Bake Off Greece: Έρχεται ο μεγάλος τελικός! Ποια θα είναι η νικήτρια των 50.000 ευρώ;

Τι θα δούμε στον τελικό;

Bake Off Greece: Έρχεται ο μεγάλος τελικός! Ποια θα είναι η νικήτρια των 50.000 ευρώ;

Έρχεται ο μεγάλος τελικός του Bake of Greece και μια θα είναι η νικήτρια των 50.000 ευρώ.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 20:00, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος μάς υποδέχονται στον τελικό τού «Bake Off Greece» στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Δύο φιναλίστ, η Λένα Σαμέρκα και η Βένια Φλέσσα διεκδικούν το μεγάλο επάθλο των 50.000 ευρώ και, φυσικά, τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας!

Στην τελευταία δοκιμασία του διαγωνισμού, οι δύο γυναίκες καλούνται να δημιουργήσουν το τραπέζι της ζωής τους: ένα μενού εμπνευσμένο από προσωπικές τους στιγμές, δικές τους αγαπημένες συνταγές αλλά και συνταγές που διδάχθηκαν και εκτέλεσαν όλο αυτό το διάστημα στο «Bake Off Greece».

ALPHA: Χαμός για το Bake off Greece και τον Πετρετζίκη!

Σε αυτή τη «μάχη», οι δύο παίκτριες έχουν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους που μπαίνουν στην «τέντα» για να τις στηρίξουν με τα λόγια και την παρουσία τους αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με τους οποίους διένυσαν αυτή τη μακρά διαδρομή.

Κατά τη διάρκεια της «μαραθώνιας» δημιουργικής δοκιμασίας, η παρουσιάστρια και οι κριτές υποδέχονται τις οικογένειες των φιναλίστ αλλά και τους παλιούς διαγωνιζόμενους, συζητούν μαζί τους και μας θυμίζουν την πορεία της Βένιας και της Λένας, τις σχέσεις που ανέπτυξαν με τους συμπαίκτες τους αλλά και τις πιο ξεχωριστές στιγμές του «Bake Off Greece».

Πηγή: iefimerida.gr

Γιατί πουλάει το Master Chef και όχι το Bake off Greece;

Γιατί πουλάει το Master Chef και όχι το Bake off Greece;

Αυτό λίγο ή πολύ το έχουμε αναρωτηθεί όλοι και πραγματικά θεωρώ πως πρέπει να το αναλύσουμε, εδώ στο Vanda's blog! Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, αν παρατηρήσει κάποιος τα νούμερα τηλεθέασης, θα καταλάβει ότι το Master Chef σκίζει, κατατροπώνει ότι έχει ο ανταγωνισμός!

Πάμε όμως να θυμηθούμε τι ακριβώς είχαμε πρώτοι εδώ γράψει αναλυτικά...

Master chef: 5 λόγοι που είναι το κορυφαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης!

Δε χωράει συζήτηση και αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα της τηλεόρασης του Star είναι το κορυφαίο και καλύτερο πρόγραμμα στη ζώνη prime time στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Ρωτάνε διάφοροι πως είναι δυνατόν ένα ριάλιτι μαγειρικής να πηγαίνει καλύτερα από χρονιά σε χρονιά...

Ποια λοιπόν είναι η συνταγή της επιτυχίας; Πιο είναι το μυστικό που κάνει το Master Chef το κορυφαίο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης.
Αυτό θα σας αναλύσουμε σήμερα στο Vandas blog στο Υouweekly.gr

1. Φοβεροί κριτές, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ο Κοντιζάς, ο Κουτσόπουλος και ο Ιωαννίδης, στους ρόλους τους είναι εκπληκτικοί!

Αν και φέτος πήγαν να ξεφύγουνε. ιδιαιτέρως ο Κοντιζάς. στην αρχή του παιχνιδιού με υπερβολές και έναν τρόπο επικοινωνίας με τους παίκτες κάπως περίεργο... είχα γράψει αναλυτικά στο blog...

Masterchef: Μαζέψτε τον Κοντιζά θα κάνει ζημιά στο Star!
Τώρα πλέον όχι απλά μαζεύτηκε, αλλά είναι καλύτερος από ποτέ!

Οι τρεις λοιπόν αυτοί οι κριτές είναι καταπληκτικοί. Διότι είναι τόσο όσο. Δεν υπερβάλλουν, δεν καπελώνουν τους παίκτες, είναι πολύ συμπαθητικοί, δεν έχουν τουπέ και συνεχίζουν τη δουλειά τους χωρίς να κάνουν υπερέκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

2.Το κάστινγκ των παικτών. Είναι παιδιά που έχουν ταλέντο, αλλά δεν είναι 100% επαγγελματίες είναι παιδιά που την μια στιγμή σου φαίνεται ότι θα κατακτήσουν το φετινό Master Chef και την άλλη κάνουνε παιδαριώδη λάθη στη μαγειρική!

Είναι παιδιά που μας αρέσει να παρακολουθούμε, γιατί είναι παιδιά προσγειωμένα, ούτε πολύ όμορφα ούτε πολύ άσχημα, αλλά απολύτως προσιτά. Οι παίκτες του Master Chef καλύπτουν όλη την γκάμα της ελληνικής κοινωνίας ο καθένας μας μπορεί να δει τον εαυτό του χοντρός, λιγνός, όμορφος, άσχημος!

3. Η σκηνοθεσία και το μοντάζ του παιχνιδιού είναι καταπληκτικά. Οι εικόνες και το σενάριο του κάθε επεισοδίου είναι άψογα σε κάθε λεπτομέρεια.

4. Το Star τολμά να κάνει αλλαγές. Φέτος βλέπουμε ένα άλλο παιχνίδι με ομάδες και ανταγωνισμό μεταξύ των παιδιών σε άλλο επίπεδο. Προφανώς, αντέγραψαν το the voice αλλά και τι σημασία έχει ο κόσμος βλέπει κάτι φρέσκο και δεν βαριέται!

5. Η παραγωγή. Πρόκειται για μια άκρως σοβαρή και ακριβή παραγωγή με ένα κανάλι να μην φοβάται να ξοδέψει σε όλα τα επίπεδα. Σε διαφήμιση σε studio σε μάρκετινγκ στα πάντα!


Αυτοί κατά την γνώμη μου είναι 5 σοβαροί λόγοι που το Μaster chef ξεχωρίζει στην φετινή σεζόν και κάνει την διαφορά!

Από την άλλη, οι κριτές του Bake off Greece, είναι άχρωμοι, άοσμοι και χωρίς χιούμορ! Χωρίς ατάκες, παιχνίδι που δεν σου δίνει κάτι, ένα κίνητρο να γελάσεις, να σου κρατήσει κάπως το ενδιαφέρον...

Για όλα, θεωρώ, πως παίζουν ρόλο οι κριτές! Πως δηλαδή, είναι δομημένη η "ραχοκοκαλιά" του παιχνιδιού, γιατί κακά τα ψέματα... τα πρόσωπα παίζουν σπουδαίο ρόλο!

Τι γκέλ κάνουν στον κόσμο.... η άμεση διαδραστικότητα και βέβαια, το χιούμορ, το οποίο κρατάει τον τηλεθεατή σε εγρήγορση!

Δείτε περισσότερα νέα για τα αγαπημένα σας προγράμματα!

TAGS