Εlif: Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Εlif: Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ και η Μέλεκ χαίρονται όταν βλέπει η μία την άλλη. Η Μελέκ ρωτάει την Τουγτσέ τι έκαναν με την Ελίφ όταν ήταν μαζί. Η Τουγτσέ μαθαίνει πως η Μελέκ είναι η μητέρα της Ελίφ.

Η Μελέκ λέει στην Τουγτσέ πως η Ελίφ δεν πέθανε, πως την έχουν απαγάγει και πως εκείνη θα τη βρει. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως η Τουγτσέ είναι η εγγονή του Νετζντέτ. Πιστεύει πως όταν πάει την Τουγτσέ στον Νετζντέτ εκείνος θα τον συγχωρήσει.

Όταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ πιάνουν ξανά τον Βεϊσέλ. Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Βεϊσέλ όταν εκείνος του λέει πως έχει την Τουγτσέ.

Ο Νετζντέτ του λέει πως δεν θα τον αφήσει να φύγει και να πει σε κάποιον άλλο να φέρει στο σπίτι του την εγγονή του. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει την Τουγτσέ.

Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη που βλέπει ξανά την Αρζού και τον Νετζντέτ. Τους λέει όσα πέρασε και κρύβεται στην αγκαλιά της Αρζού. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται.

Η Τουγτσέ πέφτει στο έδαφος. Παρά την απαγόρευση του Νετζντέτ, η Αρζού τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος της λέει πως δεν θέλει να ακούει ούτε τη φωνή της και κλείνει το τηλέφωνο.

Η Γκόντζα ακούει την Αρζού να μιλάει στον Κενάν και την προειδοποιεί να είναι προσεχτική, Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν για το περιστατικό με τη γυναίκα, που την κυνηγούσε και εκείνη του απαντάει πως πρόκειται για μια τρελή.

Όταν ο Μουχσίν φεύγει η Νουρτέν μαλώνει την Ελίφ επειδή μίλησε σχετικά στον άντρα της. Η Σεχέρ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι εγγονή του Νετζντέτ και ενημερώνει τη Νουρτέν. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα…

Όλα όσα είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως εκείνο το πρωινό δεν είδε τη Τουγτσέ να ανεβαίνει στο σχολικό και φοβάται πως την απήγαγαν. Επίσης της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν. Η Ελίφ βλέπει στα όνειρά της τη Μελέκ. Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για το περιστατικό με τη Μελέκ. Όταν η Τουγτσέ βλέπει τον Σερντάρ μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, διστάζει να πάει. Ζητάει βοήθεια από ένα οδηγό ταξί αλλά εκείνος αρνείται επειδή η μικρή δεν έχει χρήματα. Νυχτώνει και η Τουγτσέ φοβάται. Αποκοιμιέται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και την επόμενη μέρα, τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά. Ένας περαστικός σώζει την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού απήγαγε την Τουγτσέ.

undefined

Πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και ρωτάει την Αρζού για την Τουγτσέ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ της λέει πως αν μάθει ότι η Αρζού έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Τουγτσέ θα της ζητήσει εξηγήσεις. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και κατεβαίνει στο σαλόνι και διώχνει την Αλιγιέ. Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγτσέ. Όταν λέει στον Νετζντέτ πως ο Σερντάρ την ενοχλεί συνεχώς και πως αυτός έχει απαγάγει την Τουγτσέ, ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος. Της λέει πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Νετζντέτ είναι αποφασισμένος να βρει την Τουγτσέ και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του.

Η Γκόντζα ακούει τον Νετζντέτ και την Αρζού να μιλάνε και μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο απαγωγέας της Τουγτσέ. Τηλεφωνεί στον Σερντάρ και τον ενημερώνει για την κατάσταση. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει που ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Τουλάι και ο Μουράτ τον σκέφτονται συνεχώς. Η Τουλάι του τηλεφωνεί και εκείνος της λέει πως όλα είναι καλά και πως έχει βρει ένα ασφαλές μέρος. Πηγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγτσέ μόνη της. Η Τουγτσέ θυμάται πως είναι ο πατέρας της Ζεϊνέπ και χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Ερκούτ μαθαίνει για το νέο διαβατήριο που έβγαλε ο Σερντάρ και ενημερώνει τον Νετζντέτ…

Διαβάστε τα πάντα για τα σίριαλ με ένα κλικ

TAGS