Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη ζητάει από την Κάτια, να μην βρουν ο Κωστής και η Μαρίνα ποτέ το παιδί τους!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη ζητάει από την Κάτια, να μην βρουν ο Κωστής και η Μαρίνα ποτέ το παιδί τους!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Η Έλλη κατηγορεί ευθέως τον Κωστή πως είχε ανάμειξη στην απαγωγή της και ο Κωστής πανικόβλητος λέει στη Μαρίνα πως ίσως πρέπει να φύγει, αλλιώς η Έλλη θα τον δώσει στην αστυνομία. Η Έλλη κατηγορεί την Κάτια ότι σκέφτηκε τον εαυτό της, γι’ αυτό ενώ ήξερε δεν έδωσε τον Κωστή στην αστυνομία. Η Κάτια στην προσπάθειά της να την πείσει πως νοιάζεται γι’ αυτήν της λέει πως θα κάνει ό,τι της ζητήσει η Έλλη.

Η Έλλη της ζητάει σαν χάρη, να μην βρουν ο Κωστής και η Μαρίνα ποτέ το παιδί τους. Ο Μιχάλης αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας και την περίεργη συμπεριφορά της Μαρίνας που την βαραίνει το θέμα της εμπλοκής της στην απαγωγή της Έλλης. Ο αστυνόμος, πεπεισμένος ότι η Έλλη προστατεύει κάποιον, την πιέζει να του πει αν ξέρει τον άνθρωπο που την απήγαγε.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! «Η Κάτια και ο Φώτης είναι οι γονείς σου»!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι που παίζει η μοίρα στη Μαρίνα. Η Μάρθα είναι κοντά σε μια αποκάλυψη που αποφεύγει ακόμα και να πιστέψει. Ομως η πραγματικότητα δεν αλλάζει...

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και δεν λέει να κλείσει με τίποτα. Οταν η Αγγελική έλεγε στη Μάρθα αυτά που συνέβαιναν στο ίδρυμα, τα όσα ξέρει για την Κάτια και εκείνα που αφορούν στο παρελθόν της, η γυναίκα δεν μπορούσε ποτέ να διανοηθεί την έκταση των αποκαλύψεων. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα είχαν αντίκτυπο, και μάλιστα άμεσο, στη δική της ζωή αλλά κυρίως της Μαρίνας. Η παρέα που κάνει με τον Φώτη, με τον οποίο έχει έρθει κοντά, και οι πληροφορίες που λαμβάνει αποσπασματικά από εκείνον, έχουν αρχίσει να γίνονται σαν ένα παζλ στο μυαλό της που αρχίζει σιγά-σιγά να ενώνεται. Η Μάρθα συνδυάζει, λοιπόν, κάποια γεγονότα και αρχίζει να υποψιάζεται κάτι που αρχικά της φαίνεται αδιανόητο. Ωστόσο όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, ότι ο Φώτης και η Κάτια έχουν παρελθόν.

ginaika-xoris-onoma

Σε μια συνάντησή τους ζητάει να μάθει την αλήθεια. «Τι είναι αυτό που κρύβεις, Φώτη;», τον ρωτάει. «Τι εννοείς;», λέει σαστισμένος εκείνος. «Την Κάτια την γνώριζες από παλιά. Ετσι δεν είναι;». Ο Φώτης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. «Πες μου. Την ήξερες από παλιά; Είχατε σχέση;». Τελικά ο άντρας αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μάρθα ότι αυτή είναι η αλήθεια. Και τότε η γυναίκα επιβεβαιώνει την πιο τρελή της σκέψη. Πως η Μαρίνα όχι μόνο είναι κόρη της Κάτιας αλλά και του Φώτη. Σαστίζει ακόμη κι εκείνη με τα όσα ανακαλύπτει. Τελικά δεν ήταν τόσο προετοιμασμένη όσο και η ίδια περίμενε. Τώρα η Μάρθα έχει διπλό δίλημμα. Πρέπει κάποια στιγμή να πει την αλήθεια όχι μόνο στη Μαρίνα αλλά και στον Φώτη, ο οποίος νομίζει ότι η κόρη του έχει πεθάνει. Το θέμα είναι ποια είναι η κατάλληλη αυτή ώρα και πώς θα μπορέσει να σηκώσει μόνη της το βάρος των αποκαλύψεων.

ginaika-xoris-onoma1
Η Μαρίνα σε επικίνδυνα μονοπάτια

Οι επιλογές της Μαρίνας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, τη φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι οποίοι όμως δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητά της. Η κοπέλα συνεχίζει να δουλεύει στο μπαρ για να πλησιάσει τον Γιάννη και να του αποσπάσει πληροφορίες για τις παράνομες υιοθεσίες. Αποφασισμένη μπαίνει κρυφά στο σπίτι του, όταν εκείνος επιστρέφει αναπάντεχα. Η Μαρίνα συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι μαζί του φτάνοντας στα άκρα, ενώ παράλληλα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει να του στήσουν παγίδα. Η Κάτια, όμως, θα είναι η πρώτη που θα ανακαλύψει τις κινήσεις της Μαρίνας και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει οτιδήποτε. Μείνετε συντονισμένοι στο TV24 και το Youweekly.gr! Έρχονται και άλλα ρεπορτάζ...