Βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Κόπηκε εκπομπή πριν καλά καλά ξεκινήσει!

Απίστευτη εξέλιξη! Η καραμπόλα από το κανάλι!

Βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Κόπηκε εκπομπή πριν καλά καλά ξεκινήσει!

Μπορεί να ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ, αλλά όπως όλα δείχνουν έφαγε άκυρο από το κανάλι! Η εκπομπή δε, κόπηκε... πριν καλά καλά ξεκινήσει!

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, που επρόκειτο να επιστρέψει με αφιερωματική εκπομπή για πρόσωπα των 80s&90s αλλά... πάει από αναβολή σε αναβολή! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει τον Ιανουάριο το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε στο Πρωινό: «Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Σάκη Ρουβά. Θα αρχίσει να προβάλλεται την Άνοιξη, θα τον δούμε στην θέση παρουσιαστή και το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε χθες. Θα είναι αφιερωματικές εκπομπές, θεματικές σε προσωπικότητες της pop κουλτούρας των 80s&90s. Και με αποκλειστικές μου πληροφορίες το πρώτο άτομο που θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Σάκη Ρουβά θα είναι ο Βλάσης Μπονάτσος».

ΟPEN: «Σεισμός» στο κανάλι! Κόβεται εκτάκτως καθημερινή εκπομπή!

Σάκης Ρουβάς: Με ρόλο - έκπληξη στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα!

Με έναν ρόλο έκπληξη θα δούμε τον Σάκη Ρουβά στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο Βασίλης Γκουρούσης πήρε την απόφαση να αναβιώσει τη θρυλική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Διαβάστε παρακάτω...

Έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έδωσε στη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη, ενώ για τον ρόλο του Φαίδων Γεωργίτση σκέφτεται τον Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο τραγουδιστής δεν έχει υπογράψει ακόμα και βρίσκεται σε συζητήσεις, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Σάκης Ρουβάς τόσο στα επαγγελματικά του, όσο και στην προσωπική του ζωή είναι πολύ καλά!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!