συμβαίνουν κλονίζουν την ψυχική της υγεία και δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται... Η ίδια μπαίνει πλέον σε επικίνδυνα νερά και όλοι ανησυχούν για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της!