Έλα στη θέση μου: Σούπερ αποκλειστικό! Μια «μαϊμού» καλόγρια φέρνει τα πάνω-κάτω!

Η Νικολέτα Βλαβιανού εισβάλει στην σειρά!

Έλα στη θέση μου: Σούπερ αποκλειστικό! Μια «μαϊμού» καλόγρια φέρνει τα πάνω-κάτω!

Τι θα δούμε στο «Ελα στη θέση μου»;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24! Διαβάστε παρακάτω....

Η Νικολέτα Βλαβιανού εισβάλλει προσεχώς στην κωμική σειρά του ALPHA «Ελα στη θέση μου» υποδυόμενη τη μάνα του Μάκη Ζούβα και προκαλεί... ταραχή και όχι μόνο στον γιο της που δεν την περίμενε να εμφανιστεί, αλλά και στον Θοδωρή με τον οποίο αναπτύσσεται... ειδύλλιο.

*Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη


Τι κάνεις όταν μια καλόγρια σου χτυπά την πόρτα και δεν είναι άλλη από την ίδια σου τη μάνα; Ο Μάκης Ζούβας βρίσκεται μπροστά στη πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής του όταν εμφανίζεται μπροστά του η μητέρα του η Ζαφειρία ή Ζέφη όπως θέλει να τη φωνάζουν, και μάλιστα ντυμένη με ράσα. Δεν μπορεί να καταλάβει πού οφείλει την ξαφνική τιμή της επισκέψεώς της αλλά δεν βρίσκει και εξήγηση. Γνωρίζει βέβαια ότι η λαμογιά στο σόι τους είναι κληρονομική. Ολοι νομίζουν αρχικά ότι η Ζαφειρία πήγε πράγματι σε μοναστήρι αλλά άλλη είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό. Γιατί η Ζέφη ντύνεται καλόγρια λόγω... επαγγέλματος καθώς πουλάει στο λιμάνι του Πειραιά κομποσκοίνια, εικόνες και σταυρουδάκια. Ελα όμως που ένας νονός της νύχτας, ο Χριστόφορος, με τον οποίο κάνουν κομπίνες μαζί, επίσης από τον Πύργο Ηλείας απ’ όπου είναι και η ίδια, την κυνηγάει καθώς έχουν διαφορές μεταξύ τους; Τι να κάνει κι εκείνη... θυμήθηκε ότι έχει έναν γιο στον οποίο κατέφυγε για να βρει κρυψώνα. Ο Μάκης δεν έχει ιδέα για όλα αυτά.

nikoleta-blabianou-maimou-kalogria-ela-sti-thesi-mou

Η μάνα του Ζούβα επικηρύσσεται από τη μαφία

Ο Μάκης υποδέχεται τη μητέρα του επιφυλακτικά και προσπαθεί να μη συναντηθεί με τη Σύλβια. Τελικά η συνάντηση πεθεράς και νύφης είναι αναπόφευκτη και η Σύλβια την καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες. Οι σχέσεις όμως των δύο γυναικών περνούν διά πυρός και σιδήρου καθώς η γνωριμία τους επιφυλάσσει εκπλήξεις και εκρήξεις. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός οδεύουν προς το καλύτερο.

nikoleta-blabianou-maimou-kalogria-ela-sti-thesi-mou1

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν μένει κρυφό και έτσι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης της Ζέφης αποκαλύπτεται. Κι αυτό γιατί ο νονός που την κυνηγάει την έχει επικηρύξει στα social media απ’ όπου ενημερώνεται και ο Ζούβας. Ομως η Ζέφη παραμένει φιλοξενούμενη του γιου της και αρχίζει να γνωρίζεται με τους υπόλοιπους της παρέας. Αρχικά με τη θεία της Σύλβιας, την Αιμιλία, μετά με τη Ρενάτα στην εταιρεία, αλλά και με τον Θοδωρή με τον οποίο υπάρχει έντονο φλερτ και είναι αμοιβαίο. Ενας νέος έρωτας ξεκινάει στην αυλή με μεγάλες προσδοκίες, που ωστόσο κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει.