Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Τι ταινίες θα δούμε σήμερα; Αναλυτικά οι υποθέσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Το youweekly.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα στην τηλεόραση!

Δείτε αναλυτικά τις υποθέσεις τους. Διαβάστε παρακάτω...

Αlpha - Ελληνική ταινία: «Ο ατσίδας» 15:00

Ο Ατσίδας είναι ελληνική, κωμική, κινηματογραφική ταινία του 1962, σε παραγωγή Φίνος Φιλμς και σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 15 Ιανουαρίου 1962. Το σενάριο βασίστηκε σε θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά.

Alpha - Παιδική ταινία: «Ο Καλόσαυρος» 21:40

Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί από τη φυσική καταστροφή, ο νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο ζει με την οικογένειά του φροντίζοντας τη φάρμα τους. Η ζωή του δυσκολεύει απότομα όταν χάσει ξαφνικά τον πατέρα του. Σύντομα, ωστόσο, θα γνωρίσει τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων και θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια, όπου ο Άρλο θα πρέπει επειγόντως να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αν θέλει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, αλλά και την πραγματική του αξία…

Τι θα συνέβαινε αν εκατομμύρια χρόνια πριν ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη και εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, δεν είχε βρεθεί τελικά στην τροχιά του πλανήτη μας; Και η απάντηση της Pixar στο ερώτημα, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μια συναρπαστική ιστορία ενηλικίωσης, με φαντασμαγορικά εφέ, πανέξυπνους διαλόγους, γέλιο και συγκίνηση, που κατέκτησε κοινό και κριτικούς.

Οpen - Ξένη ταινία: «Babylon A.D.» 22:00

Σε ένα κοντινό μέλλον, ο μισθοφόρος Τούροπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να μεταφέρει μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία στις ΗΠΑ. Στη διαδρομή, όμως, θα αντιληφθεί ότι η κοπέλα κατέχει ιδιαίτερες δυνάμεις, τις οποίες θέλουν να εκμεταλλευτούν μυστικές οργανώσεις και θρησκευτικές αιρέσεις.

Αμερικανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ματιέ Κασοβίτς με τους: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γεό, Μέλανι Τιερί, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαρλότ Ράμπλινγκ

ΕΡΤ 2 - Ξένη ταινία: «Τζέιμς Μποντ, πράκτων 007: Ζεις μονάχα δύο φορές» 22:30

Όταν ένα άγνωστης προέλευσης διαστημόπλοιο "καταπίνει" ένα αμερικανικό, η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες έχουν την υποψία ότι πίσω από την απαγωγή κρύβεται η οργάνωση SPECTRE και ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει την έρευνα.

ΑΝΤ1 - Ξένη ταινία: «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» 00:10

Αφού συναντιούνται σε τέσσερις γάμους και μία κηδεία, ένας Αγγλος εργένης και μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος ανακαλύπτουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Μάικ Νιούελ με τους: Χιου Γκραντ, Άντι Μακ Ντάουελ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σάιμον Κάλοου.

ΕΡΤ 1 - Ξένη ταινία: «Ο θάνατός σου, η ζωή μου» 00:15

Ένα μέλος των Ταλιμπάν συλλαμβάνεται από τον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν και μεταφέρεται σε ευρωπαϊκή φυλακή. Ωστόσο, καταφέρνει να αποδράσει και ξεκινά μια απέλπιδα φυγή προς την ελευθερία.

Πολωνική ταινία, σκηνοθεσία Γιέρζι Σκολιμόφσκι με τους: Βίνσεντ Γκάλο, Έμανουέλ Σενιέ

STAR - Ξένη ταινία: «Ο μπάτσος της μαμάς» 03:14

Ενας φανατικός εργένης αστυνομικός δέχεται την ξαφνική επίσκεψη της μαμάς του, η οποία μπλέκει αμέσως σε μια ιστορία λαθρεμπορίου όπλων.

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρ.Σπότισγουντ με τους: Σιλβέστερ Σταλόνε, Εστέλ Γκετί

Όλες οι εκπομπές που θα παρακολουθήσουμε! Δείτε εδώ:

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3

Διαβάστε τα πάντα για την τηλεόραση με ένα κλικ εδώ