Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτης 20/3: Τι θα δούμε σε όλες τις σειρές σήμερα!

Όλες οι εξελίξεις για Τατουάζ, Γυναίκα χωρίς όνομα, Μην ψαρώνεις, Μουρμούρα και όλες τις σειρές!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτης 20/3: Τι θα δούμε σε όλες τις σειρές σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εξελίξεις για όλες τις σειρές

Μην ψαρώνεις: Ο Μανώλης ξεκινάει να αγκαλιάζει την Σάντυ και...

Τι θα δούμε σήμερα στο Μην ψαρώνεις στον ΑΝΤ1; Μάθετε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Και ενώ η Σάντυ πετούσε στα σύννεφα, η Στέλλα μετακομίζει στο σπίτι του Μανώλη και τα πάντα ανατρέπονται στη στιγμή.

Μάλιστα, η «Σειρίνα» αποφασίσει να διοργανώσει ένα τραπέζι στο σπίτι του αγαπημένου της, στο οποίο είναι καλεσμένοι όλοι. Αρα... όλοι θα βρεθούν ενώπιον όλων. Οι ανατροπές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί...

Το τσουνάμι «Στέλλα» χτυπάει ξανά. Η «μετακόμισή της» στο σπίτι του Μανώλη θα φέρει νέα δεδομένα στα δύο σπίτια. Πώς θα τη δεχτούν τα παιδιά και ο Μανώλης; Και κυρίως, τι θα κάνει η Σάντυ μόλις μάθει ότι η Στέλλα θα είναι για κάποιο καιρό η νέα της γειτόνισσα; Ο Κάρολος αποφασίζει να χωρίσει επίσημα με τη Μαργαρίτα, όμως έχει ξεχάσει ότι τη συγκεκριμένη μέρα είναι η επέτειός τους.

Η Μαργαρίτα όμως δεν θα αφήσει αυτόν τον πόλεμο να χαθεί αμαχητί. Καθώς υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Κάρολο και την Ερρικα, θα κάνει τα πάντα για να τον πιέσει συναισθηματικά ώστε η σχέση τους να συνεχιστεί και κατά συνέπεια εκείνος να εξακολουθήσει να είναι κοντά της. Κάποια πρώτα σύννεφα ρουτίνας εμφανίζονται στη σχέση Κωνσταντίνου - Τάνιας, με τον Λεωνίδα φυσικά να καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί θετικά την κατάσταση και τα συναισθήματα της κοπέλας που έχει ερωτευτεί. Και εκεί που η Σάντυ είναι γεμάτη απογοήτευση βλέποντας τον Μανώλη να απομακρύνεται από δίπλα της και τις φίλες της να της έχουν γυρίσει την πλάτη, η επίσκεψη της Εβελίνας στην αγορά θα τα ανατρέψει όλα...

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μια εξαφάνιση αναστατώνει την Βούλα και το Μηνά!

Τι θα δούμε στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24!

Ο Αγγελος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα των συναδέλφων του στο σουβλατζίδικο και τα κάνει χειρότερα, στη Θεσσαλονίκη κόβεται το ρεύμα, ο Ηλίας συνοδεύει την Καίτη στον γυναικολόγο και η Βούλα δανείζει χρήματα κρυφά από τον Μηνά.

Πανικός στο σουβλατζίδικο. Οι διαμαρτυρίες των υπαλλήλων πάνε κι έρχονται και ο Αγγελος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Η Βέλη είναι εκείνη που τον συμβουλεύει και αποφασίζει να την ακούσει. Ομως, χωρίς να το θέλει, φέρνει «κατά λάθος» στο Ψήσταγκραμ… την επανάσταση!

Ο Ηλίας, πάλι, μαθαίνει ότι η Καίτη θα πάει στον γυναικολόγο και αποφασίζει να τη συνοδέψει. Αλλωστε θέλει κι εκείνος να είναι μαζί της σε μια τέτοια επίσκεψη. Ομως θα του βγει... ξινή.

Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη γίνεται γενικό μπλακ άουτ. Πώς θα αντέξουν ο Μπάμπης, η Ξένια και η Σοφούλα χωρίς ρεύμα; Δύσκολα τα πράγματα και ακόμη δυσκολότερη η επιβίωση.

