Elif: Η Αρζού είναι έξαλλη επειδή δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα;

Elif: Η Αρζού είναι έξαλλη επειδή δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μουχσίν πηγαίνει τυχαία στο εστιατόριο της Μελέκ και κανονίζει με τον Βεϊσέλ να ταϊζει τα άπορα παιδιά και ο Βεϊσέλ δέχεται όταν βλέπει πως έχει πολλά λεφτά. Η Ελίφ και ο Χαμίτ χαίρονται όταν μαθαίνουν τι κανόνισε ο Μουχσίν. Την επόμενη μέρα ο Χαμίτ πηγαίνει με τους φίλους του να φάνε στο εστιατόριο αλλά ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και τους διώχνει. Η Φεριντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Η Νουρτέν ζητάει εξηγήσεις από τον Μουχσίν για τα λεφτά και τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα ξόδεψε.

elif-arzu-ti-tha-doume-simera

Τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει τι συνέβη. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στην Αρζού και κανονίζει να συναντηθούν σε ένα πολυσύχναστο μέρος. Η Αρζού δίνει χρήματα στη Νουρτέν και εκείνη της λέει πως είναι η πρώτη δόση και πως θα της δώσει την Ελίφ όταν την ξεπληρώσει. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν έχει άλλη επιλογή επειδή δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα. Κρυφά ακολουθεί τη Νουρτέν αλλά εκείνη αντιλαμβάνεται την παρουσία της. Ο Ερκούτ σκέφτεται πως η Ζεϊνέπ δεν θα του πει ποτέ το ναι και μιλάει στον Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ του λέει πως έδειξε στον Σελίμ τις φωτογραφίες του με τη Ζεϊνέπ και για αυτό δεν πρέπει να χάνει τις ελπίδες του. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ τσακώθηκαν ξανά και ανησυχεί γιατί η κοπέλα είναι έγκυος και πρέπει να προσέχει τον εαυτό της.

Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και τον ρωτάει γιατί συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ζεϊνέπ απατάει τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Πηγαίνει στον γιατρό αλλά το μετανιώνει την τελευταία στιγμή…

TAGS