YFSF: Οι ανατρεπτικές μεταμφιέσεις που θα μας αφήσουν άφωνους!

Οι διαγωνιζόμενοι θα μας εντυπωσιάσουν!

YFSF: Οι ανατρεπτικές μεταμφιέσεις που θα μας αφήσουν άφωνους!

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 20:45, στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, η Μιμή Ντενίση, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλέξης Γεωργούλης καθώς και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

YFSF: Οι ανατρεπτικές μεταμφιέσεις

Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή, στο 8ο σόου του «Your Face Sounds Familiar», είναι (αλφαβητικά):
Αργύρης Αγγέλου: Gene Kelly
Ευθύμης Ζησάκης: Les Chakachas
Μελίνα Μακρή: Άντζελα Δημητρίου
Βαγγέλης Παναγόπουλος: Πωλίνα
Κατερίνα Στικούδη: Alice Cooper
Ίαν Στρατής: The Weeknd
Πασχάλης Τσαρούχας: Locomondo
Εύα Τσάχρα: Jessie J
Ελένη Φιλίνη: Grace Jones
Xρύσπα: Μαρινέλλα

YFSF: Η εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη! Έκανε τουέρκινγ και... (Βίντεο)

Έκλεψε την παράσταση για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνισή της στο YFSF!

Άλλη μια βραδιά μεταμφιέσεων η σημερινή για το Your Face Sounds Familiar. Στο εβδομαδιαίο show βλέπουμε κάθε εβδομάδα την ικανότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών στο να γίνονται στην κυριολεξία κάποια άλλοι. Διαβάστε παρακάτω...

Μια από τις διαγωνιζόμενες είναι και η Κατερίνα Στικούδη που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια τις προηγούμενες εβδομάδες μπορεί να εκτέλεσε με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της ως άλλη Δήμητρα Γαλάνη ή Μαρία Φαραντούρη, σήμερα όμως βρήκε και πάλι την σεξι εκδοχή της και τρέλανε κοινό και κριτική επιτροπή.

Αυτή η σέξι πλευρά της Κατερίνας ήταν μάλιστα και κάπως ενισχυμένη αφού για να μπορέσει να γίνει η Nicki Minaj και να υποστηρίξει σωστά το twerking έβαλε ενίσχυση τόσο στο στήθος όσο και στα οπίσθιά της.

Η Κατερίνα όμως που είναι γνωστή για το χιούμορ της δεν σταμάτησε ούτε όταν τελείωσε το τραγούδι να αυτοσαρκάζεται και να λικνίζεται. Μάλιστα συνέχισε να κάνει twerking σπρώχνοντας ένα από τα κούτσουρα του σκηνικού για να καθίσει δίπλα στην Μαρία Μπεκατώρου, κάνοντας το κοινό στο στούντιο να παραληρεί.

TAGS