Master Chef: Η έξοδος με τον Γιάννη Αποστολάκη - Τους πήγε στο καλύτερο μέρος της πόλης! (βίντεο)

Τυχεροί!

Master Chef: Η έξοδος με τον Γιάννη Αποστολάκη - Τους πήγε στο καλύτερο μέρος της πόλης! (βίντεο)

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του Master Chef και πήγε μία τρομερή βόλτα με τον Γιάννη Αποστολάκη!

Τεράστια εμπειρία για όσους το έζησαν, καθώς όλοι θα ήθελαν να είχαν πάει στο συγκεκριμένο μέρος. Διαβάστε παρακάτω...

Τη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» επισκέφτηκε η νικήτρια ομάδα της τελευταία ομαδικής δοκιμασίας παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Εκεί βρίσκεται το βραβευμένο με αστέρι Michelin «Χύτρα», όπου οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν το ιδιαίτερο μενού του.

Τα πιάτα που δοκίμασαν οι εκκολαπτόμενοι σεφ ήταν ένα κι ένα, με τον σεφ Τάσο Μαντή να τους δίνει τα φώτα του!

Master Chef: Aπίστευτη δοκιμασία ασυλίας! Ποιος την κέρδισε; (βίντεο)

Μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία ασυλίας περίμενε τους παίκτες της μπλε ομάδας που ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία του Master Chef.

Ο Πάνος ως αρχηγός της δοκιμασίας «έδωσε» τη Μαρία, η οποία δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μαγειρέψει μιας και τέθηκε αυτομάτως υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα με μόνο στόχο να βγάλουν ένα καλό πιάτο και να πάρουν την ασυλία. Η δοκιμασία με τον σολομό ήταν πολύ δύσκολη, αλλά έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι δύο κριτές, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τα πιάτα και πήραν τις αποφάσεις τους. Νικήτρια αναδείχτηκε η Σπυριδούλα, που πλέον είναι ασφαλής και δε θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.