Νίκος Κοκλώνης: Εκτός αέρα η εκπομπή του στο Open!

Τι συνέβη;

Νίκος Κοκλώνης: Εκτός αέρα η εκπομπή του στο Open!

Την Αθήνα επισκέφθηκε η διάσημη τηλεπερσόνα Κέιτλιν Τζένερ, μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη!


Ο παρουσιαστής, φιλοξένησε την πρώην σταρ του σόου «Keeping Up With The Kardashians», στο «It’s Show Time» του Open TV, το οποίο και επρόκειτο να προβληθεί αυτό το Σάββατο, 23/3. Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «It’s Show Time» δεν θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σάββατο (23/3) και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος εναντίον του Λιχτενστάιν.
Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τα προκριματικά της τελικής φάσης του Euro 2020. To Open έχει εξασφαλίσει κατ' αποκλειστικότητα τα δικαιώματα για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ποδόσφαιρο. Δείτε την σχετική ανακοίνωση από το επίσημο Instagram του Open:

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Αντωνά και αναφέρθηκε στην Pamela Anderson η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του.

«Αν σπαστώ φαίνομαι. Αν με δεις στην πρεμιέρα δεν είμαι ο Νίκος. Είμαι άλλος. Είμαι κρατημένος γιατί είχα σπαστεί. Και ενώ η Πάμελα Άντερσον με πήρε τηλέφωνο να πάω στο αεροδρόμιο να την πάρω και είχαμε συμφωνήσει να μπούμε στο αυτοκίνητο μαζί, ξαφνικά μου λέει “δεν μπορούμε να μπούμε μαζί γιατί ο Αντίλ δεν θέλει άλλον άνδρα”. Λέω “χριστιανή μου τι με έφερες εδώ; Δεν είχα καημό να έρθω να σε πάρω. Έκανα πρόβα”. Εκεί λίγο στενοχωρήθηκα και στράβωσα. Για αυτό δεν πήγα για φαγητό το πρωί της Κυριακής», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την Pamela Anderson

Δεύτερη φορά μπαμπάς πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής; Τον "πρόδωσε" ο Νίκος Κοκλώνης!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής και τον "πρόδωσε".

Ο Νίκος Κοκλώνης μετά την ερώτηση του μας έβαλε όλους σε πολλά ερωτηματικά. Διαβάστε παρακάτω..

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό του «Its show time», με την φωνή του, αφού τραγούδησε αγαπημένες επυτυχίες. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του έβαλε μια δοκιμασία που απαιτεί τόλμη και θάρρος!

Γιώργος Παπαδόπουλος Νίκος Κοκλώνης its show time

Μάλιστα, έβγαλε και "λαβράκι". Ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε «Θα κάνετε κι άλλο παιδάκι γρήγορα;» με τον τραγουδιστή να απαντά: «Ό,τι θέλει ο Θεός». Ο Νίκος όμως είπε: «Εγώ μυρίζομαι σύντομα νέο μέλος, νέο μωρό…»!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη έγιναν γονείς τον Αύγουστο του 2018!

undefined

Βέβαια, το Open είναι στα κάγκελα και με την Ιωάννα Τούνη - Ιωάννα Τούνη: Με ύφος ντίβας πίσω από τις κάμερες του OPEN! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Για περισσότερα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την κατηγορία TV24