Elif: Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ!

Δείτε αναλυτικά όλη την εξέλιξη!

Elif: Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον άντρα, που σκότωσε τον Οσμάν να φεύγει. Καλεί την αστυνομία ανώνυμα. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βεϊσέλ συναντάει εκεί την κόρη του και της λέει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντας της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις. Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ αν χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει να κανονίζει να συναντηθεί με κάποιον.

Ο Ερκούτ είναι χαρούμενος επειδή θα συναντηθεί με τη Ζεϊνέπ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να την έχει δική του. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα. Ο Σερντάρ πηγαίνει τη μικρή σπίτι του και έχει κανονίσει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Αφήνει την Τουγτσέ μόνη της στο σπίτι για να κανονίσει τα διαβατήρια. Η Αρζού ρωτάει τη Σεχέρ αν η Τουγτσέ μπήκε στο σχολικό και εκείνη της απαντάει θετικά.

Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως θέλει να μιλήσει στον Σελίμ αλλά ο Κενάν της λέει πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν μόνο του για λίγο διάστημα. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Άισεγκιούλ. Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ. Η Τουλάι τον ρωτάει που πέρασε την προηγούμενη βραδιά και εκείνος δεν της απαντάει.

Η Τουλάι χάνει την εμπιστοσύνη της στον Βεϊσέλ κάθε μέρα και περισσότερο. Ο Βεϊσέλ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Τουλάι τι έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον Οσμάν. Η Τουλάι απολογείται επειδή αμφέβαλε για εκείνον. Αν και δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεση της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να το φέρει τον Βεϊσελ…

Elif - Spoiler! Η Αρζού θρηνεί για το παιδί της! «Σώστε την Τουγκτσέ...»

Τις δυσκολότερες ώρες της ζωής της ζει η Αρζού, η οποία βλέπει τη μοναχοκόρη της να αργοπεθαίνει στην εντατική ύστερα από σφαίρα που δέχτηκε! Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ οι ευθύνες για το ποιος έφταιξε γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στην αδίστακτη γυναίκα και τον Κενάν!

*Από την Γιάννα Παπανικολάου


Ο Βεϊσέλ πέφτει ξανά στα χέρια του Νετζντέτ και τη στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να τον σκοτώσει, ο πατέρας της Ζεϊνέπ του λέει: «Εχω την εγγονή σου». Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει τη μικρή και όταν εκείνη βλέπει τη μητέρα της χαίρεται. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ και ξεκινάει μια μάχη, μέχρι που ακούγεται πένας πυροβολισμός... Η Τουγκτσέ πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα...

Elif  Η Αρζού θρηνεί για το παιδί της αποκλειστικό
Η καρδιά της Τουγκτσέ σταματάει

Οταν η μικρή πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα όλοι πανικοβάλλονται, ενώ ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ το σκάνε. Ο Νετζντέτ και η Αρζού μεταφέρουν την Τουγκτσέ στο νοσοκομείο και η αδίστακτη γυναίκα είναι σε άθλια κατάσταση: «Μπαμπά, τι θα κάνω αν πάθει κάτι το παιδί μου; Θα πεθάνω μπαμπά, κάνε κάτι», τον εκλιπαρεί και κλαίει στην αγκαλιά του, ενώ εκείνος τη στηρίζει ψυχολογικά. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και νιώθουν τύψεις για ό,τι έγινε. Η Γκοντζά, μετά από απαίτηση του Νετζντέτ έχει μείνει σπίτι, αλλά όταν έρχεται ο Ερκούτ και του λέει τι συνέβη, οι δυο τους δεν αντέχουν και πάνε στο νοσοκομείο. Παρά τις αντιρρήσεις του Νετζντέτ, η Γκοντζ’α παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει τον Κενάν. Εκείνος μαζί με την Αλιγέ πηγαίνουν στο νοσοκομείο και ο Κενάν κατηγορεί τον Νετζντέτ και την Αρζού για ό,τι συνέβη στην κόρη του, αλλά η Αρζού του λέει: «Ο Μουράτ το έκανε». Ο Κενάν σοκάρεται, ενώ ο Νετζντέτ συμπληρώνει: «Ο αδελφός της νύφης σας πυροβόλησε την Τουγκτσέ». Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ μαθαίνει τα νέα και σπεύδει στο νοσοκομείο, όπου μαθαίνει πως για το ατύχημα ευθύνονται ο πατέρας και ο αδελφός της. Γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να τους ζητήσει εξηγήσεις. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της Τουγκτσέ είναι κρίσιμη και υπάρχει κίνδυνος να μείνει ανάπηρη… Η Αρζού αγωνιά για την κόρη της και παθαίνει νευρικό κλονισμό: «Σας παρακαλώ, σώστε το παιδί μου». Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης η καρδιά της Τουγκτσέ σταματάει αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να την επαναφέρουν και να ολοκληρώσουν την επέμβαση με επιτυχία. Ολοι ανακουφίζονται, όμως η μικρή μεταφέρεται στην εντατική γιατί το δύσκολο χειρουργείο έχει επιπλοκές και θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.

Elif  Η Αρζού θρηνεί για το παιδί της αποκλειστικό1

Ο Κενάν μαθαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί

Ο Σερντάρ εμφανίζεται στο νοσοκομείο και η Αρζού του επιτίθεται: «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει η Αρζού και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα να δω την κόρη μου». Τότε εκείνη γίνεται έξω φρενών αφού το κοριτσάκι νοσηλεύεται εξαιτίας του στην προσπάθειά του να την κλέψει από την Αρζού: «Εξαιτίας σου η κόρη μου βρίσκεται στην εντατική και κινδυνεύει! Σήκω και φύγε, δεν θέλω να σε δω ξανά μπροστά μου! Αν πάθει κάτι η Τουγκτσέ θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Οι γιατροί χρειάζονται αίμα και ο Κενάν προσφέρεται να δώσει εκείνος για την κόρη του. Οταν όμως βγαίνουν τα αποτελέσματα, ο γιατρός του ζητάει να μιλήσουν: «Θέλω να μείνεις ψύχραιμος σ’ αυτό που θα σου πω. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το αίμα σου δεν ταιριάζει με αυτό της Τουγκτσέ. Αυτό δυστυχώς σημαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί σου». Εκείνος θυμωμένος πάει να βρει την Αρζού: «Τι γυναίκα είσαι εσύ; Η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί μου και μην το αρνηθείς!». Ωστόσο εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Εχεις καταλάβει για τι πράγμα με κατηγορείς; Σίγουρα έχει γίνει κάποιο λάθος, δεν είναι αλήθεια αυτό». Παράλληλα η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του πατέρα της προκειμένου να τη σώσει: «Σε παρακαλώ κάνε κάτι! Αν πει την αλήθεια στην Τουγκτσέ θα μου πάρει το παιδί». Εκείνος θα κάνει τα πάντα για την κόρη του και την εγγονή του. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται και όλα ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του star...

TAGS