Πρόγραμμα τηλεόρασης, Tετάρτη 3/4: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι εξελίξεις για τις σειρές της τηλεόρασης!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Tετάρτη 3/4: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές από το Υοuweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις στις σειρές, από το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εξελίξεις για όλες τις σειρές

Star 17:30 - Elif: Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα!

Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όταν η Αρζού του λέει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει την Τουγτέ μαζί της ο Κενάν της απαντάει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Η Αρζού του λέει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πολεμά. Η Τουγτσέ ακούει τη φωνή της Αρζού και βγαίνει από το δωμάτιό της. Η Αλιγιέ της λέει πως κάνει λάθος, δεν είναι η φωνή της μητέρας της, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Όταν όμως και η Σεχέρ της λέει πως δεν έχει δει την Αρζού, η Τουγτσέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Πρέπει να ξεκουράζεται ώστε να γίνει καλά αλλά η μικρή νιώθει μοναξιά. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως δεν πρέπει να χαίρεται γιατί σύντομα θα επιστρέψει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά εκείνος φεύγει και πηγαίνει στον δικηγόρο του για να συζητήσουν για το διαζύγιό του. Ο δικηγόρος του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας.

Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντας του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. Η Αρζού της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά γιατί δεν θα της δώσει τίποτα. Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα και στη συνέχεια απενεργοποιεί το τηλέφωνο της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκόντζα για να πληρώσει τη Νουρτέν αλλά η Γκόντζα την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκόντζα στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καυγάς. Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει. Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Όταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ότι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει πως πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεων της και τη διώχνει. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και ζητάει να συναντηθούν. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Μουράτ για το ραντεβού του με την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και πως χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο πως θα πάει φυλακή για αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει…

ΑΝΤ1 18:30 - Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια αποκαλύπτει στην Λίλιαν πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα!

Η Κάτια αποκαλύπτει στην Λίλιαν πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα. Ο Σταύρος κατηγορεί τη Ρένα ότι τον πλησίασε με στόχο να βοηθήσει τη Μαρίνα, ενώ ο Άρης δέχεται πρόταση να προπονήσει την Έλλη ώστε να κατέβει σε ιππικούς αγώνες. Η Μαρίνα επισκέπτεται την Λίλιαν αποφασισμένη να μιλήσουν, όμως η Λίλιαν την προλαβαίνει καθώς της ομολογεί πως γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Αlpha 20:00 - Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας, με τη βοήθεια του Βλάση, καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό της υγείας του κρυφό!

Ο Αχιλλέας, με τη βοήθεια του Βλάση, καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό της υγείας του κρυφό από την Ρενάτα. Ο Αντρέας έχει στριμώξει τον Δαμιανό και την Φλωρέτα με άλλον ένα εκβιασμό. Η Σύλβια αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να φέρει κοντά την Ζέφη με τον Ζαχαρία, ακόμα και πίσω από την πλάτη του Ζούβα. Η Μίκα μαθαίνει το σχέδιο του Βλάση να παγιδεύσει την Φαίη και θέλει να τον βοηθήσει. Η Φαίη καλεί στο σπίτι τον Βλάση και αυτή τη φορά πιστεύει πως ο Αντρέας δε θα τους ενοχλήσει. Μόνο που υπολόγισε χωρίς τον… νοικοκύρη!

ΑΝΤ1 20:45 - Επιστροφή: Ο Νίκος προβληματίζεται με την επιστροφή της Νατάλια!

Η Αθηνά σοκαρισμένη ακόμα από την αποκάλυψη για το παιδί που έφερε στον κόσμο η Λυδία, προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το στόχο της. Ο Ορέστης από την άλλη για τους δικούς του λόγους ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά. Ο Νίκος προβληματίζεται με την επιστροφή της Νατάλια αντιθέτως η συνεργασία της Λίλας με το Χάρη πάει όλο και καλύτερα. Ένα φοβερό ξέσπασμα της Άννας στη Δανάη φέρνει αμηχανία και υποψίες σε όλους. Στο μεταξύ η Ηρώ αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα το δικό της μυστικό κι ο Πέτρος που ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την Έλενα για το φιλί με τον Ορέστη κάνει μία τρομερή ανακάλυψη. Συνδέει το παρελθόν του σερβιτόρου με ένα άτομο από το περιβάλλον των Κορωναίων που έχει κάθε λόγο να ζητάει εκδίκηση!

Alpha 21:00 - Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους!