Οσο για τον Μηνά και τη Βούλα είναι πολύ αναστατωμένοι με το νέο πως έχει εξαφανιστεί ο φίλος τους ο Φατυλόπουλος από τη Δραπετσώνα. Και σαν να μη φτάνει αυτό, η στάση της Φρόσως, της γυναίκας του, τους φαίνεται πολύ ύποπτη. Γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Τατουάζ: Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

Η αναχώρηση της Μάρθας για τον Πειραιά, με σκοπό να ανακαινίσει το σπίτι επιβεβαιώνει τους φόβους του Παύλου πως αυτή τη φορά η Μάρθα θα φύγει για τα καλά από την Αίγινα. Το τραύμα της Τατιάνας είναι διαμπερές και ο Σέκερης με την Αθηνά τρέχουν στο πλάι της. Η Όλγα, βαθιά πληγωμένη από την απουσία της Λήδας, ξεσπά στον Στέφανο. Ικετεύει την Άννα να μεσολαβήσει να γυρίσει το παιδί σε εκείνη, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ορφέας παραδέχεται στη Χριστίνα πως έχει ένα παιδί, αλλά αρνείται να της πει λεπτομέρειες. Ο Χάρης πιάνει τον Σωκράτη να του λέει ψέματα, που όμως δεν θυμάται ούτε ο ίδιος καθώς το μυαλό του, τού παίζει παιχνίδια. Η Όλγα νηφάλια πια συνειδητοποιεί πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο. Ο Νικόλας αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της Μαργκώ και το όνομα της Πιλάρ Μολίνα έρχεται στην επιφάνεια. Η Τατιάνα θα δεχτεί μια απροσδόκητη επίσκεψη..


Ο Πέτρος δίνει στον Νικόλα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την Πιλάρ Μολίνα και εκείνος επιδιώκει να την συναντήσει. Η Όλγα συνειδητοποιεί πως η αγάπη της για την Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω απ’ το αλκοόλ κι αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ, μη γνωρίζοντας για το ταξίδι του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, η Τατιάνα και ο Τόνυ νιώθουν αμήχανα στη συνάντησή τους, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Ο Θεοχάρης, η Βέρα και η Άννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ η διαδικασία της επαναφοράς της ξεκινά. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να την δουν, η Άννα τρέχει πρώτη κοντά της. Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί..

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του!

Τι θα δούμε στο «Ελα στη θέση μου»;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24!

Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η Ρενάτα ζητά από την Βασιλίνα να της πει τα πάντα για όσα κατηγόρησε κάποτε τον Αχιλλέα, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι του χωρισμού τους. Η Φαίη και ο Αντρέας σημειώνουν τη μεγάλη τους νίκη αφού το 60% της Sofo είναι πλέον στα χέρια τους!

Μόνο που ο Γιαν δεν παρέδωσε τα όπλα τόσο εύκολα και έβαλε όρους που δεν κάνουν καθόλου χαρούμενη την Φαίη. Εν τω μεταξύ, η Μίκα συγκρούεται με την Ισμήνη για χάρη του Μίμη, ενώ το ειδύλλιο της Ζαφειρίας και του Ζαχαρία φουντώνει και αναστατώνει ολόκληρη την έπαυλη αλλά και την εταιρία.

Elif: Η Τουγτσέ δεν μπορεί να βρει το δρόμο για το σπίτι της και αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24:

Ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας, που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός, που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή, που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει. Όταν η Αρζού επιστρέφει, η Σεχέρ της λέει πως ο Κενάν την περιμένει και είναι θυμωμένος. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τη σχέση της με τον Ερκούτ και εκείνη το αρνείται αλλά ο Κενάν ξέρει πως η Αρζού, ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ είναι συνεργάτες στο έγκλημα. Μαζί με την Αρζού πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ. Εκεί ανακοινώνει πως ο γάμος του με την Αρζού έχει τελειώσει οριστικά και πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει στο κτήμα ποτέ ξανά. Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ, που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Οι άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και ο Κενάν φεύγει λέγοντας πως θα πληρώσουν για όσα έχουν κάνει. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε. Δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη και ξέρει πως δεν θα μπορέσει να δει την Τουγτσέ ξανά. Η Γκόντζα εμφανίζεται και ζητάει από την Αρζού να φύγει από τις ζωές τους. Ο Νετζντέτ τις προειδοποιεί να σταματήσουν να τσακώνονται.

H μικρή Elif από την σειρά του star

Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν έχει άλλη επιλογή και για να σώσει τον Σελίμ πρέπει να κάνει μια συμφωνία με τον Ερκούτ. Η Τουγτσέ αρχίζει και ενοχλείται από τις ερωτήσεις του Σερντάρ για τη μητέρα της και την άρνησή του να της επιτρέψει να της τηλεφωνήσει. Καταφέρνει να του το σκάει και ο Σερντάρ την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να βρει το δρόμο για το σπίτι της και αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει βοήθεια αλλά εκεί βλέπει τον Σερντάρ. Η Σεχέρ λέει στην Αλιγιέ πως ο Κενάν πήρε θυμωμένος την Αρζού και έφυγαν. Η Αλιγιέ φοβισμένη τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά δεν τον βρίσκει. Όταν ο Κενάν επιστρέφει εκείνος της λέει τι συνέβη. Καθώς μιλάνε, η Σεχέρ έρχεται και τους λέει πως η Τουγτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό. Ο Κενάν τηλεφωνεί αμέσως στο σχολείο και μαθαίνει πως η Τουγτσέ δεν πήγε σχολείο. Τρελαμένος από αγωνία, ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία. Η Μελέκ συνεχίζει να λέει πως δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου»…

Η επιστροφή: Ο Ζερβός βγάζει την οργή του στον Παύλο!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24!

Ο Ζερβός βγάζει την οργή του στον Παύλο για την παγίδα που πήγε να του στήσει και του κάνει ξεκάθαρο πως η όποια καλή σχέση τους είναι πλέον παρελθόν. Θα προειδοποιήσει τον Ορέστη για το σχέδιο του Πέτρου με τις κάμερες; Παράλληλα όλοι είναι αναστατωμένοι με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε η Έλενα, αλλά και με τον έντονο καβγά ανάμεσα στον Χάρη και στον Νίκο.

Η Αθηνά και ο Ορέστης αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον καβγά προς όφελος τους ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο Γιάνναρης συνεχίζει μέσω της ψυχολόγου, να ερευνά, αν η Άννα είναι η πιθανή δολοφόνος, η υγεία του Λευτέρη δείχνει να κλονίζεται, ενώ η Έλενα θα δεχτεί μια δεύτερη δολοφονική επίθεσης. Θα σταθεί τυχερή και αυτήν την φορά;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Φώτης αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Μάρθα τη σχέση που είχε παλιά με την Κάτια!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Ο Κωστής εξομολογείται στην Λίλιαν ότι έχει μια κόρη από τον πρώτο του έρωτα που την λένε Ελπίδα και δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Μάρθα συνδυάζει κάποια γεγονότα και αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Φώτης και η Κάτια έχουν παρελθόν. Ο Δημήτρης βάζει την Κάτια σε δίλημμα, όταν της λέει πως θα της παραχωρήσει το σπίτι και ένα ποσόν, αρκεί να διώξει τον Αντρέα. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις προσπάθειες να φτάσει στην Σοφία, φλερτάροντας ανοιχτά τη Ρία. Ο Μιχάλης το καταλαβαίνει και συγκρούεται μαζί του, χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει.

Ο Φώτης αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Μάρθα τη σχέση που είχε παλιά με την Κάτια και η Μάρθα καταλαβαίνει πως η Μαρίνα είναι κόρη του Φώτη. Η Μαρίνα προσπαθεί να κάνει τον Γιάννη να της μιλήσει για τις παράνομες υιοθεσίες. Αποφασισμένη να μάθει για την Ελπίδα, μπαίνει κρυφά στο σπίτι του, όταν εκείνος επιστρέφει αναπάντεχα.