STAR: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ζήνα Κουτσελίνη! Η επίσημη ανακοίνωση....

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια;

STAR: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ζήνα Κουτσελίνη! Η επίσημη ανακοίνωση....

Πριν από τρεις ημέρες το ΕΣΡ είχε διακόψει την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τώρα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις αλλά και επίσημη ανακοίνωση!

Τι θα συμβεί με την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα;". Επιστρέφει ή όχι; Διαβάστε παρακάτω...

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει κανονικά από αύριο στις 12 νταν, όπως συνηθίζει να λέει, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η εκπομπή είχε διακοπεί τις τρεις προηγούμενες ημέρες μετά από απόφαση του ΕΣΡ. Όπως είναι γνωστό ο λόγος της προσωρινής διακοπής της εκπομπής ήταν ο τρόπος που η παρουσιάστρια και η ομάδα της παρουσίασαν τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ακόμα μια κύρωση που επιβλήθηκε στο σταθμό ήταν το πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ καθώς η αρμόδια αρχή έκρινε πως «εκ προθέσεως» παραβιάστηκε η ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία ως προς την υποχρέωση του σεβασμού μνήμης τεθνεώτος, της προστασίας των ανηλίκων και την ποιότητα προγράμματος.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Facebook η ομάδα ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης και τόνισε πως κάποιες τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι για να δώσουμε ξανά όρκο αγάπης μεταξύ μας!

«Αύριο στις 12 νταν επιστρέφουμε στην παρέα σας. Σας ευχαριστούμε για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μας στείλατε χθες και σήμερα! Ίσως κάποιες τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι για να δώσουμε ξανά όρκο αγάπης μεταξύ μας! Νιώσαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται… Αύριο θα φυτέψουμε παρέα το σπόρο της αλήθειας… θα σας δείξουμε πως στις 12 ακριβώς», έγραψαν χαρακτηριστικά .

Δείτε το post:

Για περισσότερα τηλεοπτικά νέα στο Youweekly.gr, πατήστε εδώ

Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η απάντηση κόλαφος στο ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής της!

Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη!

Μετά την απόφαση του ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής της «Αλήθειες με την Ζήνα» η παρουσιάστρια απάντησε με ένα κείμενο κόλαφος.

Αναλυτικά η απάντηση

Πρωτόγνωρη για τα τηλεοπτικά χρονικά ήταν η απόφαση διακοπής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τρεις ολόκληρες μέρες από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Ο λόγος που οδήγησε την Ανεξάρτητη αρχή στο προσωρινό κόψιμο της εκπομπής τις 19, 20 και 21 Μαρτίου και την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στη Νεα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια του Star, ήταν ο τρόπος που κάλυψε η εκπομπή το θέμα της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Με τη διαφορά πως ο πατέρας της άτυχης κοπέλας απέστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ επιστολή στήριξης της εκπομπής στην οποία αναφέρει πως η εκπομπή όχι μόνο δεν έθιξε την οικογένειά του αλλά τη στήριξε τόσο από ηθικής πλευράς όσο και από πρακτικής και συντέλεσε στο να μην περάσει στο … ντούκου το θέμα της δολοφονίας της κόρης του.
Η κοινωνική εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είναι ένα τηλεοπτικό προιόν με ...πρότερο έντιμο βίο που έχει σταθεί στο πλευρό των τηλεθεατών με κάθε τρόπο μέσω τηλεοπτικών μαραθωνίων ή ρεπορτάζ που προβάλλουν πολλά σοβαρά θέματα που θα έμεναν στην αφάνεια και δεν θα έπαιρναν το δρόμο της δικαιοσύνης.
Το θέμα της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας καλύφθηκε αντιστοίχως από όλα τα κανάλια όμως το ΕΣΡ “είδε” κάτι το μεμπτό μόνο στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Αν αυτό δε δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον της τηλεόρασης, τότε ποιο θα έπρεπε;