«Η Επιστροφή»: Η αποκάλυψη του Αντώνη Καρυστινού για το τέλος του σίριαλ!

Tα είπε όλα ο Καρυστινός!

«Η Επιστροφή»: Η αποκάλυψη του Αντώνη Καρυστινού για το τέλος του σίριαλ!

Ο Αντώνης Καρυστινός μίλησε για το πότε θα ολοκληρωθεί η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή».

Ο ηθοποιός παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη. Διαβάστε παρακάτω...

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο «7 μέρες tv»: «Χαίρομαι για αυτό που έχει συμβεί. Όταν το διάβασα, μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει εμείς ως καθημερινό σίριαλ. Είχε πολλές απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής και σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό το θέμα, αφού την παραγωγή ανέλαβε ο κύριος Καραγιάννης. Όλο αυτό το διαφορετικό, του σεναρίου και της δομής του, ήταν ένα πρώτο πολύ θετικό στοιχείο για μένα. Το δεύτερο και εξίσου θετικό στοιχείο ήταν όλη η ομάδα. Γιατί δεν μπορεί κανείς να παίξει μόνος του. Το τρίτο κομμάτι είναι ο ρόλος μου, ο οποίος ήταν μια αρκετά σημαντική πρόκληση για μένα».

Υπάρχει περίπτωση παράτασης;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, γιατί με αυτό βιοποριζόμαστε όλοι, πήρε ήδη την παράταση του. Το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου, άλλη παράταση δεν πρόκειται να πάρει.

Βλέπουμε τον Πέτρο να σώζει τη ζωή του Ορέστη. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τη σχέση τους;

Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αυτό. Νομίζω ότι ο καθένας θα το έκανε. Δεν θέλει κανείς το κακό κανενός, απλώς είναι θύματα των συγκυριών.

Ο Ορέστης ανταλλάσσει και ένα φιλί με την Έλενα.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν συνέβη μεταξύ τους, αλλά παρουσία τρίτου προσώπου μέσα από την κάμερα, θεωρώ ότι αυτό είχε ένα στόχο. Προφανώς και συνέβη για να το δει αυτό ο Πέτρος, οπότε νομίζω ότι απλώς χρησιμοποιεί το γεγονός ότι τον έχει παγιδεύσει αυτός ό άνθρωπος για να τον τιμωρήσει.

Ακολουθεί μεγάλη αποκάλυψη!

Η επιστροφή: Αποκάλυψη - βόμβα! Αυτός είναι ο δολοφόνος του Φώτη!

Η επιστροφή: Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο!

Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο και μαζί την ψευδαίσθηση ότι ένα μέτωπο έκλεισε! Από την άλλη η Έλενα δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται.

Στο μεταξύ ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει με ποιον επικοινωνεί τόσο συχνά η Βίκυ ενώ ο Γιάνναρης συνεχίζει να ερευνά το κατά πόσο η Άννα θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στο γάμο. Ο Νίκος με τη Λίλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανακαλύπτοντας ωστόσο ότι η συνέχεια δεν τους βγαίνει αβίαστα! Κι ενώ η έρευνα του Πέτρου φαίνεται να προχωράει ένα λάθος του, επιτρέπει στην Αθηνά να ανακαλύψει τις κάμερες παρακολούθησης!

Επιστροφή - Εξέλιξη σοκ! Χωρισμός βόμβα για Πέτρο και Έλενα!

Ενα φιλί ανάμεσα στους πρώην, αλλά και ένα μυστικό ετών, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να φτάσουν στα άκρα οι ήδη τεταμένες σχέσεις της Ελενας και του Πέτρου! Το TV24 σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου


Η επίσκεψη της Ελενας στο σπίτι του Ορέστη προκειμένου να δει αν είναι καλά μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, αλλά και το φιλί που αντάλλαξαν το πρώην ζευγάρι, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα σ’ εκείνη και τον νυν σύζυγό της, τον Πέτρο, ο οποίος παρακολούθησε live την τρυφερή τους στιγμή από τις κάμερες που έχει τοποθετήσει στο σπίτι του Ορέστη. Οταν η Ελενα επέστρεψε μετά στο σπίτι της, ο Πέτρος κάθε άλλο παρά της έκρυψε τα όσα είδε: «Τι φιλί ήταν αυτό με τον Ορέστη;», τη ρωτάει και εκείνη «παγώνει». «Τι εννοείς; Πώς το ξέρεις;», τον ρωτάει και εκείνος συνεχίζει:

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η επιστροφή

«Εχω τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι του και σας είδα να φιλιέστε! Επρεπε να το φανταστώ ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα! Φαίνεται άλλωστε και από τη συμπεριφορά σου απέναντί του, που δεν τον πετάς μια και καλή από τη ζωή σου και τον αφήνεις να αλωνίζει». «Είσαι παράλογος... Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και από τη στιγμή που εκείνα θέλουν τον πατέρα τους δεν μπορώ να τους στερήσω αυτό το δικαίωμα! Από την άλλη το φιλί δεν σήμαινε τίποτε απολύτως... Οπως θα είδες, τον έδιωξα από κοντά μου! Φυσικά και δεν θέλω να τον ξαναδώ», του απαντάει, ενώ η Αθηνά ακούει τη συνομιλία τους και χαίρεται με τις εξελίξεις αφού το σχέδιό της με τον Ορέστη αρχίζει να πιάνει τόπο. Παράλληλα τον ενημερώνει για τον καβγά του ζευγαριού. Ωστόσο το φιλί δεν είναι το μοναδικό αγκάθι στον γάμο τους, αφού σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ο Πέτρος έχει ένα ακόμη παιδί εκτός γάμου!

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η επιστροφή


Το μυστικό που διαλύει τον γάμο τους

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Αθηνά θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της αδεφής της, της Λυδίας΄, και αυτό έχει να κάνει με το εξώγαμο παιδί που απέκτησε μαζί με τον Πέτρο! Η αδίστακτη γυναίκα ενημερώνει τον Ορέστη και εκείνος της προτείνει να ψάξει αν είναι ζωντανό το παιδί! Η Αθηνά δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα με όσα έμαθε και μονολογεί: «Ηξερα ότι το είχε ρίξει.. Πώς άντεχε τόσα χρόνια να μου το κρύβει! Πρέπει να βρω το παιδί». Ο Ορέστης από την άλλη, για τους δικούς του λόγους, ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά, αφού έτσι θα καταφέρει να τον διώξει μια για πάντα από τις ζωές τους, αλλά και να κερδίσει την οικογένειά του και την εταιρεία. Οταν η Ελενα μάθει την αλήθεια θα απογοητευτεί από τον άντρα της:

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η επιστροφή

«Πώς μπόρεσες να κρατήσεις ένα τέτοιο μυστικό;», του λέει και εκείνος της εξηγεί πως δεν γνώριζε ότι είχε παιδί. Η Ελενα συνεχίζει: «Δεν ξέρω πια ποιος είσαι... Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά», αλλά ο Πέτρος της απαντάει: «Να σου θυμίσω ότι εσύ τόσα χρόνια μεγάλωνες ένα παιδί που ήταν δικό μου και εγώ δεν το ήξερα! Είχα μια σύντομη σχέση με την κοπέλα αυτή, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι έχει γεννήσει το παιδί μου! Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκρυψε...». Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η Ελενα και ο Πέτρος παίρνουν την απόφαση να μείνουν για λίγο χώρια...

Για περισσότερες τηλεοπτικές εξελίξεις στο Youweekly.gr, πατήστε εδώ