ΕΡΤ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον βίαιο καβγά μεταξύ δημοσιογράφων!

Τους δίκασαν!

ΕΡΤ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον βίαιο καβγά μεταξύ δημοσιογράφων!

Στα χέρια πιάστηκαν δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Ο λόγος; Όλα ξεκίνησαν μετά από μία έντονη συζήτηση με αρκετά πειράγματα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους φαίνεται πώς είχαν διαφωνίες από παλαιότερα. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν άργησαν όμως να ανάψουν τα αίματα και λίγο αργότερα ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και θα μεταβούν στον ιατροδικαστή προκειμένου να καταγράψει τα τραύματα τους και στην συνέχεια θα καταθέσουν αγωγές.

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το παραπάνω περιστατικό στην οποία αναφέρει:

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.