Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκαρισμένος ο Κωστής! Η αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκαρισμένος ο Κωστής! Η αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Η Κάτια αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι η Μαρίνα έχει πάρε δώσε με τον Γιάννη. Φοβάται ότι κινδυνεύει και πρέπει να εμποδίσει τα σχέδιά της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ξενυχτάει με τον Γιάννη κάθε βράδυ στο μπαρ για να βρει στοιχεία να τον ενοχοποιήσει, αλλά εκείνος ξέρει να ξεφεύγει. Ο Φώτης την παρακαλεί να σταματήσει αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ επικίνδυνο γι’ αυτήν, αλλά μάταια. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη. Παράλληλα, η Ρένα είναι η μόνη χαρούμενη της παρέας, μια και η σχέση της με τον Σταύρο, δείχνει να της υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον. Ο Κωστής είναι σοκαρισμένος απ’ τη στιγμή που είδε στο κουδούνι του σπιτιού της Λίλιαν το όνομα «Ελένη Χατζηκωνσταντίνου».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Κάτια!

Έκπληξη από τον ΑΝΤ1! Το πρόσωπο φωτιά που μπαίνει στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Μια κίνηση ματ έκανε ο ΑΝΤ1, για να απογειώσει την τηλεθέαση του αγαπημένου σήριαλ, Γυναίκα χωρίς όνομα!

Η σειρά σαρώνει, και εμείς στο Youweekly.gr, φιλοξενούμε καθημερινά στο TV24 αποκλειστικά ρεπορτάζ!

Σήμερα δε, σας έχουμε μια εξέλιξη βόμβα που θα συζητηθεί! Ο Ιβάν Σβιτάιλο, εισβάλλει στην σειρά ως Άρης και φέρνει τα πάνω κάτω!

Λίγα λόγια για τον ρόλο του Ιβάν Σβιτάιλο

O Ιβάν Σβιτάιλο μπαίνει στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα
Ο Άρης είναι επαγγελματίας αναβάτης που αναλαμβάνει να διευθύνει τον ιππικό όμιλο όπου είναι μέλος η Έλλη. Η πρόσληψή του εκεί συμβαίνει παράλληλα με την απόφαση της Έλλης να εργαστεί σαν εκπαιδεύτρια στον ιππικό, κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή της. Η παρουσία του Άρη, όμως, κάνει τα πράγματα δύσκολα γι’ αυτήν, καθώς η αυστηρότητα και η πειθαρχία του έρχονται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της. Ο Άρης αντιμετωπίζει με ακεραιότητα και ευθύτητα τα ελαττώματα της Έλλης και τις προσπάθειές της να τον διώξει από τον ιππικό. Ο ίδιος έχει γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Είχε διακριθεί κάνοντας πρωταθλητισμό, αλλά ένα ατύχημα ανέκοψε την πορεία του τη στιγμή που η καριέρα του ήταν έτοιμη να απογειωθεί και από τότε στράφηκε στην εκπαίδευση. Έχει έναν αποτυχημένο γάμο στο ενεργητικό του με μια εύπορη γυναίκα που σαν χαρακτήρας, είχε αρκετά κοινά με την Έλλη. Η σχέση τους εκρηκτική από την αρχή αφήνει ερωτηματικά για την εξέλιξή της. Δυο άνθρωποι με δυνατές και πολύ διαφορετικές προσωπικότητες σ’ έναν αγώνα να επιβληθεί ο ένας στον άλλον ενώ παράλληλα γεννιέται ένας έρωτας... Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό;

Όλα τα νέα για τα σίριαλ θα τα βρείτε εδώ!