After Dark: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!

Ποιους θα δούμε στην εκπομπή του;

After Dark: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 00.30, ο Θέμης Γεωργαντάς θα έχει εκλεκτούς καλεσμένους στην εκπομπή του After Dark στον ΣΚΑΪ.

Όσα θα πουν θα είναι αποκαλυπτικά. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ήβη Αδάμου μιλάει για την εμπειρία της μητρότητας, τις αναμνήσεις της από την Eurovision, τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Εμφανίζεται για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη και στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μιλάνε για το πώς γνωρίστηκαν, πότε κατάλαβαν ότι θα περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους και πόσο εύκολο είναι να είναι μαζί στη ζωή και στη δουλειά. Η Ήβη στο Εξομολογητήριο αποκαλύπτει: τι θα απαντήσει στην κόρη της όταν την ρωτήσει πώς γίνονται τα παιδιά, ποιο τραγούδι των Stavento είναι το αγαπημένο της και ποιο δεν αντέχει, για ποιο λόγο συνήθως τσακώνεται με τον Μιχάλη.

After Dark: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!

Η Κάτια Δανδουλάκη επιβεβαιώνει τον κανόνα πως όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί είναι ακομπλεξάριστοι και ειλικρινείς. Μιλάει για την επιτυχημένη της παράσταση "Έγκλημα Στο Όριεντ Εξπρές", κάνει έναν απολογισμό της σπουδαίας της καριέρας και αποκαλύπτει πώς ξεπέρασε την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του Μάριου Πλωρίτη. Στο Εξομολογητήριο απαντάει σε όλα: έχει ποθήσει ποτέ τον σύντροφο φίλης της, πώς διαχειρίζεται την απιστία, τι θα άλλαζε στη ζωή της αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.

After Dark: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark
Κάθε Παρασκευή στις 00.30 στον ΣΚΑΪ

Παρουσίαση: Θέμης Γεωργαντάς
Chef: Alsi Sinanaj
"Γειτόνισσα": Gian Mamaki
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

To απίστευτο περιστατικό που είχε γίνει με τον Γεωργαντά στην εκπομπή της Σκορδά! Δείτε εδώ:

Λιώμα στο μεθύσι (ξανά) ο Θέμης Γεωργαντάς! Οι κινήσεις που έφεραν σε αμηχανία την Σκορδά στο Πρωινό!

Απίστευτη αποκάλυψη του Γεωργαντά για την Σκορδά - «Η Φαίη έκανε τσαμπουκά όταν...»!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark», βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, πριν από λίγες ημέρες, όπου μίλησε για όλα σε μια σπάνια συνέντευξη.

Σήμερα, ο παρουσιαστής, κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν.

Μεταξύ άλλων, ο Θέμης Γεωργαντάς, έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά, που συζητήθηκε.

«Είχε πολύ πλάκα γιατί η Φαίη κάποια στιγμή εκνευρίστηκε και έκανε «τσαμπουκά»! Της βαρούσαμε βροντές και εκνευρίστηκε και έλεγε «Γιατί ακούω βροντή; Φέρτε το κινητό μου τώρα…» και έλεγε για το instagram. Φοβήθηκε ότι θα της ρίχναμε νερό»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: