Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 21/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Τι ταινίες θα δούμε σήμερα; Αναλυτικά οι υποθέσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 21/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες από το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

Alpha - Ελληνική Ταινία: «Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει» 15:00

Ο Λέανδρος (Κώστας Χατζηχρήστος), ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα για να πληρώσει το ΙΚΑ και να γλιτώσει τη φυλακή. Παράλληλα με τα άπειρα χρέη του, πρέπει να αντέξει και τις πιέσεις της αγαπημένης του για γάμο.

ΕΡΤ 2 - Ελληνική ταινία: «Σήκω χόρεψε συρτάκι» 16:00

Ο Θύμιος (Κώστας Χατζηχρήστος), ο καλόκαρδος επαρχιώτης που προσπαθεί να ορθοποδήσει στην Αθήνα, κερδίζει στον ιππόδρομο ένα σημαντικό ποσό. Ο πατριώτης του Λάκης (Ζαννίνο), μαζί με τον Τάσο και τη Ζουζού (Νίκος Φέρμας και Σόφη Ζαννίνου), θα κάνουν τα πάντα για να του πάρουν τα λεφτά, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Θύμιος θα παντρευτεί την αγαπημένη του Λίνα (Κία Μπόζου) και ο μεσόκοπος μνηστήρας της (Βασίλης Αυλωνίτης) θα παντρευτεί τη σπιτονοικοκυρά της (Πόπη Δεληγιάννη).

Open - Eλληνική ταινία: «Ο φαφλατάς» 16:50

Ο φαφλατάς είναι ελληνική κωμική ταινία του 1971, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη. Το σενάριο γράφτηκε από τον Λάκη Μιχαηλίδη και τον Ντίνο Δημόπουλο, ενώ η παραγωγή έγινε από την Καραγιάννης - Καρατζόπουλος, με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Οpen - Ελληνική ταινία: «Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής» 21:00
Σε δύο διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας που έχουν κοινό μπαλκόνι, διαμένουν δύο ομόφυλα ζευγάρια. Στο ένα διαμένει ο Στέφανος με τον Φάνη και στο άλλο η Μυρτώ με την Τατιάνα. Όμως, τα πράγματα άλλα δείχνουν και άλλα είναι, καθώς στα διαμερίσματα κατοικούν δύο αντρόγυνα. Ο Στέφανος με τη Μυρτώ και ο Φάνης με την Τατιάνα, οι οποίοι κρατούν κρυφούς τους γάμους τους, επειδή οι γυναίκες εργάζονται ως αεροσυνοδοί σε μια αεροπορική εταιρεία που δεν τους επιτρέπει το γάμο. Η άφιξη του διευθυντή της εταιρείας, που έχει έδρα το Παρίσι, του Μισέλ Σαραντίδη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Μυρτώ, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

STAR - Ξένη ταινία: «Ο θρύλος του Ταρζάν» 23:00

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή ως Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδος του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ.

Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία , δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει…

ΕΡΤ 2 - Ξένη ταινία: «Η δεύτερη αλήθεια» 23:30

Όταν ο αστυνομικός Αντρέας διαπιστώνει πως το νεογέννητο παιδί του έχει πεθάνει στον ύπνο του, παίρνει μια τολμηρή απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα την οικογενειακή ζωή του.

Αlpha - Ξένη ταινία: «Λίγο πριν τα 30» 01:20

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2014. Σκηνοθεσία: Λιν Σέλτον. Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Σαμ Ρόγκουελ, Κέιτλιν Ντένβερ.

Θέλετε να δείτε όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης; Το youweekly το έχει ολόκληρο:

Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 21/3: Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα

Αlpha - Ελένη 13:00

Ελένη είναι: Η παρέα που θέλεις δίπλα σου. Το πρόσωπο που σπάει το γυαλί και σε συναντά.

Ελένη είναι: Η λάμψη της διπλανής πόρτας.

Ελένη είναι: Τα μεσημέρια μας. Το χαμόγελο που μένει πάντα εκεί. Το δυνατό γέλιο που δεν φοβάται. Τα χρόνια που περνάνε όμορφα.

Ελένη είναι: Η φίλη που θέλεις να έχεις. Η πιο αυθόρμητη εκδοχή της τηλεόρασης. Η κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου. Εσύ.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει καθημερινά στις 13:00 στον Alpha.

ΕΡΤ1 - Για την Ελλάδα 13:00

Η μεσημβρινή ενημέρωση στη Δημόσια Τηλεόραση αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, εντοπίζοντάς τους στη γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις καθημερινότητα των πολιτών. Με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Οpen - Για την παρέα 15:00

Καθημερινότητα, επικαιρότητα, social media και φυσικά τηλεόραση, περνούν από το … «μεγεθυντικό φακό» του Νίκου Μουτσινά.

ΑΝΤ1 - The 2night show 23:45

Η σωστή late night show συνταγή, το «The 2Night Show», επέστρεψε στον ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Αlpha - 360o 00:10

Εκπομπή έρευνας, παρουσιάζει η Σοφία Παπαϊωάννου.

Τα πάντα γύρω από την τηλεόραση, το πρόγραμμα, τις τηλεθεάσεις και όχι μόνο θα τα βρείτε εδώ