Λάκης Λαζόπουλος: Το Αλ Τσαντίρι ξαναχτυπά! Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι!

Τι θα δούμε απόψε;

Λάκης Λαζόπουλος: Το Αλ Τσαντίρι ξαναχτυπά! Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι!

Εκπλήξεις ετοιμάζει σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος

Μετά τη ζεστή υποδοχή που επιφύλασσε το τηλεοπτικό κοινό στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου, ήρθε ξανά η στιγμή να γίνει… της Τρίτης. Διαβάστε παρακάτω...

Το ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται σήμερα στις 21.00 στο OPEN με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει την επικαιρότητα με το μοναδικό σατιρικό του τρόπο.

Λάκης Λαζόπουλος Αλ τσαντίρι καλεσμένοι

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει η μουσική ενότητα «Αλ Σιχτίρι» στις 23.00 με καλεσμένους τον Μέμο Μπεγνή, τη Τζένη Μπότση, τη Νάντια Μπουλέ, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Αλ Τσαντίρι Νιουζ στις 21.00 και Αλ Σιχτίρι στις 23.00, σήμερα στο OPEN.

OPEN: Εκτός αέρα ο Λάκης Λαζόπουλος σε δυο εβδομάδες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε πρεμιέρα πριν από δυο ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου!

Σε δυο εβδομάδες από τώρα, στις 26 Μαρτίου το Αλ τσαντίρι δεν θα προβληθεί από την συχνότητα του OPEN! Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός OPEN ο Λάκης Λαζόπουλος σε δυο εβδομάδες!

Πριν από αυτό το ματς θα παίξει στις 21:00 μια εκπομπή με αντίστοιχο περιεχόμενο κι έτσι ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι για εκείνη μόνο την ημέρα θα μείνει εκτός OPEN!

Ο λόγος; Εκείνη την ημέρα είναι καθορισμένο να προβληθούν τα προκριματικά του EURO 2020 με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας να παίζει εναντίον της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στις 21.45 το βράδυ!

Λάκης Λαζόπουλος για Αλέξη Κούγια: «Χτυπιώταν σαν χταπόδι! Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του» (βίντεο)

O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι» στο OPEN για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Λαζόπουλος περιέγραψε με λεπτομέρειες και... χιούμορ όλα όσα έγιναν με τον γνωστό ποινικολόγο.

Αρχικά ο Λαζόπουλος βγήκε στην εκπομπή του με «μπανταρισμένο», λέγοντας: «Όχι, όχι, όχι, δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Κατ' αρχήν που να φτάσει, είναι στο μάτι», αφήνοντας έτσι τις πρώτες αιχμές για τον Αλέξου Κούγια.

Στη συνέχεια έδωσε την δική του εκδοχή για όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Κούγια στο «Αθηνών Αρένα». Συγκεκριμένα ο Λάκης Λαζόπουλος περιέγραψε πως ξαφνικά ένιωσε κάποιον να του σφίγγει τον λαιμό προσθέτοντας: «τα ίδια έκανε, μπροστά στο παιδί μου. Σ’ αυτή τη ζωή εγώ δεν φοβάμαι ούτε ψηλό, ούτε κοντό, ούτε κανένα».

Το πιο... ζουμερά σημεία ήρθαν στη συνέχεια: «Έρχεται από πίσω. Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου στο λαιμό κάποιον να με σφίγγει, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο, όλα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου, κάνει τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου, γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς. Θα χαλάσει το πρόγραμμα, θα χαλάσει η βραδιά των φίλων μου. Είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος. Κοπάζει λιγάκι η φωνή του. Τον πήγαν εκεί που καθόταν. Στη συνέχεια είπε στους δημοσιογράφους του ότι του γέλασα ειρωνικά. Καλώ το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ότι έγραψαν οι κάμερες. Πριν δύο χρόνια τα ίδια έκανε, μπροστά στο παιδί μου. Σ’ αυτή τη ζωή εγώ δεν φοβάμαι ούτε ψηλό ούτε κοντό ούτε κανένα. Δεν τον έβαλα εγώ να πηδάει μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται στα γήπεδα και να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του. Στα παιδιά το παράδειγμα το δίνουν οι γονείς».