The 2Night Show: Οι αποψινές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα συζητηθούν!

Ποιες θα δούμε στην εκπομπή του;

The 2Night Show: Οι αποψινές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα συζητηθούν!

Η αποψινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show» θα έχει τρεις λαμπερές καλεσμένες που θα έχουν πολλά να πουν!

Σίγουρα θα συζητηθούν. Διαβάστε παρακάτω...

H YouTuber, κωμικός και παρουσιάστρια Άννα-Μαρία Βέλλη έρχεται στο «The 2night Show», αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο συγκρούστηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και εξηγεί γιατί απουσίαζε από την πρεμιέρα της εκπομπής. Επιπλέον , περιγράφει και πώς είναι η σχέση της με τη Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ευχάριστη διάθεση, μπρίο και νάζι, μιλάει για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αναφέρεται στην μεγάλη επιτυχία του «Your Face Sounds Familiar» και αποκαλύπτει πως ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Αντώνης, τη συνοδεύει σε κάθε γύρισμα, την εμψυχώνει και της δίνει δύναμη.

Οι αποψινές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα συζητηθούν!

Έχοντας βρει πλέον τα πατήματα και τις προτεραιότητες της στη ζωή, δηλώνει ευτυχισμένη και εξηγεί πως με το σύζυγο της δεν έχει τσακωθεί ποτέ εδώ και 20 χρόνια που είναι μαζί. Στη συνέχεια, αποδέχεται την πρόκληση και παίζει με τον Γρηγόρη, όχι ένα, αλλά δύο παιχνίδια. Ποιος θα είναι ο νικητής αυτής της αναμέτρησης και ποιος ο ηττημένος, που θα υποστεί και τις συνέπειες; Τέλος, θα περάσει από τα γνωστά πειραχτήρια, τις «Μύγες», οι οποίοι της έχουν ετοιμάσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Η Ιωάννα Λίλη μιλάει για την πρεμιέρα της εκπομπής «Revenge Body» και τον ρόλο που καλείται να φέρει εις πέρας. Διευκρινίζει πως ο σύζυγος της, Θοδωρής Ζαγοράκης, τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για την καριέρα της ως μοντέλο. Περιγράφει, επίσης, στιγμές και περιστατικά από την ημέρα του γάμου της και αποκαλύπτει τη συγκίνηση που αισθάνθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης το βράδυ που κρέμασε για πάντα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Οι αποψινές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα συζητηθούν!

Τελειώνει από τον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου; Διαβάστε εδώ:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι!

Πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog για την σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού είναι μαζί και αγαπημένοι και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να πάνε την σχέση αυτή σε άλλο επίπεδο!

Όχι, δεν εννοώ τον γάμο ούτε την απόκτηση ενός παιδιού! Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο!

Πώς πήραν την απόφαση αυτή;

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου

Οι δυο τους θέλουν πολύ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πάνε αυτή την σχέση μακριά όμως το παρελθόν του παρουσιαστή δεν του επιτρέπει να κάνει τα ίδια λάθη! Σύμφωνα με την πηγή μου ο παρουσιαστής αυτή τη φορά αποφάσισε να είναι πολύ προσεκτικός με τα βήματά του και με την κίνηση αυτή κατοχυρώνει πως... αν πάνε στραβά τα πράγματα - αν και κανείς δεν το θέλει αυτό - σε περίπτωση που, όμως, να μην υπάρξουν παρατράγουδα!

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον, μάλιστα, του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως το συμβόλαιο που θα υπογράψουν είναι πολύ σκληρό, με όρους απαράβατους! Θα διαχωρίζει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για διεκδικήσεις σε περίπτωση χωρισμού!

Αυτός που το ήθελε αυτό, πληροφορίες του Vanda's λένε πως, ήταν ο Γρηγόρης! Από την άλλη, την Νάνσυ δεν την ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό γιατί θέλει απλά να βιώσει τον έρωτά της!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την τηλεόραση στο Υouweekly.gr