Elif: Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως εκείνο το πρωινό δεν είδε τη Τουγτσέ να ανεβαίνει στο σχολικό και φοβάται πως την απήγαγαν. Επίσης της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν. Η Ελίφ βλέπει στα όνειρά της τη Μελέκ. Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για το περιστατικό με τη Μελέκ. Όταν η Τουγτσέ βλέπει τον Σερντάρ μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, διστάζει να πάει. Ζητάει βοήθεια από ένα οδηγό ταξί αλλά εκείνος αρνείται επειδή η μικρή δεν έχει χρήματα. Νυχτώνει και η Τουγτσέ φοβάται. Αποκοιμιέται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και την επόμενη μέρα, τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά. Ένας περαστικός σώζει την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού απήγαγε την Τουγτσέ.

Η μικρή Elif, πρωταγωνίστρια της σειράς του star

Πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και ρωτάει την Αρζού για την Τουγτσέ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ της λέει πως αν μάθει ότι η Αρζού έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Τουγτσέ θα της ζητήσει εξηγήσεις. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και κατεβαίνει στο σαλόνι και διώχνει την Αλιγιέ. Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγτσέ. Όταν λέει στον Νετζντέτ πως ο Σερντάρ την ενοχλεί συνεχώς και πως αυτός έχει απαγάγει την Τουγτσέ, ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος. Της λέει πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Νετζντέτ είναι αποφασισμένος να βρει την Τουγτσέ και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του.

Η Γκόντζα ακούει τον Νετζντέτ και την Αρζού να μιλάνε και μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο απαγωγέας της Τουγτσέ. Τηλεφωνεί στον Σερντάρ και τον ενημερώνει για την κατάσταση. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει που ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Τουλάι και ο Μουράτ τον σκέφτονται συνεχώς. Η Τουλάι του τηλεφωνεί και εκείνος της λέει πως όλα είναι καλά και πως έχει βρει ένα ασφαλές μέρος. Πηγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγτσέ μόνη της. Η Τουγτσέ θυμάται πως είναι ο πατέρας της Ζεϊνέπ και χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Ερκούτ μαθαίνει για το νέο διαβατήριο που έβγαλε ο Σερντάρ και ενημερώνει τον Νετζντέτ…

TAGS