Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Το αληθινό φινάλε της σειράς!

Καρέ - καρέ πως θα τελειώσει η σειρά! Όλο το ρεπορτάζ

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Το αληθινό φινάλε της σειράς!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τo φινάλε και πώς τελειώνει η σειρά μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία τον Ιούνιο και οι εξελίξεις πραγματικά θα σας καθηλώσουν. Το TV24 σας αποκαλύπτει πρώτο όλα όσα θα συμβούν στους ήρωες της σειράς, τις συγκλονιστικές σκηνές που θα συνταράξουν αλλά και το μεγάλο φινάλε που θα αποτελέσει αφετηρία για το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Λοιπόν... κρατηθείτε!

*Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Γυναίκα χωρίς όνομα το φινάλε και το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1

Η Ελλη ερωτεύεται και «ελευθερώνει» τον Κωστή

Η γνωριμία της Ελλης με τον νέο υπεύθυνο του ιππικού ομίλου αποδεικνύεται επεισοδιακή, με την ίδια να θυμάται το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που κρύβει μέσα της και να ζητά την απόλυσή του. Ομως αυτή είναι και η αρχή ενός νέου έρωτα. Η κοπέλα θα αποφασίσει ότι είναι ώρα να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να αποδεσμευτεί συναισθηματικά από τον Κωστή. Μόνο που αυτό δεν θα γίνει με ομαλό τρόπο. Μπορεί εκείνος να νιώθει ότι είναι σε ομηρία, αλλά στη σχέση τους η λύση θα δοθεί μέσα από μια μεγάλη ανατροπή κι εκείνος θα αντιδράσει πραγματικά ακραία γιατί θα οδηγηθεί σε ένα διαφορετικό τοπίο. Η Ελλη θα μείνει μόνη. Θα αρχίσει να ενδιαφέρεται για τον εαυτό της και να ξαναχτίσει τη ζωή της. Επειδή δεν είναι εύκολος χαρακτήρας, τίποτα δεν θα έρθει εύκολα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει.


Ο Κωστής μένει με τη Λίλιαν

Ο Κωστής δεν ελπίζει πια ότι η Μαρίνα θα επιστρέψει σε εκείνον. Ξέρει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και το μόνο που τους ενώνει είναι η μικρή Ελπίδα, η κόρη τους. Είναι πραγματικά ερωτευμένος με τη Λίλιαν και οι δυο τους κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Να ζήσουν μαζί. Ομως η αποκάλυψη ότι το θετό παιδί της συντρόφου του είναι η βιολογική του κόρη θα φέρει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα γεγονότα και ποια στάση να κρατήσουν. Δυσκολεύονται πολύ με αυτή τη συνθήκη.


Ο Γιώργος μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Δημήτρη

Ενα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ καιρό. Ο Δημήτρης δεν παύει ποτέ να διεκδικεί το παιδί του όσο και την ίδια τη Σοφία με την οποία είναι ερωτευμένος. Εκείνη μπορεί να τον αποφεύγει αλλά ο ισχυρός άντρας δεν το βάζει κάτω. Οσο κι αν προσπαθεί το περιβάλλον του να τον κρατήσει μακριά της, δεν θα τα καταφέρει. Τώρα ειδικά που είναι να γίνει πατέρας. Ολα θα βγουν στο φως και τότε θα ξεκινήσει μια νέα ιστορία στην οποία θα εμπλακούν οι ήρωες.

Γυναίκα χωρίς όνομα το φινάλε και το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1

Ο Αντρέας ανάμεσα στην Κάτια και τη Ρένα

Η Κάτια είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Αντρέα. Αρχικά δεν ήταν εραστές αλλά για πολλά χρόνια ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της και τώρα ζει αυτή τη συνθήκη που έγινε πραγματικότητα. Οχι ότι δεν είναι ερωτευμένος με τη Ρένα. Ομως η Ρένα δεν τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα του έχει αποφασίσει με ποια θέλει να είναι. Κάποια στιγμή όμως θα καταφέρει και θα απαγκιστρωθεί από την Κάτια.


Μαρίνα και Μιχάλης: Το απόλυτο ζευγάρι

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Το πείσμα της να βρει την κόρη της με οποιοδήποτε κόστος τούς έχει χωρίσει πολλές φορές. Ομως ο ένας τρέφει πραγματικά και αληθινά αισθήματα για τον άλλον. Μια τέτοια αγάπη δεν μπορεί να σβηστεί τόσο εύκολα. Είναι ερωτευμένοι, πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους θα συναντήσουν πολλά εμπόδια ακόμη μπροστά τους, αλλά φαίνεται πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τους κρατήσει χωριστά.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η Μάρθα είναι η μόνη που έχει ανακαλύψει ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας. Ομως δεν θέλει να αποχωριστεί την κόρη της. Γιατί η Μαρίνα στην καρδιά και την ψυχή της έχει αντικαταστήσει πλήρως την αληθινή της κόρη με εκείνη. Θεωρεί άδικο να χαρίσει το παιδί της που τόσο το αγαπάει στην Κάτια. Αντιδρά σε αυτή τη σκέψη και θέλει να το σβήσει από το μυαλό της. Οσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις θα κρατήσει το μυστικό μέσα της. Δεν θα το πει ούτε στον Φώτη με τον οποίο το ειδύλλιό τους έχει προχωρήσει και είναι πια ο άνθρωπός της. Ομως κάποια στιγμή τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ένα τέτοιο σημείο όπου θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στη Μαρίνα. Και τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου γιατί και ο Φώτης αλλά και η Κάτια θα μάθουν ότι η Μαρίνα είναι η κόρη που θεωρούσαν νεκρή. Πώς θα αντιδράσουν μετά τα όσα έχουν συμβεί; Πώς θα νιώσει η Μαρίνα αλλά και η Κάτια; Αυτές οι δύο γυναίκες είναι μέχρι τώρα θανάσιμες εχθροί αλλά τις ενώνει το αίμα. Πώς θα κλείσουν οι πληγές; Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα που θα αιωρείται μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Ο Κωστής φεύγοντας από το σπίτι της Λίλιαν βλέπει το όνομα στο κουδούνι και δεν του είναι άγνωστο. Μια υποψία μπαίνει στο μυαλό του. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να βρει την κόρη της. Μπλέκει ακόμη και με τα κυκλώματα της νύχτας και θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα από ένα άτομο που και η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Την Κάτια. Το κουβάρι των εξελίξεων αρχίζει να ξετυλίγεται και η κοπέλα θα φτάσει τελικά στη μικρή Ελπίδα και θα τη σφίξει στην αγκαλιά της. Η στιγμή αυτή είναι γεμάτη από τόση συναισθηματική φόρτιση που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.