Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι εξελίξεις για τις σειρές της τηλεόρασης.

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές από το Υοuweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις στις σειρές, από το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εξελίξεις για όλες τις σειρές

Εlif: Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ και η Μέλεκ χαίρονται όταν βλέπει η μία την άλλη. Η Μελέκ ρωτάει την Τουγτσέ τι έκαναν με την Ελίφ όταν ήταν μαζί. Η Τουγτσέ μαθαίνει πως η Μελέκ είναι η μητέρα της Ελίφ.

Η Μελέκ λέει στην Τουγτσέ πως η Ελίφ δεν πέθανε, πως την έχουν απαγάγει και πως εκείνη θα τη βρει. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως η Τουγτσέ είναι η εγγονή του Νετζντέτ. Πιστεύει πως όταν πάει την Τουγτσέ στον Νετζντέτ εκείνος θα τον συγχωρήσει.

Όταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ πιάνουν ξανά τον Βεϊσέλ. Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Βεϊσέλ όταν εκείνος του λέει πως έχει την Τουγτσέ.

Ο Νετζντέτ του λέει πως δεν θα τον αφήσει να φύγει και να πει σε κάποιον άλλο να φέρει στο σπίτι του την εγγονή του. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει την Τουγτσέ.

Εlif: Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη που βλέπει ξανά την Αρζού και τον Νετζντέτ. Τους λέει όσα πέρασε και κρύβεται στην αγκαλιά της Αρζού. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται.

Η Τουγτσέ πέφτει στο έδαφος. Παρά την απαγόρευση του Νετζντέτ, η Αρζού τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος της λέει πως δεν θέλει να ακούει ούτε τη φωνή της και κλείνει το τηλέφωνο.

Η Γκόντζα ακούει την Αρζού να μιλάει στον Κενάν και την προειδοποιεί να είναι προσεχτική, Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν για το περιστατικό με τη γυναίκα, που την κυνηγούσε και εκείνη του απαντάει πως πρόκειται για μια τρελή.

Όταν ο Μουχσίν φεύγει η Νουρτέν μαλώνει την Ελίφ επειδή μίλησε σχετικά στον άντρα της. Η Σεχέρ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι εγγονή του Νετζντέτ και ενημερώνει τη Νουρτέν. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Κάτια!

Η Κάτια αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι η Μαρίνα έχει πάρε δώσε με τον Γιάννη. Φοβάται ότι κινδυνεύει και πρέπει να εμποδίσει τα σχέδιά της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ξενυχτάει με τον Γιάννη κάθε βράδυ στο μπαρ για να βρει στοιχεία να τον ενοχοποιήσει, αλλά εκείνος ξέρει να ξεφεύγει.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Κάτια!

Ο Φώτης την παρακαλεί να σταματήσει αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ επικίνδυνο γι’ αυτήν, αλλά μάταια. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη.

Παράλληλα, η Ρένα είναι η μόνη χαρούμενη της παρέας, μια και η σχέση της με τον Σταύρο, δείχνει να της υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον. Ο Κωστής είναι σοκαρισμένος απ’ τη στιγμή που είδε στο κουδούνι του σπιτιού της Λίλιαν το όνομα «Ελένη Χατζηκωνσταντίνου».

Μαύρη Θάλασσα: Άσχημα τα πράγματα για την Νεφές! Τις επιτίθενται και...

Επεισόδιο 10

Ο Ταχίρ με έναν βοηθό του περνά με τη Νεφές και το παιδί τα σύνορα με τη Γεωργία και μένει μαζί τους ώσπου να επιβιβαστούν στο πλοίο για τη Ρωσία. Αντιλαμβάνεται ξαφνικά ότι κάποιοι άνδρες του Βεντάτ τους έχουν ακολουθήσει ως εδώ και ετοιμάζονται να τους κάνουν κακό. Ο Μουσταφά θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση καταφεύγοντας σε μια κίνηση απελπισίας. Όμως τελικά η πορεία της Νεφές προς την ελευθερία θα διακοπεί απότομα.

Έλα στη θέση μου: Στιγμές μεγάλης αγωνίας για τον Αχιλλέα!

Η Αιμιλία προσπαθεί να ανατρέψει το ταξίδι του Αντρέα στην Ελβετία, ενώ η Ρενάτα πασχίζει μάταια να έρθει σε επικοινωνία με τον Γιαν.

Ο Αχιλλέας ζει στιγμές μεγάλης αγωνίας για την τύχη της Sofo και ο Βλάσης παραλαμβάνει έναν μυστήριο χαρτοφύλακα.

Ο Ζούβας προσπαθεί να βρει με ποιον τρόπο θα ξεφορτωθεί την Ζαφειρία, της οποίας το ποιόν μαθαίνει η Σύλβια μέσω μιας ανάρτησης στο ίντερνετ.

Έλα στη θέση μου: Στιγμές μεγάλης αγωνίας για τον Αχιλλέα!

Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας στο εξώδικο που θα λάβει από την Φλωρέτα; Τι θα συμβεί όταν ο Βλάσης ανακοινώσει στην Μίκα την πρόθεση του να επιστρέψει στη Sofo;

Η επιστροφή: Αποκάλυψη βόμβα! Ο άνθρωπος κλειδί που δίνει τέλος στο μυστήριο της δολοφονίας!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103

Η Αθηνά ειδοποιεί τον Ορέστη και τον Στέφανο για τις κρυφές κάμερες του Πέτρου, ενώ ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό που κρύβει στο λάπτοπ του. Παράλληλα η Έλενα αντιδρά στην απόφαση της Δανάης να συγκατοικήσει με τον Παύλο, ενώ η Βίκυ φέρνει κρυφά στο σπίτι της, τον Λευτέρη, προκειμένου ν’ αναρρώσει. Η ψυχική υγεία της Έλενας αρχίζει να κλονίζεται μετά απ’ τις επιθέσεις που δέχεται, ο Παύλος παραβιάζει το κρησφύγετο της Βίκυς και κάνει μια σημαντική ανακάλυψη, ενώ ο Πέτρος βρίσκει στις φωτογραφίες του γάμου, τον άνθρωπο- κλειδί που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας και την λύση του μυστηρίου…

Ποιες εκπομπές θα δούμε σήμερα; Διαβάστε εδώ:

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3

Διαβάστε τα πάντα για την τηλεόραση με ένα κλικ εδώ