Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο ξέσπασμα στο The 2night show!

Τι θα δούμε απόψε;

Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο ξέσπασμα στο The 2night show!

Καλεσμένη μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί απόψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια θα κάνει μια εξομολόγηση από καρδιάς στο The 2 night show και θα ξεσπάσει για τα όσα έχει ακούσει περί ρατσιστικών σχολίων. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίζεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» και ανοίγει την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια δηλώνει σοκαρισμένη από την αντίδραση του κοινού για τον ατυχή σχολιασμό στο μουσικό συγκρότημα των BTS και την Κέιτλιν Τζένερ και δίνει τη δική της απάντηση σε όλους εκείνους που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ρατσισμό και να τη βλάψουν με τα λεγόμενα τους. Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, δηλώνει ότι αποζητά να ερωτευτεί με πάθος και να κάνει τη δική της οικογένεια.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H σπάνια φωτογραφία 21 χρόνια πριν που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Ο μοναδικός και πάντα ευδιάθετος Τρύφωνας Σαμαράς έρχεται, επίσης, στο «The 2Night Show». Μιλά για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη στο «It’s Show Time», ενώ συζητά και για τις διασημότητες του εξωτερικού, με τις οποίες έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Τέλος, θα περάσει από τις Μύγες, οι οποίες τον περιμένουν με ανυπομονησία. Το σίγουρο είναι ένα… κάποιος θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος.

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπαίνει σε ρόλο καλεσμένου. Τι του επιφυλάσσουν οι Μύγες;

Στο τέλος, όμως ο Γρηγόρης θα κάνει την ανατροπή προκαλώντας τους σε μια αναμέτρηση… Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το απρόοπτο που τον έκανε να φύγει τρέχοντας από το πλατό! (Βίντεο)

Ένας από τους χθεσινούς καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι δυο παρουσιαστές και πρώην συνεργάτες, μίλησαν για όλα, ενώ ένα απρόοπτο τον έκανε να φύγει τρέχοντας από το πλατό. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, Μαρία Μπεκατώρου και Γρηγόρης Αρναούτογλου, έπαιξαν ένα παιχνίδι.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δέχτηκε όλες τις προκλήσεις του Γρηγόρης, ωστόσο την... πάτησε και έτρεξε να φύγει εκτός πλατό. Δεν πάει το μυαλό σας τι συνέβη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι όλο νόημα δηλώσεις για τη Νάνσυ Αντωνίου! «Είναι μεγάλη...»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Ο ΑΝΤ1 τελειώνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Όλη η αλήθεια!

Πιπεράτες πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr και θα σας τις μεταφέρω όλες μέσα από το Vanda's blog! Μένει ή φεύγει ο παρουσιαστής; Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι πως στο κανάλι υπήρξε μια αναμπουμπούλα για το τι θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μιας και αυτή οδεύει προς το τέλος της και όπως σας είχα γράψει πρώτη στο Vanda's κάποιες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί:

Βόμβα για ΑΝΤ1 και ALPHA: Σπάνε τα "χρυσά" συμβόλαια και μένουν εκτός κορυφαία ονόματα!

Ωστόσο, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η απόφαση μόλις βγήκε και την έχουμε πρώτοι στο Youweekly.gr!

Το κανάλι είναι ευχαριστημένο από την παρουσίαση του Γρηγόρη και την συνεργασία τους και δεν πιστεύει πως θα βρει κάποιον άλλο να κάνει την δουλειά αυτή με τα αποτελέσματα αυτά εξίσου το ίδιο!

Γι αυτό και ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog!

Το αμφιταλαντευόμενο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι το αν θα συνεχίσει να υπάρχει το The 2night show ή αν θα τον δούμε σε κάτι άλλο!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι!

Πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog για την σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού είναι μαζί και αγαπημένοι και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να πάνε την σχέση αυτή σε άλλο επίπεδο!

Όχι, δεν εννοώ τον γάμο ούτε την απόκτηση ενός παιδιού! Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο!

Πώς πήραν την απόφαση αυτή;

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου

Οι δυο τους θέλουν πολύ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πάνε αυτή την σχέση μακριά όμως το παρελθόν του παρουσιαστή δεν του επιτρέπει να κάνει τα ίδια λάθη! Σύμφωνα με την πηγή μου ο παρουσιαστής αυτή τη φορά αποφάσισε να είναι πολύ προσεκτικός με τα βήματά του και με την κίνηση αυτή κατοχυρώνει πως... αν πάνε στραβά τα πράγματα - αν και κανείς δεν το θέλει αυτό - σε περίπτωση που, όμως, να μην υπάρξουν παρατράγουδα!

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον, μάλιστα, του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως το συμβόλαιο που θα υπογράψουν είναι πολύ σκληρό, με όρους απαράβατους! Θα διαχωρίζει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για διεκδικήσεις σε περίπτωση χωρισμού!

Αυτός που το ήθελε αυτό, πληροφορίες του Vanda's λένε πως, ήταν ο Γρηγόρης! Από την άλλη, την Νάνσυ δεν την ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό γιατί θέλει απλά να βιώσει τον έρωτά της!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr