Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι που θα χτυπήσουν στο κόκκινο την τηλεθέαση!

Τι θα δούμε απόψε;

Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι που θα χτυπήσουν στο κόκκινο την τηλεθέαση!

Απόψε μετά τα μεσάνυχτα, δύο εκ βαθέων εξομολογήσεις θα συγκινήσουν, θα αγγίξουν και θα προβληματίσουν.

Τι θα δούμε σήμερα; Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελεονώρα Μελέτη συναντά την Άση Μπήλιου που αφήνει για λίγο τα άστρα και μιλά για τη ζωή της. Η γνωστή αστρολόγος διηγείται τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά στιγματίστηκαν από τον θάνατο του πατέρα της, σε ηλικία εννέα ετών, αλλά και από την αποκάλυψη που της έκανε η μητέρα της στην εφηβεία, ότι είναι υιοθετημένη. Για ποιό λόγο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα, και πώς αντέδρασε όταν η φυσική της οικογένεια την προσέγγισε, πριν από λίγα χρόνια; Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι ήταν το μοναδικό παιδί της βιολογικής της οικογένειας, το οποίο οι γονείς του αποφάσισαν να δώσουν για υιοθεσία; Τι είπε στη μητέρα που τη μεγάλωσε λίγο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή;
Η Άση Μπήλιου αναφέρεται, ακόμα, στον λόγο για τον οποίο δεν έχει επισημοποιήσει, με γάμο, τη σχέση της με τον επί 27 χρόνια σύντροφό της, αλλά και στα χρώματα με τα οποία είχε βάψει τα μαλλιά της, την περίοδο που ήταν πανκ!

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει η Καίτη Φίνου που μιλά για όλα. Η γνωστή ηθοποιός ξεκινά με τον θάνατο της αδελφής της, η οποία έφυγε ξαφνικά πριν από λίγους μήνες, και ξετυλίγει σιγά - σιγά το κουβάρι της ζωής της, πηγαίνοντας μέχρι τα παιδικά της χρόνια, τότε που μεγάλωνε με τον αλκοολικό πατέρα της. Γιατί ενώ υπήρξε μία από τις πιο εμπορικές ηθοποιούς δεν κατάφερε να κάνει περιουσία; Γιατί φιλοξενείται στο σπίτι του ηθοποιού; Πώς έμεινε μόνη, μετά από θυελλώδεις έρωτες με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή. Πώς διαχειρίστηκε τις δύο αποβολές που είχε, και για ποια σχέση της δηλώνει μετανιωμένη που τελικά δεν την κράτησε; Τέλος, η Καίτη Φίνου μιλά για την απόπειρα βιασμού που έγινε εις βάρος της, κατά την εφηβεία, αλλά και για την άμβλωση στην οποία υποχρεώθηκε να προχωρήσει

Ελεονώρα Μελέτη: Εικόνες σοκ! Γεμάτο μελανιές το σώμα της από...

Η Ελεονώρα Μελέτη, αγαπά να ζει την ζωή της στα άκρα!

Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το παρελθόν της, αλλά προκάλεσε ανησυχία με την εικόνα της! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα ανέβασε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε επικεντρωθεί στην αυτοάμυνα και στην «μάχη επαφής» krav Maga.

'Ετσι λοιπόν, στο Instastory της η Ελεονώρας Μελέτη μας δείχνει το σώμα της που ήταν γεμάτο μελανιές.

«2013: Κοιτάω τις μελανιές μου κληρονομιά από μία μοναδική εμπειρία» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Η παρουσιάστρια  Ελεονώρα Μελέτη με το σώμα της γεμάτο μελανιές

Ελεονώρα Μελέτη: Εξελίξεις στην κατάσταση υγείας της κόρης της!

Πρώτοι στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει πως η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς έπασχε από τον ιό Η1N1!

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, επειδή βρισκόταν στο πλευρό της είχε παγώσει για κάποιες μόνο μέρες την εκπομπή της για να είναι στο νοσοκομείο!

Πλέον, η μικρή κορούλα της Ελεονώρας και του Μαροσούλη, Αλεξάνδρα, βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει! Έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και κάποιες ημέρες και όλη αυτή η περιπέτεια που πέρασαν οικογενειακός έχει πια τελειώσει!

Η μικρή, όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες, είναι πλέον στα καλύτερά της και τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της έχουν γυρίσει στην καθημερινότητά τους!

Μάλιστα, μιας και η παρουσιάστρια είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τον σύζυγό της δηλώνοντας πως η ευτυχία και η γαλήνη έχει γυρίσει στο σπιτικό τους!

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Εξελίξεις στην κατάσταση υγείας της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ζυγίζει μετά την εγκυμοσύνη!

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της.

Όπως είναι λογικό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε κάποια κιλά τα οποία προσπάθησε να χάσει με γυμναστική και διατροφή.

Η παρουσιάστρια του Alpha η οποία είναι λάτρης των σπορ και της γυμναστική, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της , κατάφερε να ζυγίζει κάτω από τα 70 κιλά.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την διάρκεια της εγκυμοσύνης της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε «Κατάφερα μετά από μήνες να πέσω κάτω από 70»!

undefined