Η επιστροφή: Ο Πέτρος πείθει τον Ζαφειρίου να μην καταγγείλει τον Παύλο!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Η επιστροφή: Ο Πέτρος πείθει τον Ζαφειρίου να μην καταγγείλει τον Παύλο!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος πείθει τον Ζαφειρίου να μην καταγγείλει τον Παύλο για την εισβολή στο σπίτι του. Η Έλενα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πατέρα της, αδυνατώντας να καταλάβει για ποιο λόγο βοήθησε τον Ορέστη. Και δεν είναι η μόνη, όλοι στην οικογένεια σοκαρισμένοι ζητάνε εξηγήσεις από τον Νικήτα, που περιέργως προτιμάει τη σιωπή και δεν υπερασπίζεται σθεναρά τον εαυτό του.

Στο μεταξύ η συμπεριφορά της Μαργαρίτας στη Λίλα εξοργίζει τον Νίκο, ενώ η Βίκυ δίνει μια ευκαιρία στον Γιάνναρη να την πλησιάσει. Ο Ορέστης πολύ ικανοποιημένος που όλα τα βέλη στράφηκαν στον πρώην πεθερό του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει κάποιες κινήσεις τόσο προς την Έλενα όσο και προς τη Δανάη. Ο Ζερβός πιάνει τον Παύλο να «φυτεύει» κάμερα στο διαμέρισμά του, ωστόσο τον αφήνει να πιστεύει πως το παιχνίδι είναι στα χέρια του.

Τι έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Νίκος στηρίζει την απόφαση του Νικήτα ν’ ανοίξει την υπόθεση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και να οδηγήσουν τον Ορέστη στη φυλακή, γεγονός που θα φέρει την έντονη αντίδραση της Δανάης και του Χάρη. Θα καταφέρουν τα τρία αδέρφια να βγουν αλώβητα απ’ αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα ο Παύλος βγάζει την ζήλια του στην Δανάη για τον Στέφανο ενώ ο Ορέστης πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τον λόγο που έχει στοχοποιήσει τον Πέτρο.

Ο Νικήτας εξομολογείται στην Έλενα ότι εκείνος βοήθησε τον Ορέστη να το σκάσει, οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα ενώ ο Παύλος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εξιχνιάσει μόνος του την δολοφονία του αδερφού του. Θα τα καταφέρει ή θα κινδυνεύσει και ο ίδιος;

Τι έγινε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Πέτρος στήνει μια παγίδα στον Ορέστη για να ελέγξει τις αντιδράσεις του, ενώ η Έλενα ακόμα σοκαρισμένη με την αποκάλυψη για το δηλητήριο μοιάζει να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Ζερβός από την άλλη ενώ πιστεύει πως το όπλο που του ζήτησε δεν προορίζεται μόνο για άμυνα, είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει! Ο Νίκος επίμονα ζητάει από τον Χάρη να μιλήσουν για τη Λίλα, ενώ ο Στέφανος κερδίζει έδαφος με τη Δανάη που παραδέχεται πια πως ο χωρισμός της με τον Παύλο είναι οριστικός.

Οι κρυφές σκέψεις της Άννας προβληματίζουν την Ευγενία ωστόσο η Βίκυ θεωρεί ότι η κόρη της πάει καλύτερα. Ο Νικήτας αρχίζει τον πόλεμο στον Ορέστη. Ανοίγει την υπόθεση των ακατάλληλων φυτοφαρμάκων που θα στείλει τον πρώην γαμπρό του στη φυλακή. Οι δύο άντρες είναι πλέον αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση που θα ’χει έναν μόνο νικητή!

epistrofi-exelixeis-ti-tha-doume-simera