Elif: Η Ζεϊνέπ, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα!

Ρεπορτάζ! Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Η Ζεϊνέπ, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον άντρα, που σκότωσε τον Οσμάν να φεύγει. Καλεί την αστυνομία ανώνυμα. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βεϊσέλ συναντάει εκεί την κόρη του και της λέει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντας της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις. Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ αν χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει να κανονίζει να συναντηθεί με κάποιον.

Ο Ερκούτ είναι χαρούμενος επειδή θα συναντηθεί με τη Ζεϊνέπ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να την έχει δική του. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα. Ο Σερντάρ πηγαίνει τη μικρή σπίτι του και έχει κανονίσει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Αφήνει την Τουγτσέ μόνη της στο σπίτι για να κανονίσει τα διαβατήρια. Η Αρζού ρωτάει τη Σεχέρ αν η Τουγτσέ μπήκε στο σχολικό και εκείνη της απαντάει θετικά.

Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως θέλει να μιλήσει στον Σελίμ αλλά ο Κενάν της λέει πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν μόνο του για λίγο διάστημα. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Άισεγκιούλ. Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ. Η Τουλάι τον ρωτάει που πέρασε την προηγούμενη βραδιά και εκείνος δεν της απαντάει.

Η Τουλάι χάνει την εμπιστοσύνη της στον Βεϊσέλ κάθε μέρα και περισσότερο. Ο Βεϊσέλ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Τουλάι τι έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον Οσμάν. Η Τουλάι απολογείται επειδή αμφέβαλε για εκείνον. Αν και δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεση της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να το φέρει τον Βεϊσελ…

Elif - Εξέλιξη σοκ! Η Ζεϊνέπ δέχεται την πρόταση γάμου του Ερκούτ!

Η Μελέκ σοκαρισμένη βλέπει μπροστά της την Ελίφ, αλλά η μικρή δεν την αναγνωρίζει, ενώ η Νουρτέν την αρπάζει και φεύγουν τρέχοντας. Η Ζεϊνέπ, προκειμένου να σώσει τον Σελίμ, δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ, ενώ ο Κενάν καταλαβαίνει πως αυτός είναι άνθρωπος του Νετζντέτ και ότι σίγουρα έχει κάποια σχέση με το ατύχημα της Ελίφ.

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον πατέρα της να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Οταν εκείνος φτάνει εκεί της εξηγεί τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντάς της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις. Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγκτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα, αλλά εκείνος κανονίζει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Αϊσεγκιούλ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να του φέρει τον Βεϊσέλ. Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι και η μικρή σπάει ένα βάζο με αποτέλεσμα να κόψει το χέρι της.

Elif: Η Ζεινεπ και η πρόταση γάμου του Ερκούτ

Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει και αναγκάζεται μαζί με τη μικρή να πάνε στο φαρμακείο. Στο μεταξύ, η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση της Μελαχάτ και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί, τη στιγμή που η Μελέκ την περιμένει στο παγκάκι του πάρκου. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της την Ελίφ με τη Νουρτέν: «Ελίφ! Παιδί μου! Κόρη μου», ουρλιάζει και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ, ενώ η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με τη μικρή. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί. Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει, ωστόσο είναι μπερδεμένη, αφού νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού! Γιατί λοιπόν μια άλλη γυναίκα φώναζε την Ελίφ «κόρη μου»; Η Τουλάι βρίσκει τη Μελέκ στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της: «Πήραν την κόρη μου! Βοήθεια! Βρείτε το παιδί μου». Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. «Δεν μπόρεσα να σώσω το παιδί μου! Μου την πήραν μέσα από τα χέρια», λέει και ξαναλέει, ενώ ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου».

Η Τουγκτσέ εξαφανίζεται!

Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της: «Δεν θα γίνω ποτέ γυναίκα σου, το κάνω για να σώσω τον Σελίμ! Μόνο εκείνον αγαπάω», του ξεκαθαρίζει και ο Κενάν παρακολουθεί τη σκηνή. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο που την υποψιάζεται. Ο Σερντάρ λέει στην Τουγκτσέ πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Στο μεταξύ, ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει και έτσι αρπάζει τη γυναίκα του και την πάει στο σπίτι του Νετζντέτ:

«Σου έφερα πίσω την κόρη σου! Από εδώ και στο εξής παύει να είναι γυναίκα μου! Ο γάμος μας έχει τελειώσει οριστικά. Δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει ξανά το πόδι της στο σπίτι μας». Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ, ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε και δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Η Γκοντζά καβγαδίζει με την Αρζού και τις προειδοποιεί να σταματήσουν. Η Τουγκτσέ το σκάει από τον Σερντάρ και εκείνος την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Σεχέρ λέει στην οικογένεια πως η Τουγκτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό. Ο Κενάν τρελαμένος από αγωνία τηλεφωνεί στην αστυνομία. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν, στον οποίο η μικρή εξηγεί τι συνέβη με τη Μελέκ. Το βράδυ η Τουγκτσέ κοιμάται σε ένα παγκάκι και την επόμενη μέρα τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά: «Δώσε τα λεφτά σου», της λένε και την τραβάνε, ενώ εκείνη λέει πως δεν έχει τίποτα. Ενας περαστικός τη σώζει.

Elif: Η Ζεινεπ και η πρόταση γάμου του Ερκούτ

Ο Νετζντέτ διώχνει την Αλιγέ

Η Αλιγέ πιστεύει πως η Αρζού έχει απαγάγει την Τουγκτσέ και πάει στο σπίτι του Νετζντέτ να βρει την Αρζού. «Πού έχεις την Τουγκτσέ;», τη ρωτάει και η Αρζού σοκάρεται: «Τι εννοείτε πού είναι η Τουγκτσέ; Τι συνεβη στην κόρη μου;», ρωτάει με αγωνία. «Ασε το θέατρο και δώσε μου την εγγονή μου! Ξέρουμε ότι την άρπαξες από το σχολικό», επιμένει η Αλιγέ, ενώ η Αρζού αρχίζει να παθαίνει κρίση: «Πού είναι το παιδί μου; Τι της κάνατε; Ψάξατε παντού;», ενώ εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Νετζντέτ και διώχνει την Αλιγέ. Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, όμως δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και το λέει στον Νετζντέτ. Ισχυρίζεται πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Είναι αποφασισμένος να βρει την εγγονή του και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του. Η Γκοντζά τους ακούει και τηλεφωνεί στον Σερντάρ: «Ξέρω ότι έχεις πάρει την Τουγκτσέ! Φέρ’ την πίσω γιατί θα πάθεις μεγάλο κακό! Ο Νετζντέτ θα σε σκοτώσει αν σε βρει».

Elif: Η Ζεινεπ και η πρόταση γάμου του Ερκούτ


Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου

Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει πού ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγκτσέ. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Αργότερα βγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγκτσέ μόνη της. Την πλησιάζει και η μικρή χαίρεται που τον βλέπει και του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγκτσέ και η μικρή τρέχει να αγκαλιάσει τη Μελέκ. «Τουγκτσέ μου, τι κάνεις; Πώς περάσατε με την Ελίφ; Θα έρθει αργότερα; Πού έχει πάει;», ρωτάει και η μικρή αναρωτιέται τι συμβαίνει και της λέει πως δεν έχει ιδέα πού είναι η Ελίφ. «Μη φοβάσαι, σύντομα θα βρω την κόρη μου! Την άρπαξε μια γυναίκα, αλλά θα τη βρω», λέει η Μελέκ. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως είναι η εγγονή του Νετζντέτ.

Οταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ τον πιάνουν ξανά. Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει, όταν ο Βεϊσέλ του λέει πως έχει την Τουγκτσέ. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει τη μικρή και όταν εκείνη βλέπει τη μητέρα της χαίρεται. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται. Η Τουγκτσέ πέφτει στο έδαφος. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου και εκείνη ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα… Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr! Έρχονται κι άλλα ρεπορτάζ για την σειρά του star

TAGS