Η Βέλη επιστρέφει στο φροντιστήριο και αρχίζει το μαρτύριο, η χήνα του Μηνά καταπίνει ένα πλαστικό σκουπίδι, η κόρη της Καίτης ειρωνεύεται συνέχεια τον Ηλία και η Ξένια είναι σε μεγάλο δίλημμα. Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους, νηφάλιοι αυτή τη φορά. Μόνο που ο ενθουσιασμός θα τους παρασύρει και θα ξεχάσουν να σταματήσουν.

Η Βέλη, πάλι επιστρέφει στο παλιό της φροντιστήριο αγωνιώντας για την αντίδραση των δεκαεφτάχρονων συμμαθητών της. Και εκείνοι κάνουν ό,τι χειρότερο… τη λένε «κυρία»!

Οσο για τον Μηνά, αναλαμβάνει να διορθώσει ένα πρόσφατο λάθος της Βούλας, χωρίς να της το πει. Και η έκπληξη που της ετοιμάζει είναι μεγάλη.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει επίσης θέμα. Γίνεται γενικό μπλακ άουτ. Πώς θα αντέξουν ο Μπάμπης, η Ξένια και η Σοφούλα χωρίς ρεύμα; Δύσκολη η επιβίωση στην πόλη.

ΑΝΤ1 21:45 - Μην ψαρώνεις: Η επιστροφή του Διονύση είναι γεγονός!

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του και αυτό γιατί όλοι περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν μετά από τόσο καιρό τις απαντήσεις του για την επικείμενη εξαφάνισή του. Αντ’ αυτού όμως, εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες αναπάντητες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κορίτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους.

Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ και θα ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Μανώλη. Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν όσο περισσότερο μπορούν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη από την επιστροφή του, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση που πριν μήνες την παράτησε, χρεωμένη. Αυτό όμως που την πειράζει περισσότερο είναι που η καρδιά της χτυπάει μόνον για τον Μανώλη και δεν μπορεί να το ζήσει. Η καθημερινότητά της μοιάζει τραγική.

Alpha 21:50 - Τατουάζ: Η Μαργκώ υποψιάζεται πως η Νικόλ δεν είναι άρρωστη!

Η Άννα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξανδρο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Στέφανος και η Όλγα προσπαθούν να εξομαλύνουν το κλίμα μεταξύ τους, αλλά ούτε ο Αλέξανδρος ούτε η Άννα μιλούν ανοιχτά για την αιτία του χωρισμού τους. Ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα να αποδράσει και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής. Η Μαργκώ υποψιάζεται πως η Νικόλ δεν είναι άρρωστη και φοβάται μήπως το έβαλε στα πόδια. Την ίδια ώρα, η Άννα έρχεται σε οριστική ρήξη τόσο με τον Τόνυ όσο και με την Νικόλ και τους ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πια καμιά επαφή μαζί τους. Ο Παύλος και η Μάρθα προχωρούν τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά η Μάρθα δεν δείχνει να το χαίρεται και πολύ. Ο Αλέξανδρος και η Άννα γυρνούν στην Αίγινα, αλλά ο Αλέξανδρος ζητά διαζύγιο, παίρνει μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας την Άννα στην απόλυτη απελπισία..

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο πατρικό του, δεν δίνει καμία εξήγηση για τον χωρισμό του με την Άννα κι απλά ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι παίρνει διαζύγιο. Η Άννα βρίσκει παρηγοριά στην Αμαλία, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να της εκμυστηρευτεί τι πραγματικά έγινε. Η Αμαλία που την ακούει να σπαράζει, τρέχει κοντά της. Ο Παύλος θορυβημένος από τη σοβαρότητα της κατάστασης, ειδοποιεί τον Θεοχάρη ότι τα παιδιά τους χωρίζουν. Ο Θεοχάρης πιέζει την Άννα για απαντήσεις, αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τα αίτια του χωρισμού. Ο Αλέξανδρος καταθέτει στην Τατιάνα όλα όσα έμαθε από την Άννα, αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό μιας και η αστυνομία έχει γνώση για το εμπόριο των όπλων. Ο Ορφέας ολοκληρώνει το σχέδιό του και γεύεται και πάλι την ελευθερία...

Ποια αγαπημένη σειρά επιστρέφει; Διαβάστε εδώ:

Βόμβα στα τηλεοπτικά! Επιστρέφει η πιο αγαπημένη σειρά όλων των εποχών!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου.

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις σειρές στο Youweekly.gr