«Μετά τα Μεσάνυχτα»: Οι καλεσμένοι έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη

Ποιους θα υποδεχθεί στην εκπομπή της;

«Μετά τα Μεσάνυχτα»: Οι καλεσμένοι έκπληξη της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη στην αποψινή εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha θα έχει καλεσμένους τον Γιάννη Βαρδή και την Ελευθερία Ρήγου.

Τι θα πουν τα δύο πρόσωπα; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιάννης Βαρδής εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να κάνει αγωγή στους δημιουργούς ενός τραγουδιού της Πάολα, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για αντιγραφή από τραγούδι του πατέρα του. Συγκινείται όταν αναφέρεται στον μεγάλο καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή και στο πώς βίωσαν τη μάχη του με τον καρκίνο, το πρόσωπό του, όμως, λάμπει όταν η συζήτηση στρέφεται στην οικογένειά του. Πώς γνώρισε τη γυναίκα του Νατάσσα; Τι τύπος πατέρα είναι αλλά και πώς αντιδρά η τρίχρονη κόρη του στον ερχομό του αδελφού της, Αντώνη, τον ερχόμενο Ιούνιο;

Σειρά στις εξομολογήσεις παίρνει η Ελευθερία Ρήγου. Η ηθοποιός, που είχε χαρακτηριστεί ως το απόλυτο sex symbol στο ξεκίνημα της καριέρας της, εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από το προσκήνιο ενώ βρισκόταν στο απόγειο της επιτυχίας. Πώς ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη; Πώς πήρε 40 ολόκληρα κιλά; Επίσης, περιγράφει τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία είχε εγκαταλείψει τον εαυτό της και πώς οδηγήθηκε στη διάλυση του γάμου της αλλά και στη συναισθηματική υπερφαγία. Σήμερα έχοντας χάσει όλα τα περιττά κιλά, όμορφη και λαμπερή, μιλά για τη δύσκολη εποχή που άφησε πίσω της αλλά και τη δυναμική επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η Μυρτώ Αλικάκη είχε κάνει μία εξομολόγηση ψυχής για τον Λαγούτη στην εκπομπή. Δείτε εδώ:

Μυρτώ Αλικάκη: Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής για τον Λαγούτη! «Δεν πήραμε διαζύγιο γιατί...»

Ελεονώρα Μελέτη: Εικόνες σοκ! Γεμάτο μελανιές το σώμα της από...

Η Ελεονώρα Μελέτη, αγαπά να ζει την ζωή της στα άκρα!

Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το παρελθόν της, αλλά προκάλεσε ανησυχία με την εικόνα της!

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα ανέβασε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε επικεντρωθεί στην αυτοάμυνα και στην «μάχη επαφής» krav Maga.

'Ετσι λοιπόν, στο Instastory της η Ελεονώρας Μελέτη μας δείχνει το σώμα της που ήταν γεμάτο μελανιές.

«2013: Κοιτάω τις μελανιές μου κληρονομιά από μία μοναδική εμπειρία» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Η παρουσιάστρια  Ελεονώρα Μελέτη με το σώμα της γεμάτο μελανιές

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την τηλεόραση στο Υouweekly.gr